marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Prodaja Applove ure upadla za 90 odstotkov


10.07.2015
Objavil: Dare Gliha

Od pričetka prodaje Applove ure Watch je le-ta upadla za kar 90 odstotkov. Vsaj tako trdijo pri MarketWatch, kjer so zbrali podatke raziskovalnega podjetja Slice Intelligence.

V prvih tednih prodaje so pri Applu beležili od 30.000 do 35.000 prodanih kosov, danes pa se številke vrtijo pod 5.000 kosov dnevno. Precej pričakovano je dve tretjine vseh prodanih kosov zabeležil model iz vstopnega razreda Sport, manj kot 2.000 kupcev se je odločilo za najdražjo zlato različico Edition.

Slice Intelligence svoje podatke pridobiva preko več milijonov elektronskih računov, ki jih Apple po nakupu pošlje preko elektronske pošte. Pri Applu padca prodajnih številk pričakovano ne komentirajo.

Čeprav se številke zmanjšujejo, pa je prodaja Apple Watch še vedno krepko presegla prodajo ostalih konkurenčnih izdelkov. Ura je tudi prva nova naprava Appla izven portfelja, ki ga je ustvaril preminuli Steve Jobs.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki