marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

članki

Priljubljene mobilne igre tudi v trgovini AppGallery


17.07.2020
Objavil: Dare Gliha

Trije založniki iger za pametne telefone so se povezali s podjetjem Huawei in v trgovini z aplikacijami AppGallery ponudili svoje priljubljene igre. Podjetje IGG s sedežem v Singapurju je uporabnikom Huaweievih telefonov omogočilo hiter in preprost dostop do večigralske igre Lords Mobile, ki beleži 10 milijonov aktivnih mesečnih igralcev, kitajski razvijalec Lilith Game pa do iger Rise of Kingdoms in AFK Arena.

»Glede na številne uporabnike tržnice AppGallery in njene vse večje priljubljenosti, je partnerstvo s Huaweiem logičen korak za doseganja našega cilja, postati eden najboljših založnikov na svetu. S tem se nam ne odpira le možnost ekskluzivnega dostopa do uporabnikov naprav Huaweia, temveč tudi, da delimo svojo strast do mobilnih iger z njimi,« je povedal Choy Wai Cheong, podpredsednik za globalno poslovanje in vodja razvoja poslovanja v podjetju IGG.

Lords Mobile – bojevanje na spletu

Lords Mobile pod isto streho združuje dva žanra, igranje fantazijskih vlog in realno-časovno strategijo, ter nudi več načinov. Igralci gradijo kraljestva, zbirajo čete, sklepajo zavezništva in se nato spopadejo z drugimi, da bi uničili njihove baze in ujeli njihove voditelje. Pred bojem igralec oblikuje ekipo petih junakov, nato pa uživa v vrhunskem prikazu v 3D grafiki.

Igra je že na voljo za prenos s tržnice AppGallery, če pa jo boste prenesli do 31. decembra, pa prejmete še darilni paket za novega igralca. V njem so virtualne skrinje z dobrotami, številne izboljšave likov, točke VIP in podobno.

Rise of Kingdoms – vplivajte na razvoj civilizacije

Navdih za to večigralsko realno-časovno strategijo so razvijalci poiskali v zgodovini. Rise of Kingdoms namreč nudi izkušnjo upravljanja enega od enajstih zgodovinskih kraljestev s ciljem, da iz nepomembnega plemena nastane globalna velesila. Igralec mora usposobiti vojsko, razvijati civilizacije na ogromnem zemljevidu sveta, bojevati bitke, ki potekajo v realnem času, in osvajati sosednja kraljestva oziroma z njimi sklepati zavezništva. Cilj je postati najmogočnejši poveljnik med vsemi igralci.

Igra je že na voljo za prenos iz tržnice AppGallery in prav tako boste vsi, ki jo boste prenesli do 31. decembra, prejeli darilni paket virtualnih dobrot za lažje igranje. V njem lahko dobite 200 draguljev, trije dodatki za 3-urno hitro igranje, osem 60-minutnih pohitritev in petkrat po 50.000 izkušenjskih točk za vašega poveljnika.

AFK Arena – prepustite se svetu lepote, fantazije in pustolovščin

Vznemirljiva igra fantazijskih vlog z edinstvenim umetniškim slogom igralcu omogoči, da se prepusti svetu lepote, fantazij in pustolovščin. Kot pustolovci se skozi celo igro trudimo prevzeti vlogo junakov petih različnih razredov in sedmih frakcij, da bi sestavili močno in prilagodljivo ekipo za boj s sovražniki.

V igri odklepate dodatne načine igranja, ko dosežete določene ravni, na koncu pa pridete v kraljev stolp, kjer se borite z drugimi za nagrade, ki so ključne za napredovanje. Edinstveni sistem samodejnega kmetovanja pa priskrbi zaslužek, ko ne igrate, zato ni treba skrbeti za to plat igre. Pred kratkim so razvijalci v igro dodali tudi način igranja Abyssal Expedition, v katerem se lahko združite z drugimi igralci in borite proti drugim skupinam za relikvije in druge bonuse.

Igra je že na voljo za prenos iz tržnice AppGallery, vsi, ki jo boste prenesli do 31. decembra, pa boste prejeli darilni paket, v katerem se lahko skriva 100.000 enot zlata, s katerim lahko nadgradite junake ter njihova orožja, in 5 urokov za priklic novih junakov v plemeniti taverni (The Noble Tavern).

AppGallery – ena izmed treh najboljših trgovin z aplikacijami

Aplikacije razvite v sodelovanju s Huaweiem so skupaj z drugimi kakovostnimi globalnimi in lokalnimi dostopne v odprti in varni trgovini AppGallery. Gre za tretjo največjo tovrstno storitev na svetu, ki je na voljo v več kot 170 državah in povezuje več kot 650 milijonov uporabnikov z dostopom do pametnega in inovativnega ekosistema podjetja Huawei.

Trgovina AppGallery zagotavlja zasebnost in varnost uporabnikom, nudi pa tudi edinstveno uporabniško izkušnjo in boljše načine odkrivanja novih zanimivih aplikacij. Te so združene v 18 kategorijah, vključno z novicami, družbenimi omrežji, zabavo in podobno.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki