marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaJe Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

Priljubljene mobilne igre tudi v trgovini AppGallery


17.07.2020
Objavil: Dare Gliha

Trije založniki iger za pametne telefone so se povezali s podjetjem Huawei in v trgovini z aplikacijami AppGallery ponudili svoje priljubljene igre. Podjetje IGG s sedežem v Singapurju je uporabnikom Huaweievih telefonov omogočilo hiter in preprost dostop do večigralske igre Lords Mobile, ki beleži 10 milijonov aktivnih mesečnih igralcev, kitajski razvijalec Lilith Game pa do iger Rise of Kingdoms in AFK Arena.

»Glede na številne uporabnike tržnice AppGallery in njene vse večje priljubljenosti, je partnerstvo s Huaweiem logičen korak za doseganja našega cilja, postati eden najboljših založnikov na svetu. S tem se nam ne odpira le možnost ekskluzivnega dostopa do uporabnikov naprav Huaweia, temveč tudi, da delimo svojo strast do mobilnih iger z njimi,« je povedal Choy Wai Cheong, podpredsednik za globalno poslovanje in vodja razvoja poslovanja v podjetju IGG.

Lords Mobile – bojevanje na spletu

Lords Mobile pod isto streho združuje dva žanra, igranje fantazijskih vlog in realno-časovno strategijo, ter nudi več načinov. Igralci gradijo kraljestva, zbirajo čete, sklepajo zavezništva in se nato spopadejo z drugimi, da bi uničili njihove baze in ujeli njihove voditelje. Pred bojem igralec oblikuje ekipo petih junakov, nato pa uživa v vrhunskem prikazu v 3D grafiki.

Igra je že na voljo za prenos s tržnice AppGallery, če pa jo boste prenesli do 31. decembra, pa prejmete še darilni paket za novega igralca. V njem so virtualne skrinje z dobrotami, številne izboljšave likov, točke VIP in podobno.

Rise of Kingdoms – vplivajte na razvoj civilizacije

Navdih za to večigralsko realno-časovno strategijo so razvijalci poiskali v zgodovini. Rise of Kingdoms namreč nudi izkušnjo upravljanja enega od enajstih zgodovinskih kraljestev s ciljem, da iz nepomembnega plemena nastane globalna velesila. Igralec mora usposobiti vojsko, razvijati civilizacije na ogromnem zemljevidu sveta, bojevati bitke, ki potekajo v realnem času, in osvajati sosednja kraljestva oziroma z njimi sklepati zavezništva. Cilj je postati najmogočnejši poveljnik med vsemi igralci.

Igra je že na voljo za prenos iz tržnice AppGallery in prav tako boste vsi, ki jo boste prenesli do 31. decembra, prejeli darilni paket virtualnih dobrot za lažje igranje. V njem lahko dobite 200 draguljev, trije dodatki za 3-urno hitro igranje, osem 60-minutnih pohitritev in petkrat po 50.000 izkušenjskih točk za vašega poveljnika.

AFK Arena – prepustite se svetu lepote, fantazije in pustolovščin

Vznemirljiva igra fantazijskih vlog z edinstvenim umetniškim slogom igralcu omogoči, da se prepusti svetu lepote, fantazij in pustolovščin. Kot pustolovci se skozi celo igro trudimo prevzeti vlogo junakov petih različnih razredov in sedmih frakcij, da bi sestavili močno in prilagodljivo ekipo za boj s sovražniki.

V igri odklepate dodatne načine igranja, ko dosežete določene ravni, na koncu pa pridete v kraljev stolp, kjer se borite z drugimi za nagrade, ki so ključne za napredovanje. Edinstveni sistem samodejnega kmetovanja pa priskrbi zaslužek, ko ne igrate, zato ni treba skrbeti za to plat igre. Pred kratkim so razvijalci v igro dodali tudi način igranja Abyssal Expedition, v katerem se lahko združite z drugimi igralci in borite proti drugim skupinam za relikvije in druge bonuse.

Igra je že na voljo za prenos iz tržnice AppGallery, vsi, ki jo boste prenesli do 31. decembra, pa boste prejeli darilni paket, v katerem se lahko skriva 100.000 enot zlata, s katerim lahko nadgradite junake ter njihova orožja, in 5 urokov za priklic novih junakov v plemeniti taverni (The Noble Tavern).

AppGallery – ena izmed treh najboljših trgovin z aplikacijami

Aplikacije razvite v sodelovanju s Huaweiem so skupaj z drugimi kakovostnimi globalnimi in lokalnimi dostopne v odprti in varni trgovini AppGallery. Gre za tretjo največjo tovrstno storitev na svetu, ki je na voljo v več kot 170 državah in povezuje več kot 650 milijonov uporabnikov z dostopom do pametnega in inovativnega ekosistema podjetja Huawei.

Trgovina AppGallery zagotavlja zasebnost in varnost uporabnikom, nudi pa tudi edinstveno uporabniško izkušnjo in boljše načine odkrivanja novih zanimivih aplikacij. Te so združene v 18 kategorijah, vključno z novicami, družbenimi omrežji, zabavo in podobno.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki