marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Prihod Samsunga Ativ S na prodajne police domnevno šele 2013


05.12.2012
Objavil: Janez Lukan

Ko je bil Samsung Ativ S predstavljen konec avgusta, se je marsikomu zaradi te Windows Phone 8 naprave pocedila slina. Tisti, kateri je pripravil cvenke in čakal na sredino novembra, ko naj bi naprava prispela na prodajne police, se je lahko le obrisal pod nosom, saj je Samsung rok prihoda Ativ S-a vsaj v Veliki Britaniji prestavil na prvi teden decembra.

Upi, da je to res, pa se sedaj razbljinjajo, saj naj bi se po zadnjem poročanju vira Sam Mobile telefon v evropi pojavil šele v začetku 2013. Kaj se dogaja v korejskem taboru ne vemo, vemo pa, da je sedaj uradni prihod Windows Phone 8 "viteza" na tržišče popolnoma v zraku. Nedavno je britanska spletna trgovina Expansys napovedala prihod Ativ S-a na dan 13. decembra, ker pa je datum prihoda zaradi dobaviteljev prej že večkrat prestavila, bomo to trditev jemali z zrnom soli.

Samsung Ativ S je nedvomno eden boljših pametnih telefonov ki jih poganjajo Windows Phone 8, prestavljanje njega prihoda pa je lahko le poleno na ogenj že tako jeznih potrošnikov, kateri verjamemo, telefon že težko pričakujejo. Ni zavajanje če trdimo, da je vredno držati prekrižane prste za prihod mobilnika v decembru, kot je sprva navajal Samsung, vse, kar bo trajalo dlje, pa je za Samsung velika izguba, saj se bodo navdušenci Windows Phone 8 platforme začeli spogledovati s konkurenco, ki jo imata Nokia z modeloma Lumia 820 in 920, ter HTC s svojima 8x in 8S.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki