marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Prihajajoči LG V20 bo prvi Nougat Android


12.08.2016
Objavil: Mitja Zupančič

Pri LG-ju bodo v mesecu septembru predstavili model V20. Bo pa to eden izmed prvih mobilnikov z Androidom različice 7.0, pod kodnim imenom - Nougat.

Mobilnik bo naslednik modela V10. Imel bo prav tako dvojni zaslon in dvojno selfie kamero. Drugih podatkov zaenkrat ni. Znano pa je, da bo predstavljen pred izvirnimi Googlovimi Nexusi, ki so ponavadi prvi mobilniki z najnovejšo različico Googlovega Androida. Malce nenavadno za Google, a LG je že potrdil to novico.

LG je v preteklosti sestavil številne Nexuse, vključno z Nexus 4, 5 in 5X. Kljub relativno nizkim cenam Nexusov (5X je recimo manj kot 300 eur), pa podjetji kot sta LG in Huawei za voljo dobrega sodelovanja z Googlom reskirata njihove zaslužke.

Z modelom V20 pa so korejci na zmagovalnem konju. Imel bo najnovejši operacijski sistem in se bo prodajal s precej boljšim zaslužkom (mobilnik bo v rangu 600 dolarjev).

Glede na to, da je bil V10 ena izmed redkejših svetlih točk LG-ja, bi znal V20 svetiti še malce močneje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki