marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Prihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo


27.05.2020
Objavil: Dare Gliha

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

Ker jim jo je zagodla še zgodba s Samsungovim Galaxy Z Flip, ki je bil za nižjo ceno boljši v skoraj vseh pogledih ni skrivnost, da se pri Motoroli že trudijo z naslednikom. Razr 2 naj bi tako bil precej izboljšana različica predhodnika s Snapdragon 765 procesorjem, podporo 5G, zmogljivejšo baterijo in 8 GB RAM-a ter 256 GB prostora za podatke.

Izboljšana bo tudi kamera, ki bo sedaj narejena okoli Samsungovega 48 MP ISOCELL Bright GM1 senzorja, zmogljivejša pa bo tudi sprednja kamera, ki naj bi imela ločljivost 20 MP. Razr 2 bo prišel z operacijskim sistemom Android 10, kar pa je pravzaprav slaba stran, ker bo že pred tem verjetno predstavljen Android 11. Vseeno pa bodo pri Motoroli zelo verjetno omogočili tudi nadgradnjo na najnovejšo različico.

Nova različica Razr 2 pri Motoroli razvijajo predvsem z mislijo na Kitajski in Ameriški trg, zato trenutno še ni znano, ali bo uradno lansirana tudi drugje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki