marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaDistribucija aplikacij v AppGallery se je v zadnjem letu skoraj podvojila
05.03.2021

Trgovino z aplikacijami Huawei AppGallery je v zadnjem letu zaznamovalo več mejnikov. Distribucija aplikacij se je v tem času skoraj podvojila, prav tako pa je trgovina zabeležlia 33-odstotno rast mesečno aktivnih uporabnikov. Teh je zdaj skupaj že 530 milijonov, od tega v Evropi že 42 milijonov.

slikaOppo pojasnil delovanje svojega zložljivega prototipa
03.03.2021

Konceptni telefon Oppo X 2021, ki ga je podjetje prvotno predstavilo na dogodku Inno Day 2020, sedaj predstavljajo tudi na dogodku MWC Shangahi 2021. Da bi bolje razumeli koncept zlaganja so objavili tudi kratek video, ki pojasnjuje, kako se zaslon razširi iz 6,7 na 7,4 palca.

slikaLG razvija prepogljiv zaslon za Apple
01.03.2021

Čeprav ima LG-jev oddelek za pametne telefone precej negotovo prihodnost, jim ne manjka novih idej in razvojnega potenciala. Glede na poročanje tajvanskega medija DigiTimes naj bi namreč LG za Apple razvijal prepogljiv zaslon za prihodnji mobilnik iPhone.

slikaSamsung z Galaxy SmartTag razširil zmogljivosti SmartThings Find aplikacije
26.02.2021

Samsung Electronics je pred kratkim predstavil Galaxy SmartTag označevalnik, ki se uporablja skupaj s SmartThings Find aplikacijo. Aplikacija uporabnikom pomaga hitreje in lažje najti združljive Galaxy naprave - tudi kadar so te brez povezave. Dodatno, Galaxy SmartTag označevalnik zmogljivosti iskanja širi tudi na iskanje osebnih predmetov.

slikaPrihajajo novi BlackBerry mobilniki
24.02.2021

Čeprav se je partnerstvo med BlackBerryem in kitajskim TCL končalo lani, pa je trajalo le nekaj mesecev, da je vajeti prevzelo novo podjetje, OnwardMobility. V sporočilu za javnost so napisali, da v letošnjem letu načrtujejo izdajo BlackBerry mobilnike s klasično tipkovnico in podporo za 5G.

članki

Prihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo


27.05.2020
Objavil: Dare Gliha

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

Ker jim jo je zagodla še zgodba s Samsungovim Galaxy Z Flip, ki je bil za nižjo ceno boljši v skoraj vseh pogledih ni skrivnost, da se pri Motoroli že trudijo z naslednikom. Razr 2 naj bi tako bil precej izboljšana različica predhodnika s Snapdragon 765 procesorjem, podporo 5G, zmogljivejšo baterijo in 8 GB RAM-a ter 256 GB prostora za podatke.

Izboljšana bo tudi kamera, ki bo sedaj narejena okoli Samsungovega 48 MP ISOCELL Bright GM1 senzorja, zmogljivejša pa bo tudi sprednja kamera, ki naj bi imela ločljivost 20 MP. Razr 2 bo prišel z operacijskim sistemom Android 10, kar pa je pravzaprav slaba stran, ker bo že pred tem verjetno predstavljen Android 11. Vseeno pa bodo pri Motoroli zelo verjetno omogočili tudi nadgradnjo na najnovejšo različico.

Nova različica Razr 2 pri Motoroli razvijajo predvsem z mislijo na Kitajski in Ameriški trg, zato trenutno še ni znano, ali bo uradno lansirana tudi drugje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki