marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

slikaMicrosoft Surface Duo v ZDA že na voljo
11.09.2020

Potrošniki v ZDA imajo na voljo za nakup Microsoftov pogled na prihodnost pametnih mobilnikov, Surface Duo. Nakup lahko opravijo preko njihove spletne strani, že cena osnovne različice pa je precej zasoljena.

slikaHuawei pričakuje manj naročil za serijo Mate 40
09.09.2020

Huawei bo serijo Mate 40 predvidoma predstavil v prihajajočih tednih, če se bodo pri podjetju držali časovnice iz preteklih let. Še pred predstavitvijo pa iz Tajvana že prihajajo napovedi, da so pri podjetju naročili 30 odstotkov manj komponent, kar nakazuje na upad zanimanja s strani potrošnikov.

članki

Prihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo


27.05.2020
Objavil: Dare Gliha

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

Ker jim jo je zagodla še zgodba s Samsungovim Galaxy Z Flip, ki je bil za nižjo ceno boljši v skoraj vseh pogledih ni skrivnost, da se pri Motoroli že trudijo z naslednikom. Razr 2 naj bi tako bil precej izboljšana različica predhodnika s Snapdragon 765 procesorjem, podporo 5G, zmogljivejšo baterijo in 8 GB RAM-a ter 256 GB prostora za podatke.

Izboljšana bo tudi kamera, ki bo sedaj narejena okoli Samsungovega 48 MP ISOCELL Bright GM1 senzorja, zmogljivejša pa bo tudi sprednja kamera, ki naj bi imela ločljivost 20 MP. Razr 2 bo prišel z operacijskim sistemom Android 10, kar pa je pravzaprav slaba stran, ker bo že pred tem verjetno predstavljen Android 11. Vseeno pa bodo pri Motoroli zelo verjetno omogočili tudi nadgradnjo na najnovejšo različico.

Nova različica Razr 2 pri Motoroli razvijajo predvsem z mislijo na Kitajski in Ameriški trg, zato trenutno še ni znano, ali bo uradno lansirana tudi drugje.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki