marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple v Evropi pričel s prodajo obnovljenih modelov iPhone 13
06.02.2023

Apple je pričel prodajati obnovljene modele iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro in iPhone 13 Pro Max v Veliki Britaniji, Nemčiji, Italiji in Španiji. To je prvič, da so ti specifični telefoni v teh državah na voljo v Applovi spletni trgovini v okviru programa Certified Refurbished.

slikaIDC: Trg pametnih telefonov v Q4 2022 doživel neverjeten 18,3-odstotni padec
03.02.2023

IDC Smartphone Tracker je poročal o precej podpovprečnih podatkih o svetovnih dobavah pametnih telefonov v četrtem četrtletju leta 2022, saj se je trg zmanjšal za 18,3 % na 300,3 milijona dobav. Vseh pet glavnih blagovnih znamk se je v primerjavi s 4. četrtletjem 2021 soočilo z dvomestnim upadom na letni ravni, skupna številka pa predstavlja največji četrtletni upad.

slikaHuawei predstavlja rezultate raziskave nakupnih navad
01.02.2023

Huawei predstavlja poročilo o vpogledu v trg pametnih ur. Poročilo predstavlja ugotovitve in ponuja poglobljen vpogled v vedenje strank in tržne namere ob nakupu osebnih nosljivih naprav. Sklepi v poročilu temeljijo na različnih študijah, ki jih je Huawei izvedel interno in v sodelovanju z uglednimi raziskovalnimi inštitucijami: Ipsos Poljska, Pollster in GfK.

slikaHONOR bo na mobilnem kongresu v Barceloni predstavil nove mobilnike
31.01.2023

Iz podjetja HONOR so sporočili, da bodo na letošnjem sejmu MWC v Barceloni predstavili najnovejša premijska mobilna telefona HONOR, zložljivi pameti telefon HONOR Magic Vs in serijo HONOR Magic5.

članki

Prihaja Apple Music Sing


19.12.2022
Objavil: Dare Gliha

Apple je predstavil novo funkcijo, ki bo v Apple Music prišla "še ta mesec". Imenuje se Apple Music Sing in bo na voljo vsem naročnikom Apple Music po vsem svetu, na telefonih iPhone, iPadih in Apple TV 4K.

Apple Music Sing je razširitev izkušnje z besedili, ki vam omogoča, da pojete skupaj s svojimi najljubšimi skladbami, torej lahko rečemo, da gre za karaoke. Prilagodite lahko raven vokalov pesmi, tako da lahko pojete skupaj z izvajalcem, ali pa celo prevzamete pobudo in ga popolnoma utišate, če želite.

Tudi vokali, ki se pojejo hkrati, se lahko animirajo neodvisno od glavnega vokala, tako da lahko ohranite spremljevalne vokale in s tem lažje sledite melodiji. Besedila so ob tem seveda prikazana v realnem času. Na voljo je celo pogled Duet, ki prikazuje več vokalistov v skladbi na nasprotnih straneh zaslona, tako da se vam lahko prijatelj ali družinski član pridruži pri zabavi.

Hkrati Apple Music uvaja nabor več kot 50 namenskih spremljevalnih seznamov predvajanja, ki vključujejo "vse epske pesmi, duete, refrene in himne, ki ljudi po vsem svetu silijo k petju", je podjetje zapisalo v uradnem sporočilu za javnost. Vsi ti bodo seveda v celoti optimizirani za Apple Music Sing.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki