marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaGalaxy Watch7 naj bi omogočal spremljanje sladkorja v krvi
08.05.2024

Neinvazivno spremljanje krvnega sladkorja je naslednja meja za nosljive naprave in novo poročilo iz Južne Koreje kaže, da bo Samsung morda predstavil svojo naslednjo generacijo pametnih ur z možnostjo spremljanja ravni sladkorja v krvi uporabnikov.

slikaByteDance bi namesto odprodaje raje ukinil TikTok v ZDA
06.05.2024

Ameriška vlada je potrdila prelomni sveženj o nacionalni varnosti, ki ga je podpisal predsednik Joe Biden. Nova uredba dejansko postavlja matičnemu podjetju TikTok ByteDance ultimat, da v naslednjih devetih mesecih proda podjetje TikTok v ZDA lokalnemu podjetju ali pa se sooči z dejansko prepovedjo platforme.

slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

članki

Pridružite se Flip strani


17.07.2023
Objavil: Dare Gliha

Samsung je objavil nov globalni film v okviru kampanje Pridruži se Flip strani, ki vsebuje napovednike za naslednjo generacijo naprav Galaxy, ki bodo predvidoma predstavljene konec tega meseca na dogodku Galaxy Unpacked 2023.

Nov videoposnetek kampanje temelji na prvem videoposnetku Pridruži se Flip strani, ki je bil objavljen septembra lani in tako nadaljuje temo kampanje ter poziva ljudi, naj se prepustijo navdušenosti nad inovacijami. Videoposnetek na zabaven in igriv način prikazuje edinstvene načine uporabe zložljivih telefonov in kako izpodbijajo vse, kar potrošniki vedo o običajnih pametnih telefonih. Novi videoposnetek kampanje poudarja zaznane ovire, s katerimi se ljudje soočajo, ko razmišljajo o odstopanju od statusa quo, čeprav na drugi strani vidijo prepričljive prednosti. S kampanjo Samsung vabi potrošnike, da se uprejo normam ter uživajo v novih in edinstvenih izkušnjah na Flip strani.

“Flip je več kot le naprava - gre za način razmišljanja. Način razmišljanja, način življenja. To je nov in odprt svet, v katerem boljše izkušnje čakajo na tiste, ki so pripravljeni prestopiti meje konvencionalnosti in poskusiti nekaj novega," je povedala Sonia Chang, podpredsednica skupine za trženje blagovne znamke Mobile eXperience Business pri podjetju Samsung Electronics. "Z Galaxy Z serijo Samsung zagotavlja inovacije, ki kljubujejo normam, na novo opredeljuje, kaj lahko pametni telefon omogoča in presega konvencionalne meje ter odpira nov svet doživetij."

V spodnjem videoposnetku si oglejte novi video 2. sezone Pridruži se Flip strani in spremljajte, kako Samsung premika meje inovacij z najbolj skrbno zasnovanimi mobilnimi izkušnjami na dogodku Galaxy Unpacked 2023 26. julija ob 13. uri v živo na spletni strani Samsung.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki