marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Pri Tušmobilu pozdravili 230.000 uporabnika


25.05.2012
Objavil: Dare Gliha

Iz operaterja Tušmobil so sporočili, da so dosegli mejo 230.000 uporabnikov njihovih storitev. Pri podjetju z uporabljenimi 510-imi baznimi postajami danes pokrivajo že 98,03 % prebivalstva, kakovost pa dodatno zagotavljajo z najmanjšim številom uporabnikov na bazno postajo med vsemi operaterji.

Tušmobil nadaljuje rast in ostaja najhitreje rastoči slovenski mobilni operater. Včeraj so tako pozdravili 230.000. uporabnika. »V strukturi uporabnikov se povečuje delež tako naročnikov kot predplačnikov, kjer smo konec leta 2011 presegli 10 % tržnega deleža na slovenskem trgu, in še vedno rastemo,« pojasnjujejo v Tušmobilu. Tako nadaljujejo konstantno rast od leta 2010, ko so dosegali 7,9 % slovenskega trga. »Uspeh lahko pripišemo inovativni ponudbi uporabniških storitev in paketov, kjer izstopajo naročniška paketa FREE in MINGL ter predplačniški paket Tušmobil MINI,« še dodajajo.

Poleg tega pa je pomemben faktor uspešnosti tehnološko najsodobnejše in do okolja najprijaznejše lastno mobilno omrežje v Sloveniji s 510 baznimi postajami in z 98,03–% pokritostjo prebivalstva. Samo v prvih štirih mesecih so vključili kar 27 novih baznih postaj in s tem še okrepili lastno omrežje. »Naše omrežje smo nadgradili z najsodobnejšo tehnologijo 3G+. Porok zadovoljstva naših uporabnikov je tudi njihovo število na bazno postajo, ki je pri nas najnižje med vsemi ponudniki na trgu. To zagotavlja visoko stopnjo kakovosti in hitrosti storitev,« razlagajo v Tušmobilu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki