marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Pri Tušmobilu pozdravili 230.000 uporabnika


25.05.2012
Objavil: Dare Gliha

Iz operaterja Tušmobil so sporočili, da so dosegli mejo 230.000 uporabnikov njihovih storitev. Pri podjetju z uporabljenimi 510-imi baznimi postajami danes pokrivajo že 98,03 % prebivalstva, kakovost pa dodatno zagotavljajo z najmanjšim številom uporabnikov na bazno postajo med vsemi operaterji.

Tušmobil nadaljuje rast in ostaja najhitreje rastoči slovenski mobilni operater. Včeraj so tako pozdravili 230.000. uporabnika. »V strukturi uporabnikov se povečuje delež tako naročnikov kot predplačnikov, kjer smo konec leta 2011 presegli 10 % tržnega deleža na slovenskem trgu, in še vedno rastemo,« pojasnjujejo v Tušmobilu. Tako nadaljujejo konstantno rast od leta 2010, ko so dosegali 7,9 % slovenskega trga. »Uspeh lahko pripišemo inovativni ponudbi uporabniških storitev in paketov, kjer izstopajo naročniška paketa FREE in MINGL ter predplačniški paket Tušmobil MINI,« še dodajajo.

Poleg tega pa je pomemben faktor uspešnosti tehnološko najsodobnejše in do okolja najprijaznejše lastno mobilno omrežje v Sloveniji s 510 baznimi postajami in z 98,03–% pokritostjo prebivalstva. Samo v prvih štirih mesecih so vključili kar 27 novih baznih postaj in s tem še okrepili lastno omrežje. »Naše omrežje smo nadgradili z najsodobnejšo tehnologijo 3G+. Porok zadovoljstva naših uporabnikov je tudi njihovo število na bazno postajo, ki je pri nas najnižje med vsemi ponudniki na trgu. To zagotavlja visoko stopnjo kakovosti in hitrosti storitev,« razlagajo v Tušmobilu.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki