marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPrvi pametni telefon s petimi zlatimi oznakami DXOMARK 2024
18.03.2024

HONOR je s svojim najnovejšim modelom pametnega telefona Magic6 Pro ponovno na novo definiral meje segmenta prvokakovostnih pametnih telefonov. HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon, ki mu je DXOMARK 2024 podelil pet zlatih ocen.

slikaApple je določil čas za dostop do alternativnih trgovin z aplikacijami po izstopu iz EU
15.03.2024

Apple je končno razkril, kakšna je napovedana politika “gone for too long” (politika predolgega odhoda) do uporabnikov, ki so si naložili aplikacije izven trgovine AppStore in zapustijo Evropsko unijo. To obdobje je sedaj točno določeno, in sicer 30 dni.

slikaTelefon z Androidom lahko sedaj uporabljate kot kamero v operacijskem sistemu Windows 11
13.03.2024

Najnovejši dodatek k programu Windows Insider je možnost uporabe telefona ali tabličnega računalnika s sistemom Android kot spletne kamere. Uporabniki Windows 11, ki so vključeni v program Insider, lahko zdaj med videokonferenčnimi sejami kot spletno kamero uporabljajo vse telefone ali tablične računalnike z operacijskim sistemom Android 9.0 in novejšim.

slikaApple je imel sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov v letu 2023
11.03.2024

V novem poročilu družbe Counterpoint Research je navedeno, da je imel Apple leta 2023 sedem najbolje prodajanih pametnih telefonov, kar se je zgodilo prvič. Preostala tri mesta v prvi deseterici je zasedel Samsung.

članki

Pri Telekomu za praznike HBO in vsebine na zahtevo HBO GO na voljo brezplačno


20.12.2019
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije svojim naročnikom paketov, ki vsebujejo televizijo, med 18. decembrom in 18. januarjem omogoča brezplačno spremljanje programov in vsebin na zahtevo, vključenih v programsko opcijo HBO. Tako lahko naročniki en mesec brezplačno spremljajo pet TV-programov: HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2 (tudi v HD-ločljivosti), ob tem pa tudi videoteko HBO z vsebinami na zahtevo HBO OD (On Demand) in HBO GO.

Naročniki Telekoma Slovenije si lahko tako brezplačno ogledajo več kot 800 največjih filmskih uspešnic in spremljajo več kot 200 serij, tudi nagrajene izvirne HBO produkcije. Med drugim si lahko tako v ločljivosti HD pogledajo tudi najnovejši film Maščevalci: Zaključek, in sicer doma ali na poti, saj je film na voljo tako prek HBO OD kot HBO GO.

Naročniki se za brezplačen dostop do vsebin HBO prijavijo v Mojem Telekomu, kjer v sklopu TV in zabava izberejo programsko opcijo HBO (promocija), za pomoč pa lahko kadarkoli pokličejo brezplačno številko 080 8000.

Pet vrhunskih TV-programov za ljubitelje filma in serij
Program HBO vsak mesec predpremierno predvaja več kot 180 težko pričakovanih filmov in serij, koncertov, ekskluzivnih dogodkov in dokumentarnih filmov. HBO 2 prinaša širok izbor programskih vsebin za celotno družino – od otroških vsebin do filmov različnih zvrsti (komedije, trilerji, akcijski filmi in drame). HBO 3 prinaša najbolj zaželene serije ameriške in evropske HBO produkcije, pa tudi serije drugih studiev in skrbno izbranih filmov. Cinemax ljubiteljem filma nudi ameriške in svetovne filme ter serije (lastne produkcije in drugih ameriških studiev) s poudarkom na akcijskih, avanturističnih, kriminalnih, fantastičnih, znanstveno-fantastičnih vsebinah in grozljivkah. Cinemax 2 ima širok izbor izbranih filmov, med katerimi so prejemniki nagrad, festivalski favoriti, filmi z dobrimi ocenami kritikov in kultne svetovne serije.

Ogled nazaj za 7 dni
Uporabniki lahko vse TV-programe, ki so vključeni v programsko opcijo HBO, spremljajo 7 dni nazaj, in sicer tako na TV-sprejemnikih kot ostalih napravah (mobitelih, tablicah, računalnikih).

Vsebine na zahtevo
Spletni videoteki HBO OD in HBO GO omogočata neomejen dostop do več kot 1000 naslovov igranih in dokumentarnih filmov ter serij. Pri tem si lahko naročniki vsebine ogledajo brez dodatnega plačila, s slovenskimi podnapisi in brez oglasov. Videoteka HBO GO omogoča ogled vsebin kjer koli – na prenosnem računalniku, mobitelih in tablicah z operacijskim sistemom iOS in Android ter na televizorjih LG Smart in določenih modelih Samsung.

Posebna akcijska ponudba
Po preteku brezplačnega obdobja se programska opcija HBO samodejno izključi, tistim, ki jo bodo želeli naročiti, pa bo do 31. januarja 2020 na voljo posebna akcijska ponudba, ki novim naročnikom opcijo HBO prvi mesec prinaša brezplačno, nato pa po akcijski ceni 7,99 evra mesečno (velja za naslednjih 11 mesecev). Obstoječi naročniki, ki zadnjih šest mesecev niso bili naročeni na opcijo HBO, lahko do 31. januarja programsko opcijo HBO naročijo po akcijski ceni 7,99 evra (velja 12 mesecev).

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki