marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

Pri Applu zavračajo poročila o debelejši beli štirici


11.05.2011
Objavil: Mitja Zupančič

V nasprotju z vsemi poročili, primerjavami in meritvami opazovalcev, pri Applu kljub temu zatrjujejo o enaki debelini belega in črnega iPhona. Šli so celo tako daleč in dejali, da so poročila o debelejšem mobilniku "neumnost".

To so bile besede Applovega višjega podpredsednika marketinga Phila Schillerja, pravzaprav so bile njegove točne besede: "Ni debelejši, ne verjamite vsem traparijam, ki jih preberete".

Na žalost pa se pri Applu motijo, na spletu so številne fotografije obeh mobilnikov, kjer se razlika v debelosti hitro opazi. Črn je namreč debel nekje 9,3 mm, bel pa "kar" 9,5 mm.

Čeprav je 0,2 mm zanemarljiva razlika, se s tem ne strinjajo proizvajalci raznih etuijev. Njihovi izjemno oprijeti etuiji nekako ne sedejo lepo na bel iPhone, kljub Applovim trditvam, da razlik med modeloma ni.

Slika povzeta s strani: www.engadget.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki