marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaIDC predvideva 12 odstotni padec prodaje mobilnikov v letošnjem letu
05.06.2020

Zadnja napoved analitikov IDC glede prodaje mobilnikov je razkrila, da bo padec v letošnjem letu kar 12 odstoten. Pričakuje se, da bo letos prodanih 1,2 milijarde mobilnikov, kar je 11,9 odstotni padec glede na lansko leto. Nova predvidevanja bazirajo na rezultatih prvega četrtletja.

slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

članki

Skupina Telekom Austria Group predstavlja mednarodno tarifo za prenos podatkov v tujih omrežjih


26.02.2011
Objavil: Thomas Bergant

59 centov za megabajt v več kot 50 državah* po vsem svetu. Z visokohitrostnim mobilnim internetom v tujini do 80 odstotkov ceneje kot z običajnim gostovanjem v tujih omrežjih. Preprosto in varno: vstopite z enim samim klikom, brez vezave, brez naročnine in z nadzorom stroškov v realnem času.

S storitvijo abroadband lahko vsi uporabniki neodvisno od svojega ponudnika mobilnih storitev gostujejo v več kot 50 državah po enotni ceni 59 centov na MB. Do mobilnega interneta lahko dostopajo s prenosnim računalnikom, mini prenosnikom, tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom. Popotniki bodo tako z visokohitrostnim internetom s hitrostjo prenosa podatkov do 7,2 MBit/s v primerjavi z običajnim gostovanjem v tujem omrežju poslovno in zasebno privarčevali do 80 odstotkov stroškov.

»Skupina Telekom Austria Group je ustvarila obsežne rešitve za komunikacijske potrebe ljudi. S storitvijo abroadband bomo uporabnikom na poslovni poti in dopustnikom po vsem svetu prvič omogočili, da bodo lahko s spletom povezani po enotni in posebno ugodni tarifi,« je ob novosti na tržišču povedal Hannes Ametsreiter, predsednik uprave skupine Telekom Austria Group.

Enostavna povezava s spletom z enim samim klikom!
Brskanje po spletu bo s storitvijo abroadband najprej na voljo v več kot 50 državah po vsem svetu. Storitev abroadband je na voljo v spletni trgovini na spletni strani www.abroadband.com. Naročilo je možno v 27 članicah Evropske unije (vključno s Švico). Plačate lahko preprosto s karticami American Express, Diners, Mastercard ali Visa in prek plačilne storitve PayPal. V prihodnje bo storitev abroadband na voljo v več kot 50 državah ― tudi v državah zunaj Evrope ― in pri izbranih prodajnih partnerjih na letališčih, na letalih in na počitniških sejmih. Stranke si bodo lahko glede na svoje potrebe izbrale ustrezen abroadband paket: na voljo so kartica SIM, kartica Micro SIM in paket USB modem s kartico SIM. Cena za nakup kartice SIM oz. kartice Micro SIM je 19,90 evra in za paket USB modem s kartico SIM 49,90 evra.

Po namestitvi v slogu »priključi in predvajaj« se bo kupec registriral prek spleta, s tem aktiviral svoj račun in lahko nemudoma začel brskati po spletu. S storitvijo abroadband boste lahko brez razmišljanja o možnih stroških ohranjali stike s prijatelji prek družabnih omrežij, brskali po spletu in naložili ali prenesli dokumente ali fotografije. Poslovni popotniki bodo znižali svoje stroške in bodo po vsem svetu imeli na voljo visokohitrostni mobilni internet. Uporabniki bodo lahko prek spleta urejali svoje podatke, prikazali račune v realnem času, nadzirali porabo in nastale stroške.

Vse prednosti storitve abroadband:
· 59 centov za megabajt v 53 državah po vsem svetu in pri več kot 77 ponudnikih mobilne telefonije
· visokohitrostni internet s hitrostjo prenosa podatkov do 7,2 Mbit/s
· povečana zaščita zasebnosti in podatkov z neodvisnostjo od javnega brezžičnega omrežja
· nadzor stroškov z aplikacijo Real Time Cost Manager
· brez vezave ― prekinitev pogodbe je mogoča kadarkoli
· brez mesečne naročnine ― zaračuna se samo dejanska poraba
· preprosto plačilo s karticami American Express, Diners, Mastercard in Visa ali prek plačilne storitve PayPal


*Storitev abroadband je na voljo v naslednjih državah: Avstralija, Egipt, Belgija, Bosna in Hercegovina, Bolgarija, Čile, Kitajska, Danska, Nemčija, Dominikanska republika, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Velika Britanija, Hongkong, Indija, Irska, Islandija, Izrael, Italija, Kanada, Hrvaška, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Malezija, Malta, Makedonija, Moldavija, Črna gora, Nizozemska, Nova Zelandija, Norveška, Avstrija, Poljska, Portugalska, Romunija, Rusija, Švedska, Švica, Srbija, Singapur, Slovaška, Slovenija, Španija, Južna Afrika, Češka, Turčija, Madžarska, ZDA, Belorusija.


O skupini Telekom Austria Group:
Skupina Telekom Austria Group, ki kotira na Dunajski borzi, je vodilni telekomunikacijski ponudnik v srednji in vzhodni Evropi in je dejavna v osmih državah: v Avstriji (A1 Telekom Austria), Sloveniji (Si.mobil), na Hrvaškem (Vipnet), v Srbiji (Vip mobile), Makedoniji (Vip operator), Bolgariji (Mobiltel), Belorusiji (Velcom) in Liechtensteinu (mobilkom liechtenstein). Skupno tržišče osmih držav zajema okrog 41 milijonov prebivalcev. Skupina Telekom Austria Group zaposluje več kot 16.500 ljudi in je v poslovnem letu 2009 ustvarila za 4,8 milijarde evrov dohodkov. Široko poslovno področje skupine obsega govorno telefonijo, širokopasovni internet, večpredstavnostne storitve, podatkovne in IT-storitve, veleprodajo ter plačilne storitve.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki