marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

članki

Preizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy


15.04.2024
Objavil: Dare Gliha

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

Aplikacija Try Galaxy, ki je bila prej prilagojena uporabnikom iOS-a, je zdaj prvič na voljo na vseh napravah Android, vključno s starejšimi modeli Samsung Galaxy, kar še več uporabnikom omogoča raziskovanje najnovejših funkcij serije Galaxy S24 in uporabniškega vmesnika One UI 6.1.

Kaj je novega: Raziščite Galaxy AI s pomočjo pripomočkov in tutorialov
Posodobljena aplikacija Try Galaxy simulira izkušnjo gledanja pravega domačega zaslona Galaxy S24. Ko uporabniki vstopijo v aplikacijo, jim tutoriali in interaktivna vsebina pomagajo krmariti po najnovejšem vmesniku.

Nov pripomoček na drugi strani začetnega zaslona prikazuje osnovne funkcije serije Galaxy S24, ki jih poganja umetna inteligenca, in njene napredne funkcije za kamero. Uporabniki se lahko dotaknejo vsakega predmeta in si ogledajo kratke predstavitvene videe, ki pojasnjujejo lastnosti in kako se uporabljajo v vsakdanjem življenju. Ogledani elementi bodo označeni s kljukico, tako da lahko uporabniki enostavno spremljajo svoj napredek.

Med funkcijami, ki jih bodo zainteresirani uporabniki lahko preizkusili s »testno vožnjo«, je Samsung izpostavil naslednje:
● Sprotni prevod: Komunicirajte brez jezikovnih ovir s prevajanjem v realnem času za prevajanje klicev v obe smeri, integrirano v izvorno aplikacijo. Brez truda stopite v stik s taksistom ali rezervirajte restavracijo v tuji državi z glasovnimi in besedilnimi prevodi telefonskih klicev, podprtimi v 13 jezikih.
● Pomoč za zapiske: Delajte zapiske kot običajno, vendar s takojšnjimi povzetki, ki jih ustvari umetna inteligenca, da olajša in organizira vaše zapiske. Spremenite dolge odstavke v naslove za večjo jasnost. Funkcija omogoča samodejno oblikovanje, preverjanje črkovanja in prevode.
● Pomoč za pisanje: Prilagodite ton besedilnega sporočila za vsako priložnost, od poklicne do neformalne. Pošljite organiziran dnevni red sestanka svojemu šefu in klepetajte s prijatelji iz tujih držav s prijatelji v francoščini ali španščini. Umetna inteligenca, vgrajena v tipkovnico Samsung, lahko tudi prevaja sporočila v realnem času v 13 jezikov, tako da lahko uporabniki bolje komunicirajo kljub kulturnim in jezikovnim oviram.
● Pomoč pri fotografiranju: Ustvarite popoln posnetek z Generativnim urejanjem (Generative Edit), funkcijo umetne inteligence, ki uporabnikom omogoča spreminjanje velikosti, premikanje ali celo odstranjevanje predmetov na fotografijah. V trenutku prilagodite kompozicijo fotografije s Predlogi za urejanje (Edit Suggestion). S funkcijo Izbris odsevov (Erase Reflection) pa samodejno odstranite neželene sence in odseve svetlobe.
● Iskanje v Googlu z obkroževanjem: Obkrožite stvar, ki vam pade v oči, in iščite kar koli na zaslonu, ne da bi preklapljali med aplikacijami. Ko uporabniki v objavi na družabnem omrežju vidijo nekaj, kar jim je všeč, z dolgim pritiskom na gumb Domov in obkroženjem slike dobijo takojšnje in uporabne rezultate iskanja na želeno temo. Odvisno od lokacije bodo na voljo tudi rezultati, ki jih poganja umetna inteligenca.

Poleg funkcij umetne inteligence aplikacija predstavlja tudi napredna orodja za kamero serije Galaxy S24. Skozi poglobljene video tutoriale iz prve roke se lahko uporabniki naučijo posneti jasne, svetle fotografije ponoči in od daleč z Nightography Zoom, snemajo mirne videoposnetke hitro premikajočih se predmetov s Super Steady in posnamejo osupljive portrete in selfije v portretnem načinu.

Dodatne posodobitve in razpoložljivost
V aplikaciji si lahko uporabniki ogledajo tudi nove Galaxy teme ali ozadja zunaj menija Ozadja, ki je na voljo na Galaxy S24 Ultra. Poleg tega so za prenos na voljo tri vrste umetniških ozadij, vključno z grafiti in pop artom.

Če želite izvedeti več o ekosistemu Galaxy, lahko pregledate informativne kartice, na katerih so predstavljene funkcije, kot so brezhibna povezljivost več naprav, možnosti za izmenjavo datotek in podatki o telesni sestavi, ki so na voljo prek storitve Samsung Health. Za hiter uvod v najnovejšo izkušnjo preklopa si lahko uporabniki ogledajo tudi uvodne videoposnetke, ki prikazujejo Galaxy Z Flip5 in Z Fold5 v akciji.

Aplikacija Try Galaxy trenutno podpira 20 jezikov v 120 državah in je od lansiranja leta 2022 dosegla več kot 18 milijonov kumulativnih prenosov. Vsi zainteresirani si lahko novo aplikacijo Try Galaxy naložijo s skeniranjem QR kode ali klikom na trygalaxy.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki