marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Predplačniki Tušmobila kličejo po najnižji enotni tarifi v Sloveniji


26.08.2009
Objavil: Thomas Bergant

Evropska komisija je letos ugotovila, da je večja konkurenca na trgu mobilnih storitev Slovencem omogočila več deset milijonske prihranke, tudi po zaslugi prihoda Tušmobila. Najhitreje rastoči slovenski operater mobilne telefonije to jesen v luči omogočanja nadaljnjih prihrankov uporabnikom stopa naproti s četrtino nižjimi stroški mesečnih naročnin.

Predplačniki pa bodo deležni najnižje enotne tarife klicev v vsa slovenska omrežja, ki se je ustavila pri 0,08 Evra na minuto.

Slovenski uporabniki mobilnih telefonov so po zaslugi Tušmobila, ki je vnesel svež veter in postavil nove standarde v ponudbi, v preteklih dveh letih že močno znižali svoje mesečne stroške mobilnih komunikacij. Najhitreje rastoči mobilni operater zadnjih dveh let nadaljuje s postavljanjem novih standardov na slovenskem mobilnem trgu in zato v to jesen stopa s pomembno novostjo v svoji ponudbi. Že dosedaj so svojim naročnikom ponujali najsodobnejše mobilne aparate po simbolični ceni 1 Evra, namesto ponovnega nakupa novega aparata po subvencionirani ceni pa se bodo lahko novi ali obstoječi naročniki, ki nimajo sklenjenega aneksa, zdaj odločili za četrtino nižjo mesečno naročnino. Pomembna novost čaka tudi predplačnike Tušmobila. »Kul tarifa« je najnižja enotna predplačniška tarifa za klice v vsa slovenska omrežja, ki se je zasidrala pri 0,08 Evra na minuto.

V teh časih takšno zniževanje nujnih življenjskih stroškov pomembno vpliva na mesečni proračun posameznika, poteza pa sledi zavezi Tušmobila, ki svojim naročnikom od prihoda na trg ponuja največ za njihov denar. Tušmobil je sicer v svojo ponudbo uspešno vključil že več orodij za zniževanje mesečnih stroškov mobilnega komuniciranja. Tako lahko člani Tuš kluba z nakupi v trgovinah ali drogerijah Tuš zbirajo brezplačne minute, ki jih nato porabijo v svojih naročniških ali predplačniških paketih.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki