marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Mobitelov praznični popust v državah bivše Jugoslavije


09.12.2005
Objavil: Thomas Bergant

Družba Mobitel bo svojim uporabnikom v prazničnem obdobju od 15. decembra 2005 do 15. januarja 2006 omogočila popust na ceno klicev v Slovenijo pri gostovanju v omrežjih izbranih operaterjev v bivših jugoslovanskih republikah. Popust glede na izbranega operaterja znaša za naročnike Mobitel GSM/UMTS od 25 do 50 odstotkov, za Mobiuporabnike pa 20 odstotkov.

Družba Mobitel je z izbranimi operaterji v državah nekdanje Jugoslavije sklenila sporazum, s katerim bo svojim uporabnikom v zimskem prazničnem obdobju omogočila do polovico cenejše klice v Slovenijo pri gostovanju v njihovih omrežjih. Mobitelovi naročniki bodo med 15. decembrom 2005 in 15. januarjem 2006 v omrežjih operaterjev T-Mobile (Hrvaška), MOBI'S (BiH), Monet (SČG) in Mobimak (Makedonija) v Slovenijo klicali 25 odstotkov ceneje, iz omrežja operaterja Telekom Srbije (SČG) pa kar pol ceneje. Praznični popust za Mobiuporabnike bo pri vseh omenjenih operaterjih 20 odstotkov. Usmerjanje na operaterja s popustom bo samodejno, razen kjer operater ne bo imel signala.

Mobitel svojim uporabnikom zagotavlja najboljšo izbiro gostovanj, saj lahko mobilne telekomunikacije uporabljajo pri 299 operaterjih v kar 176 državah sveta. Hkrati omogoča gostovanje GPRS pri 113 operaterjih v 57 državah, tudi v omrežjih vseh navedenih operaterjev. Pri tem imajo uporabniki v večini držav možnost izbire med več operaterji glede na pokritost, nabor in cene storitev. Hitro narašča tudi število gostovanj UMTS, ki ga Mobitel omogoča v omrežjih 31 operaterjev iz 20 držav, med drugim tudi v omrežju hrvaškega operaterja T-Mobile. Uporabniki Mobitel UMTS lahko tudi v tujini uživajo prednosti tretje generacije mobilnih telekomunikacij - širokopasovni mobilni podatkovni prenos in videotelefonijo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki