marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

LG Prada z WM6 že septembra


12.07.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Že pred meseci so se na spletu pojavile slike LG Prade z operacijskim sistemom Windows Mobile 6.

V tem času so bili tudi LGjevi možje precej skrivnostni o specifikacijah mobilnika, vendar je nekdo iz njih izvlekel še nekaj več informacij. Končna podoba naj bi bila velikosti modela BlackJack, vendar po obliki zelo podobna modeli Prada, le malo debelejši naj bi bil.

V mobilniku bo tako prebival operacijski sistem Windows Mobile 6, z UMTS in verjetno tudi HSDPA standardi. WiFi bo tudi prisoten, vendar bojda pri nekaterih operaterjih deaktiviran. Zadeva bo v Evropi prva z pol eksluzivnim partnerstvom med operaterjem in proizvajalcem.

Veliko ljudi se je pritoževalo, da je model Prada preveč usmerjen med splošne uporabnike. Mobilnik z WM6 pa bi znal spremeniti zadeve.

Slike so povzete s strani: www.slashphone.com

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki