marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

slikaAnTuTujevi marčevski grafi kažejo, da Snapdragon 8 Gen 3 premaguje Dimensity 9300
10.04.2024

Primerjalna ocena AnTuTu vsak mesec objavi lestvice, ki nam pokažejo, kateri čipovski nabori so dosegli najboljše rezultate. Marčevska razkrije, da je Snapdragon 8 Gen 3 premagal Dimensity 9300 in prevzel krono AnTuTuja za marec 2024, vendar je pri tem veliko pripomb.

slikaSamsung se zavezuje k daljši podpori poslovnih izdelkov
08.04.2024

Samsung je s predstavitvijo serije Galaxy S24 podaljšal programsko podporo za nekatere telefone na 7 let (tako posodobitve operacijskega sistema kot varnostne popravke). Zdaj se je podjetje odločilo, da bo nekaterim svojim napravam iz serije Enterprise Edition zagotovilo še daljšo podporo.

članki

Nova posodobitev One UI 6.1 prinaša Galaxy AI v več naprav Galaxy


24.02.2024
Objavil: Dare Gliha

Samsung je napovedal razpoložljivost funkcij Galaxy AI v več napravah Galaxy z novo posodobitvijo One UI 6.1, ki je namenjena nadaljnji demokratizaciji mobilne umetne inteligence. Posodobitev bo na voljo v serijah Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 in Tab S9 ter se bo začela uvajati konec marca.

V skladu z nedavno predstavljeno Galaxy S24 serijo ta posodobitev zvišuje standard uporabniške izkušnje mobilne umetne inteligence s hibridnim pristopom, ki združuje umetno inteligenco v napravi in v oblaku.

»Naš cilj z Galaxy AI ni le postaviti začetek nove dobe mobilne umetne inteligence, temveč tudi opolnomočiti uporabnike, tako da bo umetna inteligenca bolj dostopna,« je dejal TM Roh, predsednik in vodja oddelka Mobile eXperience Business pri podjetju Samsung Electronics. »To je šele začetek Galaxy AI, saj načrtujemo, da bomo do konca leta 2024 to izkušnjo omogočili več kot 100 milijonom uporabnikov Galaxy in še naprej inovirali načine za izkoriščanje neomejenih možnosti mobilne umetne inteligence.«

Komunikacija, ki presega ovire
Še več uporabnikov telefona Galaxy bo zdaj lahko izkoristilo funkcije Galaxy AI, ki izboljšujejo komunikacijo in so na voljo v modelih s podporo AI. Funkcije vključujejo možnost prilagajanja tona sporočil in prevajanje sporočil v 13 različnih jezikih z uporabo funkcije Pomoč za pisanje (Chat Assist). Uporabniki naprav Galaxy lahko izkusijo moč interakcij v realnem času s pomočjo funkcije Sprotni prevod (Live Translate), ki zagotavlja glasovne in besedilne prevode za telefonske klice. S funkcijo Tolmač (Interpreter) lahko uporabniki med potovanjem sodelujejo tudi v spontanih pogovorih z domačini, saj funkcija razdeljenega zaslona ustvarja besedilne prevode za pogovore v živo.

Neprekosljiva produktivnost
Širša integracija Galaxy AI v ekosistem Galaxy omogoča tudi brezhibno uporabniško izkušnjo pri vsakodnevnih opravilih na modelih s podporo AI, kar omogoča nove ravni učinkovitosti. Funkcije iskanja so izboljšane s funkcijo Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), ki ustvarja intuitivne rezultate iskanja s hitro gesto obkroževanja. Funkcije za lažje urejanje življenja, kot je funkcija Pomoč za zapiske (Note Assist), uporabnikom omogočajo ustvarjanje različnih formatov, generiranje povzetkov in prevajanje zapiskov, medtem ko funkcija Pomoč za brskanje (Browsing Assist) posameznikom omogoča hitrejše spremljanje novic z generiranjem izčrpnih povzetkov novic. S funkcijo Pomoč za prepis (Transcript Assist) lahko tudi preprosto prepišete posnetke sestankov ter ustvarite povzetke in prevode.

Neustavljiva ustvarjalnost za umetnika v vas
Z Galaxy AI Samsung podvaja svojo vlogo pri sproščanju ustvarjalnega potenciala posameznikov. Najnovejša posodobitev telefona Galaxy prinaša nabor orodij Galaxy AI, ki spodbujajo ustvarjalno svobodo tudi po tem, ko je fotografija posneta. S funkcijo Generativno urejanje (Generative Edit) lahko naprava s podporo umetne inteligence preprosto spremeni velikost, premesti ali prerazporedi predmete na fotografijah in tako izpopolnijo odličen posnetek. Uporabniki lahko prav tako hitreje in lažje kot kdaj koli prej izpopolnijo katero koli fotografijo s Predlogi za urejanje (Edit Suggestion) . Ni potrebe po večkratnem ponovnem snemanju, saj lahko funkcija Instant Slow-mo ustvari dodatne kadre za počasne videoposnetke in tako zajame akcijske trenutke.

Ustvarjalnost in personalizacija se tu ne končata. Prilagajanje naprav Galaxy je s pomočjo ozadij, ki jih ustvarja umetna inteligenca, še lažje kot prej, kar omogoča, da naprave s podporo umetne inteligence oživijo ustvarjalnost uporabnikov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki