marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Samsung izdal novi firmware za Galaxy-ja


19.10.2009
Objavil: Aleš Poljak

Samsung je izdal popravek za i7500 Galaxy-ja, kateri je njihov prvi mobilni aparat, katerega poganja Googleov operacijski sistem Android. Popravek bo odpravil prve očitne pomanjkljivosti oziroma napake med delovanjem aparata.

Tisti, ki so že imeli priložnost aparat potestirati oziroma sami lastniki se predvsem zgražajo nad obupno požrešnostjo aparata. Baterija je lahko namreč prazna tudi po parih urah intenzivne uporabe. Večini pa tudi ni všeč način odklepanja aparata, saj se to izvede s tipko, ki je na strani aparta, a ta včasih deluje s kar velikim zamikom. Novi popravek z imenom I7500XXII5_VIAII5 naj bi te težave popolnoma odpravil in tudi doprinesel k bolj stabilnem delovanju aparata.

Popravek si uporabniki Galaxy-ja namestijo preko PC aplikacije, ki so jo dobili zraven samega aparata.

Več o samem aparatu si boste v kratkem lahko prebrali tudi v našem testu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki