marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaHuawei Pura 70 Ultra z najboljšimi kamerami in najvišjo oceno v zgodovini Dxomark
24.05.2024

Globalni laboratorij za ocenjevanje fotografskih zmogljivosti kamer je pametnemu telefonu Huawei Pura 70 Ultra podelil najvišjo oceno v zgodovini ocenjevanja – kar 163 točk. Mobilnik je tako daleč za sabo pustil vse največje konkurente.

slikaProdaja pametnih telefonov v ZDA še naprej upada, Apple pa je še vedno na vrhu
22.05.2024

Družba Counterpoint Research je objavila analizo trga pametnih telefonov v Združenih državah Amerike za prve tri mesece leta 2024. Glede na poročilo so se pošiljke na letni ravni zmanjšale za 8 %, kar pomeni šesto zaporedno četrtletje medletnega upada.

slikaHONOR na mobilnikih Magic6 Pro in Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta
20.05.2024

HONOR je objavil, da je Android 15 Beta 1 na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR.

slikaiPhone 16 Pro naj bi imel za 20 % svetlejši zaslon
17.05.2024

Po novih govoricah iz Kitajske, ki jih je na Weibo objavil uporabnik Instant Digital, bo imel iPhone 16 Pro, ki bo prišel konec letošnjega leta, za 20 odstotkov svetlejši zaslon kot njegov predhodnik.

članki

Ponarejeni modeli Nokie N97


12.06.2009
Objavil: Igor Prešeren

Brez dvoma vlaga finska Nokia velike upe v svoj novi vrhunski model N97. So se pa v zadnjem tednu tako na trgu že pojavili ponarejeni primerki slednjega telefona.

Nekateri med njimi imajo svojo lastno “znamko”, naprimer Nckia ali pa Nokla, drugi pa imajo le oznako N97 na vrhu ohišja. Prav tako imajo nekateri med njimi tipkovnico (Nckia N97), spet drugi pa imajo popolnoma touchscreen zaslon (Nokla N97).

Ker postaja čedalje težja naloga prepoznati ponarejeni model od pravega, morajo biti kupci zelo pozorni in temeljito preveriti telefon, če se odločijo za nakup. Če je cena preveč ugodna, da bi bilo res imate tako pred seboj ponarejen model, ki niti blizu ne pride “pravi stvari”. Na spletni strani intromobile.com je tako nekaj ponarejenih modelov N97, ki se že pojavljajo v javnosti.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki