marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHONOR želi doseči najvišjo raven kakovosti izdelkov
07.06.2023

HONOR konsistentno posveča veliko pozornosti raziskavam in razvoju, do sedaj so vložili več kot 20 milijonov dolarjev v sofisticirano opremo za testiranje kakovosti v svojem Global Compliance and Testing Centru (GCTC). HONOR tako izvaja interne teste za preverjanje več kot 200 certifikacijskih standardov, vključno s certifikatom Conformité Européenne (CE).

slikaXiaomi v prvem četrtletju prodal 30 milijonov telefonov
05.06.2023

Xiaomi je objavil svoje finančno poročilo za prvo četrtletje 2023. Številke so za kitajskega proizvajalca obetavne. Podjetje je imelo med januarjem in marcem 2023 594,8 milijona mesečnih aktivnih uporabnikov, do objave poročila pa mu je uspelo doseči mejnik 600 milijonov.

slikaZaslon, ki uporabnikom pomaga pri večjem izločanju melatonina pred spanjem
02.06.2023

HONOR namenja veliko pozornosti varni uporabi pametnih telefonov, predvsem ko gre za zdravje in zaščito oči. Tako je nedavno predstavljeni telefon HONOR Magic5 Pro postal prvi pametni telefon s certifikatom TÜV Rheinland Circadian Friendly, ki podpira možnost Circadian Night Display.

slikaSerija iPhone 16 Pro bo dobila večje zaslone in periskopske kamere
31.05.2023

Medtem ko bo serija iPhone 15 predvidoma predstavljena jeseni, se govorice o generaciji iPhone 16 pojavljajo že več mesecev. Znani Applov analitik Min-Chi Kuo je delil svojo najnovejšo informacijo, ki kaže, da bosta telefona iPhone 16 Pro in 16 Pro Plus ponujala večje zaslone in periskopske senzorje kamer.

članki

Polprevodniški gumbi Apple iPhone 15 Pro bodo imeli prilagodljivo občutljivost


07.04.2023
Objavil: Dare Gliha

Govorice o kapacitivnih polprevodniških gumbih iPhona 15 Pro in Pro Max se pojavljajo že nekaj mesecev, nova objava na forumih MacRumors pa prinaša več podrobnosti o njihovem delovanju. Apple naj bi v serijo iPhone 15 Pro vnesel enoten gumb za glasnost in nov programabilen gumb za akcijo.

Slednji bo vključeval značilno funkcijo stikala za utišanje zvoka iPhona ter številne druge programirljive načine uporabe, vključno s preklapljanjem orientacijske ključavnice, svetilke, načina nizke porabe energije in še več.

Kapacitivni gumbi v seriji iPhone 15 Pro bodo imeli poseben mikroprocesor z nizko porabo energije, ki bo deloval tudi, ko bo baterija telefona izpraznjena. Mikroprocesor bo zaznaval uporabnikove geste pritiska in držanja ter zagotavljal povratne informacije Taptic Engine. Uporabniki bodo lahko v nastavitvah prilagodili občutljivost gumbov, ti pa bodo lahko delovali z ovitki za telefon in celo z rokavicami.

Novi nizkoenergijski čip v telefonu iPhone 15 Pro bo napajal tudi čipe NFC, Bluetooth LE in UW, ko bo naprava izklopljena in tudi ko bo baterija telefona popolnoma izpraznjena. Vir najnovejših podrobnosti o polprevodniških gumbih iPhona 15 Pro je zanesljiv in je delil natančne podatke o dinamičnem otoku iPhona 14 Pro še pred njegovo izdajo.

Celotna objava je na voljo na forumu MacRumors.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki