marketing
več | arhivpoudarjeno.
slika3nm Exynos 2500 naj bi bil učinkovitejši od Snapdragona 8 Gen 4
03.05.2024

Samsung se je pri zadnjih nekaj platformah Exynos spopadal z energetsko učinkovitostjo in zmogljivostjo, vendar je z letošnjimi procesorji naredil velik korak naprej. In če gre verjeti novim govoricam, bi lahko leta 2025 prehitel Qualcommov najboljši procesor.

slikaTehnologija umetne inteligence telefona Magic6 Pro spreminja pravila industrije
29.04.2024

Proizvajalci pametnih naprav si ob nadaljnjem napredku v svoji ponudbi prizadevajo ustvariti tehnologijo nove generacije, ki obljublja, da bo na novo opredelila meje inovacij. Ta neizprosen tempo tehnološkega napredka kaže, da bodo nove funkcije, kot so integracija umetne inteligence, strojno učenje in robno računalništvo, tu ostale.

slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

članki

Poletne vsebine na Planetu


02.06.2006
Objavil: Thomas Bergant

Mobitelov portal Planet je tudi to poletje obogaten z aktualnimi in športnimi ter poletno in dopustniško obarvanimi vsebinami. 1. junija 2006 je ponovno zaživel tudi sezonski informativno-zabavni Planet Hrvaška, ki na enem mestu ponuja pestre vsebine in storitve.

Mobitelov multimedijski portal Planet je ponudil nove, poletne vsebine. Portal je obogaten z aktualnimi poletno in dopustniško obarvanimi vsebinami. Uporabniki mobilnega Planeta, ki bodo od 1. junija do 30. septembra 2006 gostovali na Hrvaškem, lahko tudi letos v sklopu Moj Planet obiščejo nov Planet Hrvaška. V njem so zbrane vse informacije, ki jih uporabniki potrebujejo za udobno in pestro počitnikovanje na Hrvaškem. Na voljo so informacije o stanju na hrvaških cestah in mejnih prehodih ter o voznih redih trajektov, vremenska napoved, pa tudi aktualne novice s področja domače in tuje politike, športa in družabne kronike. Za razgibano preživljanje prostega časa so tu še sporedi koncertov, prireditev in drugih zabav ter nekaj predlogov za izlete. Za pomorce je na ogled seznam pomembnejših marin in bencinskih črpalk, skupaj s koristnimi nasveti za varno plovbo. Počitnikarjem bodo prav prišle tudi informacije za nemoteno uporabo mobilnika, predpisi in kazni, ki veljajo na ozemlju Hrvaške, ter številne druge koristne in uporabne teme. Uporabniki lahko sodelujejo v nagradnem kvizu ali si na svoj mobilnik naložijo tematske melodije, uverture, ozadja ipd., si poletne dni krajšajo z igranjem mobilnih iger ali z mobilnimi karaokami. Počitnikarji lahko svojim prijateljem in družini s počitnic pošljejo tudi MMS kartico ali razglednico ter zabavni klic.

Na mobilnem Planetu so v sklopu Novo pod naslovom Poletje zbrane vsebine, ki pridejo prav v najbolj vročem letnem času. Na enem mestu so zbrane informativne in zabavne vsebine, kjer ljubitelji športa, lepote in zabave najdejo ideje za poletne aktivnosti in dopust, seznam dogodkov in zabav, lepotne nasvete ter vsebine za kratkočasenje na plaži.

V poletnem času se je mobilni Planet posebej posvetil aktualni temi hujšanja in v sklopu Prosti čas/Življenjski slog/Lepota telesa nudi novi rubriki Skrivnosti hujšanja in Diete. Vsebinski sklop Prosti čas/Astro/Horoskopi ponuja rubriko Horoskopi slavnih, s pomočjo katere so uporabniki vsak dan na tekočem, kateri zvezdnik praznuje rojstni dan. Ker pa je poletje tudi čas glasbe in zabave, mobilni Planet v vsebinskem sklopu Prosti čas/Glasba uporabnikom ponuja Planet Radio s štirimi radijskimi postajami glede na okus in razpoloženje, saj lahko ljubitelji glasbe izbirajo med aktualnimi hiti, slovensko ali hrvaško glasbo ter urbano sceno. Posebno pozornost pa je Planet namenil tudi svetovnemu nogometnemu prvenstvu (FIFA World Cup), ki je zaznamovalo letošnje leto. Več o velikem nogometnem dogodku uporabniki izvedo v zavihku Šport/ FIFA World Cup.

Planet pa ni pozabil tudi na vse tiste, ki bodo dolge in vroče poletne dni preživeli v Ljubljani, saj jim bo že kmalu na mobilnem Planetu v sklopu Info/Spoznaj Slovenijo ponudil vsebinski sklop Najdi svoje mesto, prvi interaktivni mobilni vodnik po mestu Ljubljana. Po centru mesta in bližnji okolici bo na sprehajalnih površinah postavljeno 50 markacij. Vsaka markacija bo postavljena pred objektom, ki je povezan z zanimivim zgodovinskim dogodkom oz. polpreteklo pop kulturo. Več o dogodku bodo lahko vsi ljubitelji zanimivosti izvedeli, če bodo ključno besedo, navedeno na markaciji, kot sporočilo SMS poslali na številko 1919. V nekaj sekundah bodo v povratnem SMS-u prejeli povezavo na mobilni portal Planet, kjer bodo lahko v besedi, sliki in ponekod tudi v video zapisu spoznali želeno zanimivost.

Na spletnem Planetu pa je v sklopu Prosti čas/Uganke in kvizi na voljo Sudoku, številska križanka, ki je osvojila svet. Za lažje igranje je na voljo tudi java igra za mobilni telefon, ki vsebuje tudi način za reševanje Sudoku številčnic in močno poenostavi reševanje. Kmalu bo na voljo tudi nagradna igra.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki