marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaOpažen prototip zložljivega telefona Xiaomi
22.01.2021

Samsung, Huawei in Motorola so že nekaj časa na trgu zložljivih mobilnikov in samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo pridružilo še več podjetij. Zdi se, da Xiaomi v tej smeri precej napreduje, saj je bil v kitajski podzemni železnici opažen zakamufliran prepogljivi model tega podjetja.

slikaGoogle sporočil, da je bil nakup Fitbita končan
20.01.2021

Prejšnji teden je velikan Google v sporočilu za javnost sporočil, da je nakup družbe Fitbit vendarle končan. Napoved je objavil Rick Osterloh, višji podpredsednik Googlovih naprav in storitev.

slikaZDA uvrstile Xiaomi na črni seznam
18.01.2021

Ameriška vlada je prejšnji teden Xiaomi razglasila za "komunistično kitajsko vojaško podjetje" in ga uvrstila na črni seznam. Posledično to pomeni, da bo ameriškim podjetjem in vlagateljem prepovedano vlagati v Xiaomi, tisti, ki pa že imajo delnice podjetja, pa jih bodo primorani prodati do novembra letos.

slikaPregled Googlovega telefona namiguje na funkcijo beleženja klicev
15.01.2021

Lani je Google pri aplikaciji Phone predstavila novo funkcijo snemanja klicev, ki deluje samo z napravami Pixel ter nekaterimi telefoni Nokia in Xiaomi. Na zaslonu tekočega klica se prikaže gumb za snemanje, ki ob pritisku predvaja posnetek, ki oba udeleženca obvesti, da se klic snema.

slikaSamsung bo predstavil množico ISOCELL senzorjev, vključno z 200 MP
13.01.2021

Po mnenju enega najbolj zanesljivih Samsungovih poznavalcev IceUniverse, naj bi korejski tehnološki velikan letos predstavil veliko novih senzorjev za kamere ISOCELL, verjetno pa bo kmalu na voljo tudi tak z ločljivostjo 200 MP.

članki

Pokaži svoj ples in osvoji Nokio N9


22.12.2011
Objavil: Dare Gliha

Na spletnih družbenih omrežjih se vse pogosteje pojavljajo tudi videoposnetki, narejeni z mobilnimi telefoni. Posnetki imajo najrazličnejšo vsebino, ki med drugim zajema presenetljive naključne dogodke, prikupna dejanja živali, spektakularne akrobacije vrhunskih športnikov in posnetke zabavnih plesnih gibov. In ravno posnetki plesnih gibov so v središču najnovejše nagradne igre družbe Nokia, v okviru katere bosta podeljena dva pametna telefona Nokia N9 in pametni telefon Nokia 700.

Kdor želi sodelovati v nagradni igri, mora na spletnem portalu YouTube objaviti posnetek plesa na vnaprej določeno glasbeno podlago. Vsak udeleženec mora v ples vključiti vsaj eno serijo gibov, ki posnemajo za Nokio N9 značilen poteg s prstom od roba zaslona. Za vse, ki bi želeli sodelovati v nagradni igri, je Nokia pripravila tudi videoposnetek s prikazom teh gibov.

Nagradna igra bo potekala do 31. januarja 2012 in bo razdeljena na dva dela. V prvem delu bodo za videoposnetke glasovali obiskovalci spletne strani nagradne igre in spletnega portala YouTube. Vsak glas ali klik na gumb »Všeč mi je« bo pomenil eno točko. Poleg tega bodo lahko tekmovalci točke pridobili tudi tako, da bodo k sodelovanju povabili svoje prijatelje. Deset videoposnetkov z največ zbranimi točkami se bo uvrstilo v drugi krog, v katerem bo žirija družbe Nokia izbrala dva najboljša videoposnetka. Avtorja zmagovalnih videoposnetkov bosta za nagrado prejela pametna telefona Nokia N9. Brez možnosti za nagrado pa ne bodo ostali niti avtorji videoposnetkov, ki se niso uvrstili v finale, saj bo žirija med vsemi sodelujočimi z žrebom izbrala še prejemnika pametnega telefona Nokia 700.

Več informacij o nagradni igri najdete na spletni strani http://www.nokia.si/swipedance.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki