marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

Pokaži svoj ples in osvoji Nokio N9


22.12.2011
Objavil: Dare Gliha

Na spletnih družbenih omrežjih se vse pogosteje pojavljajo tudi videoposnetki, narejeni z mobilnimi telefoni. Posnetki imajo najrazličnejšo vsebino, ki med drugim zajema presenetljive naključne dogodke, prikupna dejanja živali, spektakularne akrobacije vrhunskih športnikov in posnetke zabavnih plesnih gibov. In ravno posnetki plesnih gibov so v središču najnovejše nagradne igre družbe Nokia, v okviru katere bosta podeljena dva pametna telefona Nokia N9 in pametni telefon Nokia 700.

Kdor želi sodelovati v nagradni igri, mora na spletnem portalu YouTube objaviti posnetek plesa na vnaprej določeno glasbeno podlago. Vsak udeleženec mora v ples vključiti vsaj eno serijo gibov, ki posnemajo za Nokio N9 značilen poteg s prstom od roba zaslona. Za vse, ki bi želeli sodelovati v nagradni igri, je Nokia pripravila tudi videoposnetek s prikazom teh gibov.

Nagradna igra bo potekala do 31. januarja 2012 in bo razdeljena na dva dela. V prvem delu bodo za videoposnetke glasovali obiskovalci spletne strani nagradne igre in spletnega portala YouTube. Vsak glas ali klik na gumb »Všeč mi je« bo pomenil eno točko. Poleg tega bodo lahko tekmovalci točke pridobili tudi tako, da bodo k sodelovanju povabili svoje prijatelje. Deset videoposnetkov z največ zbranimi točkami se bo uvrstilo v drugi krog, v katerem bo žirija družbe Nokia izbrala dva najboljša videoposnetka. Avtorja zmagovalnih videoposnetkov bosta za nagrado prejela pametna telefona Nokia N9. Brez možnosti za nagrado pa ne bodo ostali niti avtorji videoposnetkov, ki se niso uvrstili v finale, saj bo žirija med vsemi sodelujočimi z žrebom izbrala še prejemnika pametnega telefona Nokia 700.

Več informacij o nagradni igri najdete na spletni strani http://www.nokia.si/swipedance.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki