marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe Huawei spogleduje s trgom osebnih računalnikov in monitorjev?
23.09.2020

Po spletu so zaokrožile govorice, da se Huawei spogleduje z vstopom na trg prenosnih računalnikov in monitorjev. Ali gre pri tem za težave na mobilnem delu ali le kot odgovor na Xiaomijev pritisk na ta trg, pa trenutno ni znano.

slikaSamsung Galaxy Z Fold2 5G že v Sloveniji
21.09.2020

Samsung Galaxy Z Fold2 5G prepogljivi telefon, ki je predstavnik tretje generacije Samsung prepogljivih telefonov, je sedaj na voljo v Sloveniji. Galaxy Z Fold2 5G je na voljo v mistično črni in mistično bronasti barvi po priporočeni maloprodajni ceni 1.999 evrov.

slikaMBILLS omogočil plačevanje prek Fitbit Pay in Garmin Pay
18.09.2020

Pri mladem fintech podjetju MBILLS so lastni plačilni kartici mBills Mastercard, ki so jo kot izdajatelj uporabnikom ponudili letos v juliju, v rekordnem času omogočili plačevanje s pametnimi urami Garmin in Fitbit.

slikaAmeriška carina brani zaseg slušalk OnePlus Buds
16.09.2020

V ponedeljek je po spletu zaokrožila zanimiva vest, da je ameriška carina na letališču JFK zasegla 2000 kosov slušalk OnePlus Buds, saj so ocenili, da gre za ponaredek slušalk Apple Airpods. Čeprav se je sprva zdelo, da gre zgolj za zabavno pomoto, pa se je izkazalo, da carinska služba ni naredila napake.

slikaTSMC kmalu z masovno proizvodnjo čipovja za Apple
14.09.2020

Apple se pripravlja na prehod svojih produktov iz Intlovega na lastno čipovje. MacBooki se bodo s tem pridružili iPhone, iPad in Apple Watch napravam, ki tovrstno rešitev že uporabljajo.

članki

Pocophone 2 brez 5G?


04.05.2020
Objavil: Dare Gliha

Dolgo pričakovani naslednik popularnega Pocophona F1 bo glede na povečanje govoric dokaj kmalu na voljo, zelo verjetno pa je, da Pocophone F2 ne bo imel 5G povezljivosti, vsaj ne na vseh trgih.

To je razkrila slika iz postopka certificiranja v Indoneziji, kjer je razvidno, da model M2004J11G, ki je enak kot ga nosi Pocophone F2, podpira omrežja 4G-LTE in ne 5G. Mobilnik še vedno poganjal Snapdragon 865, ki je sposoben podpirati omrežja 5G, žal pa ne bo podpore za ta omrežja.

Glede na to, da slika prihaja iz Indonezije se lahko zgodi, da bo podpora 5G odvisna od regije, kjer se bo mobilnik prodajal. S tem bi lahko dosegli tudi precej nižjo ceno, kar bi bilo za nekatere trge dobrodošla novica. Druga razlaga pa je, da bo Xiaomi naredil tudi Pro različico, ki bo imela 5G.

Glede na zadnje novice pa lahko vsaj v Evropi pričakujemo različico, ki bo podpirala 5G.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki