marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global sodeluje z Nokio in CGI ter krepi zavezanost podjetniškemu trgu IoT
21.06.2021

HMD Global je predstavil dve strateški sodelovanji, ki bosta podkrepili rast in razvoj poslovne ponudbe interneta stvari, ki jo ponujajo podjetjem po vsem svetu. HMD Global bo sodeloval s priznanim finskim telekomunikacijskim infrastrukturnim podjetjem Nokia in globalnim svetovalnim podjetjem za informacijsko tehnologijo CGI.

slikaAndroid 12 beta je največkrat prenesena preizkusna različica v zgodovini
18.06.2021

Android 12 beta je "daleč najbolj prenesena / nameščena preizkusna različica doslej", je povedal Dave Burke, podpredsednik inženiringa za Android. Na žalost pa ob tem ni podal nobenih konkretnih številk, da bi jih lahko primerjali s prejšnjimi preizkusnimi različicami.

slikaNovi iPad mini bo pomanjšana različica iPada Air
16.06.2021

iPad mini je danes videti zastarel v primerjavi z najnovejšimi iPadi Air in iPadi Pro in tega se pri Applu dodobra zavedajo. Že neštetokrat smo slišali, da je na vrsti prenova najmanjšega tabličnega računalnika, sedaj pa novo poročilo poleg govoric pokaže tudi, kako bo izgledal novi iPad Mini.

slikaKitajske trgovine z aplikacijami odstranjujejo aplikacije za navidezne tipkovnice
14.06.2021

Kitajska si prizadeva za uveljavitev omejitve, katere vrste podatkov o uporabnikih lahko zbirajo mobilne aplikacije, posledično pa je to vplivalo že na več aplikacij. Po poročanju Reutersa sta Sogou in Iflytek virtualne tipkovnice že odstranila iz trgovin, kot sta Huawei AppGallery in App Store.

slikaAmeriška vlada prepovedala naložbe v Huawei in 58 drugih kitajskih podjetij
11.06.2021

Čeprav ima Amerika že nekaj časa novega predsednika, pa očitno ameriško-kitajskega geopolitičnega obračuna še ne bo konec. Predsednik Joe Biden namreč uveljavlja novo izvršilno odredbo, ki prepoveduje naložbe v 59 kitajskih podjetij, vključno s Huaweijem. Nova odločba preprečuje ameriške naložbe v kitajska podjetja, za katere se sumi povezava s Kitajsko Komunistično partijo.

članki

Poco prodal preko 17,5 milijona mobilnikov


24.05.2021
Objavil: Dare Gliha

Tudi pri nas precej popularni Poco se bliža tretji obletnici svoje prve naprave. Od takrat je blagovna znamka skupaj prodala že več kot 17,5 milijona pametnih telefonov. Novembra je ta številka znašala "zgolj" 6 milijonov, torej to pomeni, da se Pocojeva rast eksponentno povečuje.

Velik del prodanih naprav predstavlja model Poco M3, le-teh je bilo prodanih več kot 3,2 milijona kosov v manj kot 7 mesecih. To pomeni, da je M3 presegel celo model F1, katerega so prodali v "zgolj" 2,2 primerkih.

Poco F3 in X3 Pro k tej številki dodata skupaj še 2 milijona. Gre za nova modela, ki sta se začela prodajati konec marca, torej je ta številka dosežena v manj kot dveh mesecih.

Po poročilu IDC iz februarja je bil Poco M3 prvi pametni telefon glede na spletno prodajo v Indiji. Podjetje je enao uspešno pri prodaji preko spleta, kar dokazuje model X3 Pro, katerega so na znani trgovini Aliexpres v zgolj 30 minutah po lansiranju prodali kar 43.000 kosov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki