marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaQualcomm bo Snapdragon 8 Gen 2 predstavil novembra
10.08.2022

Qualcomm je razkril datum naslednjega dogodka Snapdragon Summit, ki vedno poteka na Havajih. Običajno je sicer potekal decembra, letos pa bo ta tridnevni dogodek potekal od 15. do 17. novembra.

slikaApple se v ZDA sooča s potencialno skupinsko tožbo zaradi praks Apple Pay
08.08.2022

Kreditna družba Affinity Credit Union iz Iowe toži Apple zaradi domnevnega protikonkurenčnega ravnanja pri upravljanju storitve Apple Pay. To se lahko spremeni v skupinsko tožbo in je podobno tožbi, ki je bila lani vložena v EU.

slikaWhatsApp sedaj uradno podpira prenos klepeta med iOS in Androidom
05.08.2022

WhatsApp je testiral prenos zgodovine klepetov med Androidom in iOS, sewdaj pa je končno uradno omogočil polno funkcionalnost. Doslej je bilo mogoče zgodovino klepetov med ekosistemi prenesti le s pomočjo nekaterih orodij za prenos podatkov tretjih oseb, vendar te metode običajno niso brezplačne.

slikaSkoraj osem od desetih Slovencev do spleta dostopa prek mobilnega telefona
03.08.2022

Kar 79,45 odstotka Slovencev danes do spletnih vsebin dostopa prek mobilnega telefona, kaže najnovejša iPROMova analiza o tehnoloških značilnostih naprav, s katerimi spletni uporabniki dostopajo do digitalnih medijev. Mobilni dostop je od junija lani do letošnjega junija rasel z upočasnjeno stopnjo rasti, in sicer je zabeležil rast za pet odstotnih točk.

slikaTudi Xiaomi naj bi delal na telefonu s senzorjem 200 MP
01.08.2022

Motorola ni edino podjetje, ki dela na telefonu s kamero 200 MP - Digital Chat Station poroča, da je na poti telefon s senzorjem 200 MP, čipovjem Snapdragon 8+ Gen 1, zaslonom 120 Hz in baterijo 5 000 mAh.

članki

Poco prodal preko 17,5 milijona mobilnikov


24.05.2021
Objavil: Dare Gliha

Tudi pri nas precej popularni Poco se bliža tretji obletnici svoje prve naprave. Od takrat je blagovna znamka skupaj prodala že več kot 17,5 milijona pametnih telefonov. Novembra je ta številka znašala "zgolj" 6 milijonov, torej to pomeni, da se Pocojeva rast eksponentno povečuje.

Velik del prodanih naprav predstavlja model Poco M3, le-teh je bilo prodanih več kot 3,2 milijona kosov v manj kot 7 mesecih. To pomeni, da je M3 presegel celo model F1, katerega so prodali v "zgolj" 2,2 primerkih.

Poco F3 in X3 Pro k tej številki dodata skupaj še 2 milijona. Gre za nova modela, ki sta se začela prodajati konec marca, torej je ta številka dosežena v manj kot dveh mesecih.

Po poročilu IDC iz februarja je bil Poco M3 prvi pametni telefon glede na spletno prodajo v Indiji. Podjetje je enao uspešno pri prodaji preko spleta, kar dokazuje model X3 Pro, katerega so na znani trgovini Aliexpres v zgolj 30 minutah po lansiranju prodali kar 43.000 kosov.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki