marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

Koristne počitniške informacije na Vodafone live!


15.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Uporabnikom portala Vodafone live! je letos ponovno na voljo sklop koristnih počitniških informacij. Na enem mestu bodo zbrane informacije o Hrvaški, povezane s poletjem, počitnicami, morjem in zabavo.

Si.mobil – Vodafone je za portal Vodafone live! pripravil nov sklop vsebin Utrip poletja. Utrip poletja bo dosegljiv od petka, 15. junija 2007, na vstopni strani ter pod povezavama Novo ter Zabava & Info. Zajemal bo informacije, povezane s poletjem, počitnicami, zabavo in dogodki.

Uporabnikom je na voljo sklop vsebin Hrvaška, ki vsebuje koristne podatke o vremenu in temperaturah morja, vozni red trajektov, informacije za pomorščake, stanje na cestah in mejnih prehodih, dogodkih ter splošne informacije o Hrvaški. Vremenske in prometne informacije bodo ažurno in vsakodnevno osveževali, tudi ob nedeljah in praznikih, ostale informacije pa bodo osveževali v primeru morebitnih sprememb.

Uporabniki bodo lahko tudi na dopustu prebirali svoje najljubše revije, kot so FHM, Eva, Lady, Smrklja, Stop, Avtofokus in druge. Čas si bodo lahko krajšali še s poletnimi igrami, melodijami, ozadji in ostalimi zabavnimi vsebinami. Vsi uporabniki, ki nameravajo potovati v tujino, bodo pod povezavo Klici v tujini lahko pregledali cene in informacije o mobilnih storitvah v tujini.

Pod rubriko Festivali in koncerti v Sloveniji bodo uporabniki lahko našli podrobne informacije o domačem dogajanju.

Študenti in dijaki bodo lahko na portalu Vodafone live! pod povezavo eŠtudentski Servis spremljali tudi aktualno ponudbo počitniškega dela in prostih delovnih mest. Vsi, ki pa se še niso odločili, kam se bodo letos odpravili na dopust, lahko spremljajo ponudbo agencije Odklop.com, ki ponuja široko paleto počitniških ponudb, od letalskih vozovnic do »Last minute« programov.

Uporabniki Si.mobil - Vodafone lahko za pošiljanje počitniških pozdravov klasične razglednice zamenjajo z udobnejšo MMS razglednico. Fotografijo lahko posnamejo s svojim mobilnim telefonom, ji dodajo pozdrave in jo kot MMS pošljejo na številko 9333. Nato pa prek posebne povezave vpišejo še podatke o naslovniku. Razglednica bo prispela po navadni pošti in pričakala naslovnika v poštnem nabiralniku.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki