marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

članki

PlayStation Vita ekskluzivno pri Si.mobilu


24.02.2012
Objavil: Dare Gliha

Družba Si.mobil je v svojo ponudbo vključila najnovejšo igralno konzolo PlayStation Vita, ki s svojo funkcionalnostjo omogoča nepozabno igričarsko izkušnjo ter povezavo v družabna omrežja na vsakem koraku. PlayStation Vita bo za vse Si.mobilove uporabnike ekskluzivno na voljo že od enega evra dalje.

Novo generacijo prenosnih konzol odlikuje 5-inčni OLED zaslon na dotik, 3G in Wi-Fi povezljivost, multi-touch sledilna ploščica na zadnji strani, GPS, predvsem pa je tako tehnično izpopolnjena, da zagotavlja odlično izkušnjo prenosnega igranja iger. Možnost povezave v internetno omrežje bo uporabnikom omogočala, da se bodo lahko prek brezžične Wi-Fi povezave ali 3G omrežja povezali z drugimi uporabniki konzole, tekmovali s prijatelji ali zgolj kupovali svoje najljubše igre. Uporabniki se bodo z igralno konzolo lahko povezali tudi v družabna omrežja, kot so Facebook, Twitter in Foursquare.

Si.mobil je za vse svoje obstoječe naročnike pripravil ponudbo, s katero bodo ob nakupu te revolucionarne igralne konzole deležni posebnih ugodnosti – občutno znižanih cen paketov Mobilni internet M in XL. Ob sočasni vezavi za 24 mesecev na izbrani paket Mobilni internet (M ali XL) ter opcijo Plus (15 €/mesec), bodo obstoječi naročniki za paket Mobilni internet M plačali 6,9 €/mesec (12 €/mesec), za paket Mobilni internet XL pa 12,9 €/mesec (18 €/mesec), ob tem pa bodo za PlayStation®Vita plačali le 1 €!

Si.mobil bo vsem uporabnikom ob nakupu oz. vezavi podaril še darilo – 4 GB pomnilniško kartico.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki