marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Plantronicsove novosti na CeBITu 2010


Plantronics Blackwire 420

10.03.2010
Objavil: Andrej Bergant

Plantronics je na letošnjem CeBITu predstavil kar nekaj novih izdelkov. Med novimi izdelki so USB pisarniški telefon ter žične in brezžične naglavne slušalke. Vsi izdelki so zelo preprosti za uporabo, kvalitetno izdelani, ponašajo pa se z zelo kvalitetnim prenosom zvoka. Hkrati so poenostavili celoten portfolijo izdelkov, ki ga sedaj sestavljajo serije izdelkov Blackwire, Calisto, Savi ter Platronics Voyager UC.

Plantronics daje vedno večji poudarek na kvaliteto prenosa sporočila, saj se zaradi pomankanja časa zmanšuje osebni stik, povečuje pa se telefonska komunikacija. To je predvsem razvidno pri poslovnežih, ki vedno več sestankov izvedejo s pomočjo konferenčnih klicev. Pri telefonski komunikaciji predstavljajo izgovorjene besede le manjši del sporočila, veliko več pa našemu sogovorniku povesta ton in barva glasu. Zaradi slabe kvalitete mikrofonov in prenosa podatkov, se najpomembnejši del sporočila prepogosto izgubi. Zato Plantronics in ponudniki storitev telefonije, delajo na izboljšanju zajema in prenosa zvoka. Zaradi povečanja širine frekvečnega pasu, vse nove Plantronicsove slušalke veliko bolj kvalitetno zajemajo in predvajajo zvok.

Plantronics Blackwire: žične USB slušalke
Slušalke namenjene pisarniški ter mobilni uporabi za klice z računalnikom. Blackwire 420 je zložljiva slušalka, namenjena mobilnim ljudem, ki slušalko uporabljajo skupaj s prenosnim računalnikom. Vgrajene ima gumbe za spreminjanje glasnosti ter gumb za sprejem in prekinitev klica. Namestitev je zelo preprosta, saj slušalko le priklopimo v USB vtičnico na računalniku.
Ostale štiri Blackwire slušalke se razlikujejo predvsem po izgledu. Vse pa imajo funkcijske gumbe, mikrofon pa zna ločiti in utišati hrup ozadja.

Plantronics Calisto: USB telefoni
Calisto je serija USB telefonov, namenjena delavcem v pisarnah, ki računalnik uporabljajo predvsem za telefonske pogovore in želijo podobnost s klasičnim telefonom. Calisto 540 je telefon, posebej optimiziran za uporabo s programom Microsoft Communicator Deskphone.

Plantronics Savi: brezžične DECT USB slušalke
Serija Savi vključuje slušalke Savi Office na eno ali obe ušesi. Namenjene so predvsem zaposlenim, ki za telefoniranje uporabljajo tako namizni telefon kot računalnik in želijo med telefoniranjem ostati mobilni. Savi Office zna na slušalke predvajati vse zvoke iz računalnika, tako lahko v času ko ne telefonirate, poslušate glasbo, ki jo predvajate na računalniku. Ko želite telefonirati, pa z enim samim pritiskom tipke preklopite na klic iz računalnika ali namiznega telefona.

Plantronics Voyager UC: bluetooth USB slušalke
Voyager PRO UC vključuje večkrat nagrajeno bluetooth slušalko Vojager PRO ter bluetooth USB adapter, tako lahko isto slušalko hkrati uporabljamo tako s telefonom kot tudi z računalnikom. Med klici iz telefona ali računalnika preklpaljamo z enim samim pritiskom na tipko. Slušalke zaznajo in odstranijo veter ter ostale nepotrebne zvoke ozadja.

fotografije
Plantronics Blackwire 420 Plantronics Calisto 540 Plantronics Savi Office Plantronics Voyager PRO UC
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki