marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Pet novih držav pristopilo k srednjeevropski tržni enoti Sony Ericsson


15.07.2011
Objavil: Dare Gliha

Andrea Gaal, generalna direktorica tržne enote Sony Ericsson Srednja Evropa, je sedaj odgovorna za pet dodatnih držav – Albanijo, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Kosovo in Srbijo.

Andrea Gaal ima preko 20 let izkušenj v panogah telekomunikacije, večpredstavnosti in informacijske tehnologije. Po tem, ko je pod njenim vodstvom tržna enota Sony Ericsson CHAT (ki obsega Avstrijo in Švico) postala ena izmed najbolj uspešnih tržnih območij, se je Andrea Gaal oktobra 2009 preselila h kanadski podružnici Sony Ericsson Canada, kjer je prevzela odgovornosti generalne direktorice za regijo Amerike. Gaalova je nedavno prejela nagrado podjetja Sony Ericsson za izjemen individualni prispevek, ki jo je zaslužila zaradi najhitrejše rasti na področju dobičkonosnosti na svetu in za izjemno uspešno predstavitev telefona XperiaTM X10 v Kanadi. Po svojih uspehih v Severni Ameriki je oktobra 2010 postala direktorica tržne enote za Srednjo Evropo, ki je na začetku vključevala šest držav: Hrvaško, Madžarsko, Poljsko, Republiko Češko, Slovaško in Slovenijo. To tržno območje se je od takrat razširilo s pet dodatnimi državami – Albanijo, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Kosovom in Srbijo.

Gaalova – ki slovi zaradi svojih profesionalnih izkušenj in medkulturnih kompetenc – je še posebej pozdravila novo kulturno okolje: »Tržna enota Srednja Evropa je razburljiva in kompleksna mešanica različnih stopenj tržne prisotnosti, razvitosti in potencialov. Biti direktorica območja s 85 milijoni prebivalcev je velik izziv in moj cilj je zagotoviti odločilno spodbudo za rast prodaje podjetja Sony Ericsson v Srednji Evropi. “Navdušena sem nad poslovnimi priložnostmi v Srednji Evropi za Sony Ericsson – še posebej zaradi nenehne rasti popularnosti platforme Android na enajstih trgih za katere smo odgovorni,”– je dejala Andrea Gaal, generalna direktorica za Srednjo Evropo pri podjetju Sony Ericsson.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki