marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

slikaQualcomm preizkuša drugi procesor ARM za Windows - Snapdragon X Plus
12.04.2024

Qualcomm je nedavno napovedal svoj najnovejši paradni procesor ARM za računalnike z operacijskim sistemom Windows, X Elite, vendar pa proizvajalec čipov testira še drug čip, ki naj bi se imenoval Snapdragon X Plus.

članki

Pet novih držav pristopilo k srednjeevropski tržni enoti Sony Ericsson


15.07.2011
Objavil: Dare Gliha

Andrea Gaal, generalna direktorica tržne enote Sony Ericsson Srednja Evropa, je sedaj odgovorna za pet dodatnih držav – Albanijo, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Kosovo in Srbijo.

Andrea Gaal ima preko 20 let izkušenj v panogah telekomunikacije, večpredstavnosti in informacijske tehnologije. Po tem, ko je pod njenim vodstvom tržna enota Sony Ericsson CHAT (ki obsega Avstrijo in Švico) postala ena izmed najbolj uspešnih tržnih območij, se je Andrea Gaal oktobra 2009 preselila h kanadski podružnici Sony Ericsson Canada, kjer je prevzela odgovornosti generalne direktorice za regijo Amerike. Gaalova je nedavno prejela nagrado podjetja Sony Ericsson za izjemen individualni prispevek, ki jo je zaslužila zaradi najhitrejše rasti na področju dobičkonosnosti na svetu in za izjemno uspešno predstavitev telefona XperiaTM X10 v Kanadi. Po svojih uspehih v Severni Ameriki je oktobra 2010 postala direktorica tržne enote za Srednjo Evropo, ki je na začetku vključevala šest držav: Hrvaško, Madžarsko, Poljsko, Republiko Češko, Slovaško in Slovenijo. To tržno območje se je od takrat razširilo s pet dodatnimi državami – Albanijo, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Kosovom in Srbijo.

Gaalova – ki slovi zaradi svojih profesionalnih izkušenj in medkulturnih kompetenc – je še posebej pozdravila novo kulturno okolje: »Tržna enota Srednja Evropa je razburljiva in kompleksna mešanica različnih stopenj tržne prisotnosti, razvitosti in potencialov. Biti direktorica območja s 85 milijoni prebivalcev je velik izziv in moj cilj je zagotoviti odločilno spodbudo za rast prodaje podjetja Sony Ericsson v Srednji Evropi. “Navdušena sem nad poslovnimi priložnostmi v Srednji Evropi za Sony Ericsson – še posebej zaradi nenehne rasti popularnosti platforme Android na enajstih trgih za katere smo odgovorni,”– je dejala Andrea Gaal, generalna direktorica za Srednjo Evropo pri podjetju Sony Ericsson.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki