marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Pet novih držav pristopilo k srednjeevropski tržni enoti Sony Ericsson


15.07.2011
Objavil: Dare Gliha

Andrea Gaal, generalna direktorica tržne enote Sony Ericsson Srednja Evropa, je sedaj odgovorna za pet dodatnih držav – Albanijo, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Kosovo in Srbijo.

Andrea Gaal ima preko 20 let izkušenj v panogah telekomunikacije, večpredstavnosti in informacijske tehnologije. Po tem, ko je pod njenim vodstvom tržna enota Sony Ericsson CHAT (ki obsega Avstrijo in Švico) postala ena izmed najbolj uspešnih tržnih območij, se je Andrea Gaal oktobra 2009 preselila h kanadski podružnici Sony Ericsson Canada, kjer je prevzela odgovornosti generalne direktorice za regijo Amerike. Gaalova je nedavno prejela nagrado podjetja Sony Ericsson za izjemen individualni prispevek, ki jo je zaslužila zaradi najhitrejše rasti na področju dobičkonosnosti na svetu in za izjemno uspešno predstavitev telefona XperiaTM X10 v Kanadi. Po svojih uspehih v Severni Ameriki je oktobra 2010 postala direktorica tržne enote za Srednjo Evropo, ki je na začetku vključevala šest držav: Hrvaško, Madžarsko, Poljsko, Republiko Češko, Slovaško in Slovenijo. To tržno območje se je od takrat razširilo s pet dodatnimi državami – Albanijo, Bosno in Hercegovino, Črno goro, Kosovom in Srbijo.

Gaalova – ki slovi zaradi svojih profesionalnih izkušenj in medkulturnih kompetenc – je še posebej pozdravila novo kulturno okolje: »Tržna enota Srednja Evropa je razburljiva in kompleksna mešanica različnih stopenj tržne prisotnosti, razvitosti in potencialov. Biti direktorica območja s 85 milijoni prebivalcev je velik izziv in moj cilj je zagotoviti odločilno spodbudo za rast prodaje podjetja Sony Ericsson v Srednji Evropi. “Navdušena sem nad poslovnimi priložnostmi v Srednji Evropi za Sony Ericsson – še posebej zaradi nenehne rasti popularnosti platforme Android na enajstih trgih za katere smo odgovorni,”– je dejala Andrea Gaal, generalna direktorica za Srednjo Evropo pri podjetju Sony Ericsson.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki