marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Revija Penthouse se širi v mobilne vode


28.09.2006
Objavil: Sašo Mlakar

WAAT Media je podpisal večletno ekskluzivno pogodbo s Penthouse Media Group o distribuciji Penthousovih vsebin na mobilnih napravah po severni in latinski Ameriki ter Evropi.

Ponudba bo vsebovala uvodnik, slike, fotografije, igre in videe s Penthousove zbirke, vključno s forumom in pismi, kakor tudi novo obliko, značilno za mobilno prodajo.

"Naša pogodba z WAAT bo okrepila PMGI-jev trud, da bi dobavili kvalitetno zabavo za odrasle mobilnim potrošnikom pa svetu," je dejal Mark Rudolph, predsednik za licence pri PMGI. "WAAT-ove izkušnje v prilagodljivosti in distribuciji vsebin ter izkušnje s široko raznolikostjo tehničnih in regulacijskih zahtev nam bodo omogočile hitro širjenje in uspeh."

Adi McAbian, vodilni direktor WAAT Media, se strinja: "Vznemirljivo je biti pomemben člen pri utrditvi zaščitne znamke Penthouse v svetu. V kratkem bomo začeli delovati na preko 50 mobilnih straneh različnih operaterjev na njihovih portalih. Tržili bomo slike, videe in igre v 18 državah v roku 60 dni.”

"Za dodatek razvijamo tudi tri mobilne TV-kanale, večje število enotnih SMS-kampanj za Penthouse in web-to-mobile program za Penthouse online in podružnice." Penthouse trenutno izdaja revije v 12 državah, izdeluje in daje dovoljenja za televizijske video programe, video na zahtevo in DVD-je.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki