marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Revija Penthouse se širi v mobilne vode


28.09.2006
Objavil: Sašo Mlakar

WAAT Media je podpisal večletno ekskluzivno pogodbo s Penthouse Media Group o distribuciji Penthousovih vsebin na mobilnih napravah po severni in latinski Ameriki ter Evropi.

Ponudba bo vsebovala uvodnik, slike, fotografije, igre in videe s Penthousove zbirke, vključno s forumom in pismi, kakor tudi novo obliko, značilno za mobilno prodajo.

"Naša pogodba z WAAT bo okrepila PMGI-jev trud, da bi dobavili kvalitetno zabavo za odrasle mobilnim potrošnikom pa svetu," je dejal Mark Rudolph, predsednik za licence pri PMGI. "WAAT-ove izkušnje v prilagodljivosti in distribuciji vsebin ter izkušnje s široko raznolikostjo tehničnih in regulacijskih zahtev nam bodo omogočile hitro širjenje in uspeh."

Adi McAbian, vodilni direktor WAAT Media, se strinja: "Vznemirljivo je biti pomemben člen pri utrditvi zaščitne znamke Penthouse v svetu. V kratkem bomo začeli delovati na preko 50 mobilnih straneh različnih operaterjev na njihovih portalih. Tržili bomo slike, videe in igre v 18 državah v roku 60 dni.”

"Za dodatek razvijamo tudi tri mobilne TV-kanale, večje število enotnih SMS-kampanj za Penthouse in web-to-mobile program za Penthouse online in podružnice." Penthouse trenutno izdaja revije v 12 državah, izdeluje in daje dovoljenja za televizijske video programe, video na zahtevo in DVD-je.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki