marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Novi PC Suite za Nokiine E serije


18.06.2007
Objavil: Mitja Zupančič

Na spletu se je pojavila nova različica Nokiinega PC Suita. Torej programske opreme za povezovanja vašega mobilnika in osebnega računalnika.
Noviteta se imenuje Enterprise edition. Vse različice omenjene izdaje PC suitov pa bodo kompatibilne tako z E serijami, kot tudi z N serijami mobilnikov.

V čem se nova različica sploh razlikuje?

Enterprise različica ima tako manj funkcij, kot klasičen PC Suite. Vse te funkcije se namreč namestijo na sistem, vendar se med inštalacijo lahko izbira kateri set aplikacij bomo namestili. Tako imamo pri Enterprise različici na voljo:

- Kopirnik vsebine
- Sinhronizacija z osebnim računalnikom
- Brskljalnik
- Nameščevalec aplikacij
- Urejevalnik SMS sporočil
- Dostop z enim dotikom

Aplikacije, ki so vedno vključene za popolno delovanje Enterprise PC Suite pa so sledeče:

- Zagon aplikacije
- Urejevalnik povezav
- Čarovnik "poveži se"

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki