marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHMD Global je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative
14.08.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je Alaina Lejeuneja imenoval za globalnega vodjo operative. Lejeune ima več kot 25 let izkušenj na področju telekomunikacij, v podjetju OneWeb pa je do zdaj delal kot poseben svetovalec, osredotočen na operativno strategijo. Alain bo odgovoren za nadzor nad vso operativo za HMD Global, vodil in upravljal pa bo inženirsko ter dobavno verigo v podjetju.

slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

članki

Plačevanje s PayPalom na mobilnem spletu


07.08.2007
Objavil: Marko Likar

Po aprilski predstavitvi storitev plačevanja z SMS sporočili, je sedaj PayPal razširil svojo ponudbo na področju mobilnega plačevanja. Predstavljena je bila storitev ''Mobile Checkout'', ki omogoča uporabnikom plačevanje storitev in blaga kar preko mobilnega spleta.

Uporabniški vmesnik je prilagojen za manjše prikazovalnike in uporabniku omogoča udobno opravljaje s svojimi nakupi. PayPal s takšnimi potezami dokazuje, da razmišlja o prihodnosti in si je že sedaj pripravil ugodno pozicijo za poslovanje v prihodnje. Kopica znanih podjetij se je že prijavila na Mobile Checkout storitev, od prodajalcev CD, DVD medijev do prodajalcev oblačil in raznoraznih vstopnic.

Kevin Dulsky, direktor PayPala je dejal: ''S hitro rastjo trga bo prodajalcem na svetovnem spletu težko najti primeren in varen način plačevanja za svoje stranke. Mobile Checkout omogoča prav to, poleg tega pa še lahko pritegne nove uporabnike in omogoča stalno prepoznavnost na trgu.''

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki