marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Partnerstvo družb Lenovo in Razer za novo revolucijo v svetu igričarskih naprav


02.12.2015
Objavil: Dare Gliha

Na dogodku DreamHack Winter 2015 sta podjetji Lenovo in Razer predstavili prvi prototip skupnega igričarskega namiznega računalnika, ki bo uradno predstavljen na sejmu CES (Consumer Electronics Show) 2016.

Podjetji bosta prodajali in oglaševali posebne različice Lenovo igričarskih računalnikov iz družine Y, prepoznavni bodo po oznaki Razer Edition. Lenovo, največji proizvajalec računalnikov na svetu, bo v partnerstvo prispeval proizvodne zmogljivosti, Razer pa nove tehnologije in programsko opremo s področja povezanih igričarskih naprav.

Igranje iger na namiznih računalnikih danes nudi najbolj bogato uporabniško izkušnjo – delno na račun vrhunskih grafičnih in procesorskih zmogljivosti pa tudi na račun namenskih igričarskih dodatkov. Lenovo bo še naprej razvijal namenske igričarske računalnike, Razer pa bo skrbel za izboljšanje igričarske izkušnje. Vsi prihodnji izdelki Lenovo Razer Edition bodo temeljili na računalnikih iz družine Y, a bodo opremljeni s prepoznavnimi Razerjevimi elementi – tudi svetlobnim podpisom.

Razer je zelo cenjeno podjetje v igričarski skupnosti. S ponudbo računalnikov Lenovo Y series Razer Edition bodo svojim strankam ponudili še boljše izdelke. Obe podjetji bosta tudi skupno vlagali v razvoj novih tehnologij s področja igričarske uporabniške izkušnje.
Strateško partnerstvo podjetij Lenovo in Razer prinaša nove oblike izdelkov ter nove priložnosti za trženje le-teh s strani obeh partnerjev.

“Navdušeni smo nad partnerstvom s podjetjem Razer, verjamemo, da bosta podjetji poskrbeli za kar najboljšo igričarsko izkušnjo. Naše inženirsko in oblikovalsko znanje ter vrhunska proizvodnja, združena z Razerjevimi izkušnjami s področja igričarske industrije, obetata vrsto zmagovalnih igričarskih naprav in rešitev ter povsem nove igričarske uporabniške izkušnje,” je povedal vodja oddelka delovnih postaj, igričarskih in industrijskih rešitev v družbi Lenovo Victor Rios.

Soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Razer Min-Liang Tan je dodal: “Partnerstvo prinaša nove priložnosti za snovanje še boljšega igričarskega življenjskega sloga, podprtega z vrhunskimi napravami. Lenovo je največji proizvajalec računalnikov na svetu, Razer pa številka ena med igričarskimi rešitvami. Skupaj premoremo strast, znanje in zmogljivosti, da še bolj razveselimo igričarje po vsem svetu.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki