marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Partnerstvo družb Lenovo in Razer za novo revolucijo v svetu igričarskih naprav


02.12.2015
Objavil: Dare Gliha

Na dogodku DreamHack Winter 2015 sta podjetji Lenovo in Razer predstavili prvi prototip skupnega igričarskega namiznega računalnika, ki bo uradno predstavljen na sejmu CES (Consumer Electronics Show) 2016.

Podjetji bosta prodajali in oglaševali posebne različice Lenovo igričarskih računalnikov iz družine Y, prepoznavni bodo po oznaki Razer Edition. Lenovo, največji proizvajalec računalnikov na svetu, bo v partnerstvo prispeval proizvodne zmogljivosti, Razer pa nove tehnologije in programsko opremo s področja povezanih igričarskih naprav.

Igranje iger na namiznih računalnikih danes nudi najbolj bogato uporabniško izkušnjo – delno na račun vrhunskih grafičnih in procesorskih zmogljivosti pa tudi na račun namenskih igričarskih dodatkov. Lenovo bo še naprej razvijal namenske igričarske računalnike, Razer pa bo skrbel za izboljšanje igričarske izkušnje. Vsi prihodnji izdelki Lenovo Razer Edition bodo temeljili na računalnikih iz družine Y, a bodo opremljeni s prepoznavnimi Razerjevimi elementi – tudi svetlobnim podpisom.

Razer je zelo cenjeno podjetje v igričarski skupnosti. S ponudbo računalnikov Lenovo Y series Razer Edition bodo svojim strankam ponudili še boljše izdelke. Obe podjetji bosta tudi skupno vlagali v razvoj novih tehnologij s področja igričarske uporabniške izkušnje.
Strateško partnerstvo podjetij Lenovo in Razer prinaša nove oblike izdelkov ter nove priložnosti za trženje le-teh s strani obeh partnerjev.

“Navdušeni smo nad partnerstvom s podjetjem Razer, verjamemo, da bosta podjetji poskrbeli za kar najboljšo igričarsko izkušnjo. Naše inženirsko in oblikovalsko znanje ter vrhunska proizvodnja, združena z Razerjevimi izkušnjami s področja igričarske industrije, obetata vrsto zmagovalnih igričarskih naprav in rešitev ter povsem nove igričarske uporabniške izkušnje,” je povedal vodja oddelka delovnih postaj, igričarskih in industrijskih rešitev v družbi Lenovo Victor Rios.

Soustanovitelj in izvršni direktor podjetja Razer Min-Liang Tan je dodal: “Partnerstvo prinaša nove priložnosti za snovanje še boljšega igričarskega življenjskega sloga, podprtega z vrhunskimi napravami. Lenovo je največji proizvajalec računalnikov na svetu, Razer pa številka ena med igričarskimi rešitvami. Skupaj premoremo strast, znanje in zmogljivosti, da še bolj razveselimo igričarje po vsem svetu.”

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki