marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

članki

Paketi SIMPL brez naročnine


17.08.2009
Objavil: Thomas Bergant

Družba Si.mobil od danes ponuja nove pakete SIMPL brez mesečne naročnine in z najboljšo enotno ceno 11 centov/min za klice v vsa omrežja v Sloveniji, za SMS ali MMS. Uporabniki paketov SIMPL se bodo lahko sami odločili ali bodo stroške storitev poravnali preko mesečnega računa ali pa z vrednostnimi karticami HALO. Paketi omogočajo popoln nadzor nad stroški s samodejnim spremljanjem porabe.

Si.mobilova ponudba paketov za zasebne uporabnike se odslej deli na pakete z naročnino in pakete brez naročnine. Paketi z naročnino, kot so ORTO in ZAME, omogočajo klice in ostale storitve po 0 evrov. Novi paketi SIMPL pa so brez mesečne naročnine in stroški se zaračunavajo glede na dejansko porabo.

Uporabniki se glede na svoje navade lahko odločijo za enega od treh novih paketov SIMPL:
· SIMPL: predstavlja najboljšo enotno tarifo na slovenskem trgu, to je 0,11 EUR/min za klice v vsa omrežja v Sloveniji, ter za sporočila SMS in MMS;
· SIMPL SI: je namenjen uporabnikom, ki več klicev opravijo v domačem omrežju, saj ta omogoča klice v Si.mobilovem omrežju za 0,08 EUR/min;
· SIMPL SMS: je najprimernejša izbira za uporabnike, ki veliko komunicirajo s kratkimi sporočili, saj omogoča pošiljanje sporočil SMS in MMS za 0,05 EUR/sporočilo.

Uporabniki paketov brez naročnine SIMPL se lahko sami odločijo, na kakšen način bodo plačevali svoje stroške – preko mesečnega računa ali s karticami HALO. Paketi, ki omogočajo plačevanje preko mesečnega računa, se imenujejo SIMPL, SIMPL SI in SIMPL SMS. Paketi, kjer uporabnik stroške plačuje z vrednostnimi karticami HALO, pa se imenujejo HALO SIMPL, HALO SIMPL SI in HALO SIMPL SMS.

Paketi SIMPL so namenjeni uporabnikom, ki želijo čim večji nadzor nad svojimi stroški. V ta namen Si.mobil uporabnikom paketov SIMPL ponuja tudi možnost samodejnega dnevnega obveščanja o porabi preko SMS-ov. Brezplačno storitev samodejnega spremljanja porabe SIMPL STANJE si uporabniki lahko vklopijo na Si.mobilovem prodajnem mestu ali s klicem v Center za pomoč uporabnikom (080 40 40 40).

Uporabnikom paketov SIMPL so na voljo vsi mobilniki iz ponudbe po rednih prodajnih cenah, med njimi tudi nekateri po izjemno dostopnih cenah, kot je Samsung SGH-C270 za 35 evrov. Uporabniki SIMPL se bodo lahko odločili tudi za nakup mobilnika na obroke.

Paketi SIMPL omogočajo tudi največjo možno prilagodljivost, saj uporabniki z nakupom telefona ne bodo vezani in svojo tarifo lahko kadarkoli preprosto zamenjajo.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki