marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaRuben Lehmann prevzema mesto direktorja za Evropo v podjetju HMD Global
26.02.2020

Podjetje HMD Global, dom telefonov Nokia, je naznanilo, da je Ruben Lehmann prevzel mesto direktorja za evropski trg. Njegove ključne naloge, ki jih bo pod vodstvom generalnega direktorja Floriana Seiche opravljal v pisarni v Švici, bodo osredotočene na razvoj, prodajo in poslovanje znamke Nokia na evropskem trgu.

slikaHuawei z napravami naslednje generacije vstopa v obdobje omrežja 5G
24.02.2020

Podjetje Huawei Consumer BG je v Barceloni predstavilo vrsto novih izdelkov in strategij za omrežja 5G, ki prikazujejo vse zmogljivosti in celovitost Huaweievega ekosistema za vse primere rabe naprav in storitev.

slikaDanes bi se moral pričeti mobilni kongres MWC 2020
24.02.2020

Danes bi se v Barceloni moral pričeti mobilni kongres, ki pa je bil pred dobrimi štirinajstimi dnevi s strani organizatorja odpovedan. Popolna odpoved je bila pravzaprav logična poteza, saj so vsi večji proizvajalci kot za stavo odpovedovali sodelovanje. Razlog? Strah pred korona virusom, ki razsaja na Kitajskem.

slikaApple naj bi iPhone SE 2 predstavil 31. marca
21.02.2020

Zadnje čase se je pojavljalo vse več novic o novem najugodnejšem iPhonu SE2 oz. iPhonu 9. Predvidevalo se je, da ga bo Apple predstavil sredi marca, sedaj pa je prišla novica, da je dogodek prestavljen na zadnji dan marca.

slikaTelefoni Nokia prejeli šest nagrad na iF DESIGN Awards 2020
19.02.2020

HMD Global je na iF DESIGN Awards 2020 dobil nagrade za šest telefonov Nokia za izjemen dizajn. HMD Global je neomajen pri svoji zavezi, da bo vsem oboževalcem po vsem svetu v vseh cenovnih razredih zagotovil vrhunske telefone, ki poosebljajo nordijsko dediščino.

članki

Paket Orto Smart za ceno paketa Orto u nulo

Deli z ostalimi

15.11.2012
Objavil: Thomas Bergant

Vsi novi in obstoječi ORTO uporabniki se lahko od danes odločijo za posebno ORTO božično-novoletno ponudbo, v okviru katere za pol leta prejmejo paket ORTO SMART po ceni paketa ORTO U NULO. V tem obdobju bodo naročniki za uporabo paketa ORTO SMART plačevali zgolj 12 EUR namesto 20 EUR na mesec. Ponudba vključuje tudi več pametnih mobilnih telefonov po ugodnih cenah, velja pa do 31. 12. 2012.

Božično-novoletna akcija združuje izjemno ponudbo storitev v paketu ORTO SMART in cenovno ugodnost paketa ORTO U NULO. ORTO SMART naročniki bodo ob vezavi za 24 mesecev, naslednjo polovico leta, za neomejene klice znotraj omrežja Si.mobil, neomejena sporočila SMS in MMS, 201 minuto pogovorov v kateremkoli omrežju v Sloveniji in 1 GB prenosa podatkov, tako plačevali le 12 EUR na mesec.

Del privlačne ponudbe so tudi pametni telefoni po zelo dostopnih cenah. Telefon LG Optimus L3 bo ob 24-mesečni vezavi na paket ORTO SMART na voljo po ceni 50 EUR, Sony Xperia miro z opcijo Mini Plus za pa po ceni 1 EUR. Cene telefonov si lahko študenti in dijaki še dodatno znižajo z uporabo ORTO KEŠA, ki ga prejmejo za svoje delo prek e-Študentskega servisa.

Več informacij o ponudbi: www.orto.si/smartunulo

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki