marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

Paket Orto Smart za ceno paketa Orto u nulo


15.11.2012
Objavil: Thomas Bergant

Vsi novi in obstoječi ORTO uporabniki se lahko od danes odločijo za posebno ORTO božično-novoletno ponudbo, v okviru katere za pol leta prejmejo paket ORTO SMART po ceni paketa ORTO U NULO. V tem obdobju bodo naročniki za uporabo paketa ORTO SMART plačevali zgolj 12 EUR namesto 20 EUR na mesec. Ponudba vključuje tudi več pametnih mobilnih telefonov po ugodnih cenah, velja pa do 31. 12. 2012.

Božično-novoletna akcija združuje izjemno ponudbo storitev v paketu ORTO SMART in cenovno ugodnost paketa ORTO U NULO. ORTO SMART naročniki bodo ob vezavi za 24 mesecev, naslednjo polovico leta, za neomejene klice znotraj omrežja Si.mobil, neomejena sporočila SMS in MMS, 201 minuto pogovorov v kateremkoli omrežju v Sloveniji in 1 GB prenosa podatkov, tako plačevali le 12 EUR na mesec.

Del privlačne ponudbe so tudi pametni telefoni po zelo dostopnih cenah. Telefon LG Optimus L3 bo ob 24-mesečni vezavi na paket ORTO SMART na voljo po ceni 50 EUR, Sony Xperia miro z opcijo Mini Plus za pa po ceni 1 EUR. Cene telefonov si lahko študenti in dijaki še dodatno znižajo z uporabo ORTO KEŠA, ki ga prejmejo za svoje delo prek e-Študentskega servisa.

Več informacij o ponudbi: www.orto.si/smartunulo

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki