marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple načrtuje za leto 2022 celotno linijo iPhonov s podporo 5G
02.08.2021

Lani je Apple predstavil svojo prvo telefonsko serijo, ki podpira 5G in smiselno je, da se ta trend prenese na njegove prihodnje modele. Nikkei Asia poroča, da bo celotna linija iPhonov prihodnje leto imela podporo za 5G, vključno s preoblikovanim najcenejšim iPhonom SE.

slikaTM Roh: Odprlo se bo novo poglavje inovacij pametnih telefonov
30.07.2021

TM Roh, predsednik in vodja oddelka za mobilne komunikacije Samsung Electronics, je v svojem zadnjem javnem nagovoru napovedal, kaj lahko pričakujemo od prihajajočega Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold dogodka, ki bo potekal 11. avgusta ob 16. uri.

slikaApple iPhone 13 naj bi podpiral polnjenje s 25 W
28.07.2021

Zadnje govorice o seriji iPhone 13 so orientirane hitrosti polnjenja telefonov. Poročilo podjetja MyDrivers tako navaja "tuje medije", ki so prek partnerjev v dobavni verigi izvedeli, da Apple povečuje hitrost polnjenja baterij nekaterih modelov iPhone 13.

slikaHuawei delil vzorec fotografije posnete s P50 Pro
26.07.2021

Potem, ko je Huawei za 29. julij uradno potrdil napoved serije P50, so se začele pojavljati razne objave, ki nakazujejo zmogljivosti nove linije mobilnikov. Najnovejši je zopet o kameri, pravzaprav gre za vzorec fotografije posnete z novim mobilnikom.

slikaAmazon Appstore bo kmalu podprl Android App Bundles
23.07.2021

Od avgusta bo Google zahteval, da imajo vse nove aplikacije naložene v trgovino Play, obliko Android App Bundle (AAB), namesto APK-jev, ki so se uporabljali do sedaj. Pri tem ne bo zaostajal niti Amazon. Iz družbe so sporočili, da razvijajo podporo AAB za svojo trgovino Appstore.

članki

Paket Orto Smart za mlade z novimi ugodnostmi


29.08.2006
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone je svojo ponudbo za mlade obogatil z dodatnimi ugodnostmi. Poleg 5 SIT/min in 5 SIT/SMS so Orto Smart uporabniki sedaj deležni še 5.000 SIT popusta pri nakupu izbranih Orto Smart telefonov.

Si.mobil – Vodafone vsem novim in obstoječim naročnikom paketa Orto Smart, ki sklenejo ali podaljšajo naročniško razmerje za 24 mesecev, nudi 5.000 tolarjev popusta na izbrane telefone. Izbirajo lahko med mobilniki Nokia 6070, Sony Ericsson K310i, Nokia 6131, SonyEricsson W300i, Motorola L7, Samsung X660v.

Ključne prednosti naročniškega paketa Orto Smart ostajajo klici po 5 tolarjev za minuto pogovora znotraj omrežja Si.mobil – Vodafone in sporočila SMS po 5 tolarjev. Poleg tega klici v omrežja ostalih mobilnih operaterjev stanejo le 22 tolarjev z Opcijo mobilni, najnižja mesečna naročnina pa se v skupini Partner bonus še dodatno zniža na 1.000 SIT mesečno..

Tudi tokratno akcijo za Orto Smart spremlja avtorska glasba priznanega slovenskega ustvarjalca elektronske glasbe, DJ Sylvaina, in sicer s pesmijo Stop the world.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki