marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaŠtevilo uporabnikov sistema HarmonyOS preseglo 100 milijonov
22.09.2021

Sredi septembra je Huawei na posebnem dogodku predstavil več novih izdelkov, sočasno pa je podjetje objavilo, da je število uporabnikov, ki je svoje naprave nadgradilo na operacijski sistem HarmonyOS 2, preseglo mejo 100 milijonov.

slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

članki

Paket EU brezskrbni uporabnikom omogoča brezskrbno komunikacijo doma in v tujini


23.06.2015
Objavil: Thomas Bergant

Telekom Slovenije svojim uporabnikom ponuja popolnoma novi paket EU brezskrbni, ki jim omogoča brezskrbno komunikacijo doma in v tujini. Paket EU brezskrbni poleg neomejenih klicev in sporočil v vsa slovenska omrežja vključuje tudi 10 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in 1 GB prenosa podatkov v državah območja EU mesečno.

Pri tem se prenos podatkov v celoti obračuna glede na dejansko porabo naročnika, vendar nikoli več kot 7 evrov na mesec. V mesečno naročnino paketa, ki znaša 20,95 evra, je vključenih tudi 100 enot za pogovore in sporočila v državah območja EU, prav tako je do 30. junija 2016 vključena uporaba storitve Deezer.

Paket EU brezskrbni vključuje:
• neomejene pogovore in neomejena sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja;
• 10 GB prenosa podatkov v omrežju Telekoma Slovenije;
• 1 GB prenosa podatkov v državah območja EU;
• uporabo 100 enot mobilnih storitev med gostovanjem v državah območja EU, in sicer pri vseh operaterjih, s katerimi ima Telekom Slovenije sklenjeno pogodbo o gostovanju. Ena enota storitve je enaka minuti dohodnega ali odhodnega klica ali poslanemu sporočilu SMS v državah območja EU.

Prenos podatkov se naročnikom paketa EU brezskrbni obračuna glede na dejansko porabo (v Sloveniji 2 centa za 1 MB, v tujini po ceniku izbranega operaterja), vendar nikoli več kot 7 evrov na mesec. Naročnik ima po porabi zakupljenega prenosa podatkov v državah območja EU možnost dodatnega zakupa količin, in sicer 250 MB za 5 evrov mesečno. Dodatni zakup lahko naročnik v posameznem obračunskem obdobju opravi večkrat.

Po porabi vključenih enot se naročniku v času gostovanja v državah območja EU obračuna uporaba storitev po veljavnem ceniku izbranega operaterja. Vključene količine lahko naročniki paketa izkoristijo pri gostovanju v 28 državah EU ter v državah: Norveška, Islandija, Francoska Gvajana, Gibraltar, Guadeloupe, Kanarski otoki, Liechtenstein, Martinique (francoski del), Monako in Reunion.

Paket EU brezskrbni omogoča uporabo vrhunskih mobilnih omrežij Telekoma Slovenije, najvišja hitrost prenosa podatkov je do 20 Mb/s v smeri k uporabniku in do 5 Mb/s v smeri od uporabnika.

Naročniško razmerje za paket EU brezskrbni lahko sklenejo zasebni ali poslovni uporabniki, in sicer od 23. 6. do 31. 8. 2015.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki