marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

slikaOnePlus končno tudi z brezžičnimi slušalkami
20.05.2020

OnePlus je pred letom dni predstavil nekaj slušalk znamke Bullets, vseeno pa do sedaj še nimajo pravih brezžičnih TWS slušalk. Glede na nove govorice pa se bo to spremenilo že v juliju, ko naj bi poleg OnePlus Z predstavili še nove slušalke.

članki

Plantronics Voyager 855 Bluetooth ponuja tudi stereo možnost


01.10.2007
Objavil: Matjaž Kirn

Podjetje Plantronics je spoznalo, da imamo ljudje par ušes z določenim razlogom. To se kaže v njihovi zadnji Bluetooth prostoročni slušalki z imenom Voyager 855. Slušalka izgleda kot normalen dodatek za mobilni telefon, vendar pa ima dodatno nameščeno snemljivo slušalko, katera izvira iz ušesne zanke.

Zahvaljujoč A2DP brezžičnemu stereu in elegantni obliki, lahko preprosto preidete iz poslušanja glasbe na dohodni klic, ne da bi rabili zamenjati slušalko ali pritiskati nerodne tipke.

Elegantno obliko tvori del z naprednim aktivnim mikrofonom, ki služi za približevanje mikrofona k ustom kot tudi za aktiviranje ali prekinitev dohodnega klica. Na samo 15 gramov težki slušalki pa se najdejo tudi tipke za upravljanje glasbe in storitve mobilnega telefona.

Na prodajnih policah lahko izdelek pričakujemo v oktobru, cena pa naj bi se vrtela okoli 150 €, za mono verzijo z oznako Voyager 815 pa okoli 130 €

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki