marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaJe Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

Ovi Store pričel obratovati


27.05.2009
Objavil: Thomas Bergant

Z včerajšnjim dnem je svoja vrata odprla spletna trgovina družbe Nokia Ovi Store, do katere lahko dostopa več kot 50 milijonov imetnikov vsaj enega izmed 50 mobilnikov iz bogate zbirke Nokiinih mobilnih naprav.

Poleg vrste mobilnikov finskega proizvajalca, ki so že na trgu, bo Ovi Store na voljo tudi na težko pričakovanem Nokiinem mobilnem računalniku Nokia N97. Potrošniki lahko na Nokiinih mobilnikih neposredno iz raziskovalca naprave obiščejo store.ovi.com ter nemudoma pričnejo z nalaganjem in personaliziranjem ter nadgrajevanjem svojih naprav z aplikacijami, igrami, videom, podcasti, spletnimi storitvami, orodji za večjo učinkovitost, storitvami, ki so vezane na lokacijo posameznika, in ostalimi relevantnimi vsebinami.

"Ovi Store je je pričel z obratovanjem, police pa so založene tako z lokalnimi kot tudi globalnimi vsebinami za široko paleto Nokiinih mobilnikov," je povedal Tero Ojanperä, izvršni podpredsednik Nokia Services. "Z Ovi Store je nakupovanje vsebin in aplikacij preprosto in zabavno."

V nekaterih državah lahko uporabniki mobilno aplikacijo Ovi Store namestijo na svoje naprave neposredno preko ikone Ovi Store, ki se nahaja v mapi Download! na njihovi napravi. Mobilni klient je trenutno na voljo v angleškem, nemškem, italijanskem, ruskem in španskem jeziku. Zaračunavanje vsebin preko operaterjev je trenutno podprto v Avstraliji, Nemčiji, na Irskem, v Italiji, Rusiji, Singapurju in Veliki Britaniji, globalno pa je mogoče nakup opraviti z uporabo kreditnih kartic tako preko mobilne aplikacije kot tudi mobilne spletne strani. Podpora za ostale države, jezike, mobilne naprave in dodatne funkcije bo postopno na voljo tekom leta. Med drugim tudi v AT&T načrtujejo, da bo Ovi Store njihovim uporabnikom v ZDA na voljo najkasneje v tem letu.

"V AT&T se veselimo, da bomo v tem letu uporabnikom ponudili spletno trgovino Ovi Store," je povedal David Christoper, izvršni direktor za področje marketinga in prodaje pri AT&T Mobility and Consumers Markets."Pri AT&T slovimo po tem, da svojim strankam nudimo mnogo vsebin in aplikacij, tako da je vpeljevanje spletne trgovine Ovi Store povsem v skladu z našo strategijo."

Ovi Store je razvijajoča se medijska storitev, ki na enem mestu združuje Nokiine obstoječe vsebine in storitve ter jih nadgrajuje z novimi, ki bodo tako prosto dostopne kot tudi plačljive. Na tisoče največjih ponudnikov vsebin in neodvisnih razvijalcev aplikacij bo svoje rešitve, medie, aplikacije in igre razširjalo preko spletne trgovine Ovi Store. Ponudniki vsebin in razvijalci se lahko še vedno včlanijo v Ovi Store preko publish.ovi.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki