marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Nokiin Ovi Mail z več kot milijonom uporabniških računov


12.08.2009
Objavil: Dare Gliha

V nekaj več kot šestih mesecih so uporabniki Nokiine storitve Ovi Mail, ki se izredno hitro uveljavlja v državah v razvoju, ustvarili več kot milijon računov za elektronsko pošto. Ovi Mail odlikuje enostavna nastavitev, aktivacija neposredno iz mobilne naprave in preprosto upravljanje, za katero ne potrebujemo osebnega računalnika.

»Čeprav je to izjemen mejnik za naše podjetje, pa nas predvsem veseli, da v državah v razvoju obstaja povpraševanje po takšnem tipu po meri narejenih storitev,« je povedal Tom Furlong, vodja oddelka Consumers Messaging pri Nokii. »Tistim, ki še niso izkusili uporabe elektronske pošte, Ovi Mail omogoča ustvarjanje digitalne identitete. Vznemirjeni smo nad dejstvom, da so ljudje Ovi Mail tako hitro vzeli za svojega.«

Razvoj storitve Ovi Mail je povezan z odkritjem velikega potenciala v državah v razvoju, kjer mnogo ljudi nima dostopa do osebnega računalnika. Med peterico najvišje uvrščenih držav po številu uporabnikov storitve Ovi Mail najdemo Indijo, Indonezijo, Mehiko, Rusijo in Južno Afriko. Od zagona v decembru 2008 je Ovi Mail na voljo v več kot 180 državah in 20 jezikih.

Brezplačen uporabniški račun za elektronsko pošto Ovi Mail, ki že vsebuje filtre za neželeno pošto, je mogoče nastaviti neposredno na mobilniku. Storitev je na voljo na vrsti Nokiinih mobilnih naprav, med njimi najdemo tudi izjemno popularne Nokio 2330 classic, Nokio 2630 in Nokio 5310 XpressMusic.

Uporabniki lahko do računa Ovi Mail dostopajo z uporabo čarovnika, ki se nahaja v napravah Nokia Series 40 in Nokia S60 (kot je na primer najnovejša Nokia N97). Prav tako pa je Ovi Mail na voljo tudi na spletu: mail.ovi.com.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki