marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaV Googlovem klepetu boste lahko klepetali z uporabniki storitev Slack in Microsoft Teams
26.04.2024

Google svojo aplikacijo za klepet odpira tudi drugim platformam, kot sta Slack in Microsoft Teams. Nova integracija vam omogoča, da sporočate uporabnikom v aplikacijah Slack in Teams, ne da bi vam bilo treba preklapljati med aplikacijami.

slikaAli Apple odpira NFC za tretje ponudnike?
24.04.2024

Prejšnji mesec je izšel iOS 17.4 z velikimi spremembami za lastnike iPhonov v Evropski Uniji, vključno z možnostjo uporabe trgovin z aplikacijami tretjih oseb ter plačevanja aplikacij in storitev zunaj Applove trgovine App Store.

slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

članki

Si.mobil – Vodafone LAB - Center prihodnosti v sedanjosti


25.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Nov prodajno-zabavni in informativni center v zabaviščnem centru Arena Vodafone live! je novost v Sloveniji ustvarjena po meri stranke in v iskanju optimalne uporabniške izkušnje.

Stranke bodo v centru Si.mobil – Vodafone LAB deležne osebnega pristopa, prilagojene ponudbe. Privlačna in svojevrstna podoba centra ustvarja dinamičen trgovinski splet.

Si.mobil – Vodafone odpira nov in povsem drugačen prodajni center, imenovan Si.mobil – Vodafone LAB. Namenjen bo predvsem izkušnji, novostim in raziskovanju. Si.mobil – Vodafone LAB se nahaja v Areni Vodafone live!, na idealni lokaciji, ki združuje zabavo in prosti čas, nove generacije uporabnikov mobilne telefonije ter napredne tehnologije.

Si.mobil – Vodafone LAB je zasnovan v dveh etažah na skoraj 300 kvadratnih metrih. Pritličje in prvo nadstropje sta arhitekturno povezana in vsebinsko ločena. Arhitekturna zasnova centra je navzven in navznoter prepoznavna kot blagovna znamka Si.mobil – Vodafone, s konstrukcijo v obliki logotipa ter s povezavo zunanjih in notranjih stopnic, ki simbolično izražajo komunikacijo.

Pritličje je namenjeno uporabnikovi izkušnji s produkti in storitvami iz ponudbe. Skozi Vodafone live! svet, zasnovan v posebnih kotičkih, bodo obiskovalci uživali v glasbi, slikah in igrah s portala Vodafone live!. Na Vedeževalcu se obiskovalci z odgovorom na nekaj preprostih vprašanj opredelijo glede najbolj primernega naročniškega paketa ter mobilnega telefona. Opredelitev obiskovalcu pove tudi, kako naj začne z raziskovanjem centra Si.mobil - Vodafone LAB. Skozi točke, razmeščene na interaktivnem zemljevidu, lahko obiskovalec spozna prostor, preden stopi vanj. V pritličju je prostor za sprostitev, ki je lahko namenjen tudi udobnemu listanju revij ter pregledovanju najnovejše literature iz sveta zabave in mobilne telefonije.

Prvo nadstropje je namenjeno prodajnemu delu, sklepanju naročniških razmerij in izbiri komunikacijske opreme. Sestavljeno iz hitrega prodajnega mesta ter ločenega prostora, namenjenega sklepanju novih naročniških razmerij ter svetovanju strankam.

Si.mobil - Vodafone LAB bo opremljen z moderno tehnologijo in najnaprednejšimi aplikacijami, ki bodo obiskovalcem omogočale iskanje informacij o ponudbi. Tehnologije omogočajo inovativen način interakcije z obiskovalci.

Posebnost centra Si.mobil – Vodafone LAB je tudi butik, so na voljo privlačni izdelki izpod rok ustvarjalcev MEM couture. Na izbiro bodo tako privlačne majice, nogavice, skodelice, bloki, torbe ter ovratni trakovi. Kolekcija, imenovana »žuže in bube« je ekskluzivno na voljo le v centru Si.mobil – Vodafone LAB.

V centru Si.mobil – Vodafone LAB bo delovala ekipa šestih prodajalcev ter 8 informatorjev. Delovni čas bo prilagojen delovnemu času Arene Vodafone live!; odprt bo vsak dan od 12h do 21h, ob koncu tedna pa do 22h.

Si.mobil – Vodafone LAB je nastal v sodelovanju z …
- ARMADA (www.armada.si), ki je izdelala celotno idejno zasnovo centra Si.mobil - Vodafone LAB, od celostne podobe do imena ter arhitekturne zasnove;
- s podjetjem Innovatif (www.innovatif.com), ki je za center zasnoval komunikacijo z obiskovalci in sistem za upravljanje z vsebinami, ter
- z ustvarjalskim tandemom MEM couture, ki sta izdelala ekskluzivno kolekcijo "Žuže in bube".

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki