marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

slikaTelemach predstavil največjo 5G pokritost
08.09.2021

Telemach uspešno nadgrajuje svoje mobilno omrežje pete generacije, ki je sedaj na voljo že po enajstih večjih mestih po Sloveniji. Pri podjetju trdijo, da s tem uporabnikom nudijo največjo pokritost z gigabitnimi hitrostmi in pravo 5G uporabniško izkušnjo.

članki

Si.mobil – Vodafone LAB - Center prihodnosti v sedanjosti


25.05.2006
Objavil: Thomas Bergant

Nov prodajno-zabavni in informativni center v zabaviščnem centru Arena Vodafone live! je novost v Sloveniji ustvarjena po meri stranke in v iskanju optimalne uporabniške izkušnje.

Stranke bodo v centru Si.mobil – Vodafone LAB deležne osebnega pristopa, prilagojene ponudbe. Privlačna in svojevrstna podoba centra ustvarja dinamičen trgovinski splet.

Si.mobil – Vodafone odpira nov in povsem drugačen prodajni center, imenovan Si.mobil – Vodafone LAB. Namenjen bo predvsem izkušnji, novostim in raziskovanju. Si.mobil – Vodafone LAB se nahaja v Areni Vodafone live!, na idealni lokaciji, ki združuje zabavo in prosti čas, nove generacije uporabnikov mobilne telefonije ter napredne tehnologije.

Si.mobil – Vodafone LAB je zasnovan v dveh etažah na skoraj 300 kvadratnih metrih. Pritličje in prvo nadstropje sta arhitekturno povezana in vsebinsko ločena. Arhitekturna zasnova centra je navzven in navznoter prepoznavna kot blagovna znamka Si.mobil – Vodafone, s konstrukcijo v obliki logotipa ter s povezavo zunanjih in notranjih stopnic, ki simbolično izražajo komunikacijo.

Pritličje je namenjeno uporabnikovi izkušnji s produkti in storitvami iz ponudbe. Skozi Vodafone live! svet, zasnovan v posebnih kotičkih, bodo obiskovalci uživali v glasbi, slikah in igrah s portala Vodafone live!. Na Vedeževalcu se obiskovalci z odgovorom na nekaj preprostih vprašanj opredelijo glede najbolj primernega naročniškega paketa ter mobilnega telefona. Opredelitev obiskovalcu pove tudi, kako naj začne z raziskovanjem centra Si.mobil - Vodafone LAB. Skozi točke, razmeščene na interaktivnem zemljevidu, lahko obiskovalec spozna prostor, preden stopi vanj. V pritličju je prostor za sprostitev, ki je lahko namenjen tudi udobnemu listanju revij ter pregledovanju najnovejše literature iz sveta zabave in mobilne telefonije.

Prvo nadstropje je namenjeno prodajnemu delu, sklepanju naročniških razmerij in izbiri komunikacijske opreme. Sestavljeno iz hitrega prodajnega mesta ter ločenega prostora, namenjenega sklepanju novih naročniških razmerij ter svetovanju strankam.

Si.mobil - Vodafone LAB bo opremljen z moderno tehnologijo in najnaprednejšimi aplikacijami, ki bodo obiskovalcem omogočale iskanje informacij o ponudbi. Tehnologije omogočajo inovativen način interakcije z obiskovalci.

Posebnost centra Si.mobil – Vodafone LAB je tudi butik, so na voljo privlačni izdelki izpod rok ustvarjalcev MEM couture. Na izbiro bodo tako privlačne majice, nogavice, skodelice, bloki, torbe ter ovratni trakovi. Kolekcija, imenovana »žuže in bube« je ekskluzivno na voljo le v centru Si.mobil – Vodafone LAB.

V centru Si.mobil – Vodafone LAB bo delovala ekipa šestih prodajalcev ter 8 informatorjev. Delovni čas bo prilagojen delovnemu času Arene Vodafone live!; odprt bo vsak dan od 12h do 21h, ob koncu tedna pa do 22h.

Si.mobil – Vodafone LAB je nastal v sodelovanju z …
- ARMADA (www.armada.si), ki je izdelala celotno idejno zasnovo centra Si.mobil - Vodafone LAB, od celostne podobe do imena ter arhitekturne zasnove;
- s podjetjem Innovatif (www.innovatif.com), ki je za center zasnoval komunikacijo z obiskovalci in sistem za upravljanje z vsebinami, ter
- z ustvarjalskim tandemom MEM couture, ki sta izdelala ekskluzivno kolekcijo "Žuže in bube".

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki