marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

slikaHMD Global za novega direktorja produktnega marketinga imenoval Adama Fergusona
22.05.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je danes imenoval Adama Fergusona za novega direktorja produktnega marketinga. Ferguson je nekdanji vodja marketinga za OnePlus v Evropi in ima bogate izkušnje na področju FMCG industrije. Bil je tudi na vodilnih marketinških položajih v EE, Nestle in Unilever.

članki

Na CeBITu tudi osem podjetij iz Slovenije


15.03.2007
Objavil: Dare Gliha

Od osmih slovenskih podjetij, ki se predstavljajo na največjem informacijsko komunikacijskem sejmu na svetu CeBIT 2007, sta dve podjetji članici Tehnološkega parka Ljubljana, Gama System d.o.o. in XLAB d.o.o

Z otvoritvenim dnem sejma si lahko obiskovalci ogledajo predstavitvene prostore osmih slovenskih podjetij: Gama System, XLAB, Iskratel, Iskra Sistemi, Globtel, IPS, Orfik in Tipro Keyboards. Kar polovica slovenske zasedbe na priznanem sejmu je povezana s Tehnološkim parkom Ljubljana. Iskratel in Iskra Sistemi sta ustanoviteljici Tehnološkega parka Ljubljana, podjetje Gama System je redni član, podjetje XLAB pa pridružen član Tehnološkega parka Ljubljana.

Gama System d.o.o. se na sejmu predstavlja s produktno linijo podpore obvladovanju dokumentacije, ki obsega tri produkte: sistem za upravljanje in arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® eDocs"; integracija dokumentnega sistema "Gama System® eDocs" z "IBM TotalStorage DR550" (za kar Gama System d.o.o. pridobil pravico uporabljati logotip "Ready for IBM Tivoli Software") ali oboje v kombinaciji z namensko, visoko performančno rešitvijo za arhiviranje elektronskih dokumentov, to je sistem za arhiviranje elektronskih dokumentov "Gama System® E-Arhiv". V Hannovru bo podjetje predstavilo tudi dodatne programske pakete: Gama System® HRM Organizacija in kadri, Gama System® Poslovni partnerji, Gama System® Process Management, Gama System ISO 9001® Podpora sistemom vodenja (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), Gama System® Quality Reporting, Gama System® BI - Poslovna inteligenca. Nastop na CeBIT-u bo podjetje izkoristilo za globalizacijo poslovanja.

Podjetje XLAB d.o.o. bo obiskovalcem razstavišča premierno predstavilo rešitev za dostop do oddaljenega računalnika – ISL AlwaysOn. Omenjeni dodatek k ISL Light, preprost za uporabo in varen, bo na voljo za beta-testiranje od današnjega dne. ISL Light trenutno omogoča svetovalcu pomoč oddaljeni stranki, tako da ta pogleda na njeno računalniško namizje, prevzame nadzor nad tipkovnico in miško, vseskozi pa se svetovalec in stranka pogovarjata preko integrirane tekstovne, avdio (VoIP) in video komunikacije. ISL AlwaysOn ponuja še dodatno možnost in sicer, da svetovalec vzpostavi zaščiteno polno-funkcionalno sejo ISL Light brez strankine prisotnosti. Svetovalec bo med drugim pridobil večjo fleksibilnost pri dostopanju na strankin računalnik, lahko pa bo dostopal tudi na oddaljen strežnik. Pomembnejša novost rešitve ISL Light 3.0.3 je njena združljivost z MS Windows Visto, ki podpira tudi naslednje operacijske sisteme: Windows 95, 98, ME, 2000, NT in XP. V okviru kampanje ISL Light - CeBIT (od 15. do 21. marca) lahko obiskovalci spletnega mesta www.isllight.com pridobijo brezplačni 500-minutni PayPerUse Coupon.

albumfotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki