marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaFrancozi prvi z nalepko o popravljivosti naprav
02.12.2020

Prejšnji teden so Evropski poslanci glasovali o zakonu, ki bi potrošnikom zagotovil informacijo o popravljivosti naprave, ki jo kupujejo. S tem bi lahko še pred nakupom dobili informacijo o življenjski dobi naprave in njeni popravljivosti.

slikaNT Remote uspešno končana
30.11.2020

Microsoft je sporočil, da je bila letošnja virtualna konferenca NT Remote dobro sprejeta med udeleženci. V dveh dneh se je tako 946 udeležencev pridružilo 76 predavateljem na skupno 119 predavanjih, delavnicah in okroglih mizah, ki so potekali v okviru 6 tehnoloških in 10 poslovnih vsebinskih sklopov. Dogodek pa je podprlo kar 30 partnerjev.

slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

članki

Avdicija za novo oglaševalsko kampanjo


29.06.2007
Objavil: Thomas Bergant

Si.mobil – Vodafone prvič v Sloveniji ponuja edinstveno priložnost vsem starejšim od 15 let, da se prijavijo na avdicijo za jesensko Orto Smart oglaševalsko kampanjo.

Sodelovanje v spletnem delu avdicije poteka preko spletne strani www.ortosmart.si, kjer bodoče zvezde prijavijo svoj video ali sliko, ki ju lahko posnamejo kar s svojim mobilnim telefonom. Rok za prijavo je 17. julij 2007.

Obiskovalci spletne strani www.ortosmart.si bodo glasovali za svoje priljubljene posnetke in najbolje ocenjeni bodo povabljeni na zaključno avdicijo, ki bo 26. julija v Areni Vodafone live!. Priznani DJ Sylvain bo poskrbel, da se bodo tekmovalci na avdiciji sprostili in zabavali. Takrat bo znano tudi, kdo bo postal Jackie, Frenki, Borči ali Šubidu bejba v novem Si.mobil - Vodafone TV oglasu. Vse sodelujoče na zaključni zabavi čaka nepozabna izkušnja pred in za kamerami, izbrani igralci v jesenskem spotu pa bodo izkusili sodelovanje s pravim režiserjem.

Podrobnejše informacije so zbrane na www.ortosmart.si.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki