marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei Mate 40 Pro z rekordno oceno na vrh lestvice DxOMark
28.10.2020

DxOMark je objavil temeljit preizkus kamer pametnega telefona Huawei Mate 40 Pro, v katerem so mu dodelili kar 136 točk. S tem se je z naskokom zavihtel na prvo mesto enega najbolj verodostojnih spletnih portalov za testiranje fotografskih zmogljivosti pametnih telefonov, kar je dokaz, da je ta pametni telefon opremljen z najboljšimi kamerami na svetu.

slikaiPhone 12 in 12 Pro sta znotraj skorajda enaka
26.10.2020

Čeprav se je uradno lahko iPhona 12 in 12 Pro kupilo šele v petek, pa iz kitajske že prihajajo prve slike notranjosti. Pri AIO Technology so tako pokazali prvi video, kjer lahko vidimo, kako sta nova mobilnika narejena. Izkazalo se je, da sta praktično enaka.

TelekomVsi mobilniki iPhone serije 12 bodo delovali tudi v 5G omrežju Telekoma Slovenije
23.10.2020

Apple iPhone 12 in iPhone 12 Pro bosta slovenskim navdušencem tudi pri Telekomu Slovenije na voljo od petka, 23. oktobra. Vsi mobiteli iPhone serije 12 podpirajo najnovejšo tehnologijo 5G, tako da bodo lahko super hiter mobilni prenos podatkov Apple navdušenci uporabljali tudi v prvem omrežju Slovenije. Novi mobiteli iPhone bodo pri Telekomu Slovenije na voljo v vseh spominskih različicah in v vseh barvah.

slikaHMD Global predstavil ugodnejšo 4G-izkušnjo z Nokio 215 4G in Nokio 225 4G
21.10.2020

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil telefon Nokia 215 4G in telefon Nokia 225 4G – dva najnovejša člana družine funkcijskih telefonov Nokia. Oba telefona sta opremljena s povezljivostjo 4G, ki vam omogoča izjemno kakovostno klicanje v omrežjih VoLTE, enostavno brskanje po družabnih omrežjih in celo igre za več igralcev – vse v ugodnem paketu.

slikaSamsung še povečal prednost pred Huaweijem
19.10.2020

V zadnjem poročilu Counterpoint Researcha je navedeno, da je v avgustu Samsung povišal svoj tržni delež in tako še povišal prednost pred Huaweijem. Glede na poročilo je v avgustu Samsung dosegel 22 odstotni tržni delež.

članki

ORTO spodbuja mlade k zbiranju telefonov za Zvezo prijateljev mladine Slovenije


25.02.2014
Objavil: Dare Gliha

Mladi so generacija, ki sledi trendom in razvoju tehnologije, zato še pogosteje kot drugi uporabniki menjujejo mobilne telefone, čeprav ti še vedno delujejo in so povsem funkcionalni. Vsi mladi pa si jih ne morejo privoščiti. Zato je Si.mobilova blagovna znamka ORTO danes začela z akcijo zbiranja telefonov za Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS).

Kampanja poziva mlade, naj po nakupu novejšega modela telefona razmislijo in svojega dosedanjega aparata ne pustijo ležati v predalu, temveč ga podarijo ZPMS. Mlade, ki bodo svoj telefon prinesli na Si.mobilovo prodajno mesto in sklenili vezavo na katerikoli ORTO paket, bo ORTO nagradil s popustom pri nakupu novega telefona, in sicer v višini 40 ali 80 evrov. Višina popusta se razlikuje glede na tip telefona. Seznam telefonov in popustov je objavljen na spletni strani www.orto.si.

»ORTO z akcijo zbiranja telefonov za ZPMS prispeva k socialnemu vključevanju otrok iz družin z gmotnimi težavami in pomaga ustvarjati enake možnosti za vse mlade. Mobilni telefoni so namreč nepogrešljiv del vsakdanjika mladih, obenem pa tudi pomemben statusni simbol,« je dejala Eva Aljančič, vodja marketinga in prodaje v Si.mobilu. »Zato ne zbiramo povsem odsluženih telefonov, temveč mlade pozivamo, naj podarijo čim bolj ohranjene in nepoškodovane telefone, stare manj kot tri leta in opremljene s polnilcem. Vsak telefon, namenjen ZPMS, bo ORTO ekipa pregledala, ga po potrebi popravila, očistila, vrnila na osnove nastavitve ter nato na novo zapakirala v lično embalažo. Obenem pa poskrbela, da ga bo moč takoj začeti uporabljati, saj bo priložila predplačniško SIM kartico s prednaloženim dobroimetjem«

Predsednica ZPMS Darja Groznik je akcijo pospremila z besedami: »Ob tem, da je aktualna akcija, ki jo je pripravil ORTO v sodelovanju z ZPMS, v prvi vrsti humanitarna, nosi v sebi še dodatno dimenzijo. Otroci in mladostniki iz družin z gmotnimi težavami bodo s pomočjo akcije lahko prišli do pametnega telefona, kar jim bo hkrati odprlo možnosti, da ostajajo socialno vključeni, lahko komunicirajo enakovredno vrstnikom in so vpeti v družbena omrežja oziroma v načine komuniciranja, ki so mladim pomembni. Prav spodbujanje vključevanja vseh otrok in mladostnikov v družbo je poleg humanitarne dejavnosti zelo pomemben del poslanstva ZPMS.«

Telefoni, ki ne bodo zadoščali pogojem za primerno uporabo med mladostniki, bodo poslani v reciklažo. Za vsak recikliran telefon bo Si.mobil doniral 1 EUR v Sklad Si.voda, Si.mobilov sklad za zdrave in čiste vode.

Zbiranje telefonov za ZPMS bo trajalo do 15. aprila 2014. Mobilne telefone lahko v Si.mobilove poslovalnice prinesejo tudi tisti, ki želijo zgolj svoj telefon podariti ZPMS.

ORTO DOBRA PONUDBA
Posebna ponudba ORTO DOBER velja od 25. februarja 2014 do 15. aprila 2014, izkoristi pa jo lahko vsak Ortovec, ki prinese na Si.mobilovo prodajno mesto rabljen telefon ter si tako pridobi možnost popusta za nakup novega telefona, in sicer v višini 40 evrov ali 80 evrov. Popust lahko izkoristi za nakup telefona in ob vezavi za 24 mesecev na kateri koli paket ORTO. Popusta ni mogoče zamenjati za popust na mesečno naročnino, gotovino, dobropis ali kaj drugega. Telefon prav tako ni mogoče menjati za tablico ali drugo napravo.

Popust velja ob vezavi za 24 mesecev na stare pakete ORTO U NULO, ORTO SMART in na nove pakete ORTO STARTASTIK, ORTO FANTASTIK in ORTO BOMBASTIK. Promocijsko ponudbo lahko izkoristijo obstoječi in novi Ortovci.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki