marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaJe Samsung potihoma ukinil serijo Note?
01.12.2021

Na začetku leta so pri Samsungu napovedali, da bodo preskočili eno generacijo mobilnikov Note, da pa bodo že prihodnje leto ponovno predstavili novosti iz te serije. Sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo drugačne novice, ki ne bodo po godu ljubiteljem mobilnikov Note.

slikabob ob desetletnici povečuje količine podatkov
29.11.2021

Pred desetimi leti je na slovenski trg mobilnih storitev vstopil popolnoma nov igralec, ki se je širni Sloveniji predstavil z drzno obljubo – mobilni paketi brez višanja cen, brez vezav in brez skritih stroškov. Obljubo pri bobu držijo še danes, ko na svoji torti pihajo že 10 svečko in ob tem uporabnikom podarjajo rojstnodnevno darilo.

slikaNov čipset Snapdragon omogoča hitro polnjenje do 150 W
29.11.2021

Qualcomm naj bi konec meseca predstavil nov čip, ki se bo imenoval Snapdragon 8 Gen 1. Digital Chat Station na Weibu trdi, da bodo nekateri mobilniki s tem čipom imeli hitro polnjenje s kar 150 W, vendar pa bodo predstavljeni kasneje, saj prva serija čipov ni pripravljena na take hitrosti polnjenja.

slikaXiaomi odprl svojo trgovino tudi v Ljubljani
27.11.2021

Tehnološki velikan Xiaomi je včeraj v Ljubljani odprl drugo trgovino Xiaomi Store v Sloveniji. Xiaomi širi svoje poslovanje na slovenskem trgu z jasnim strateškim ciljem – omogočiti enostavnejšo dostopnost svojih pametnih telefonov in izdelkov iz ekosistema ljubiteljem Xiaomija v Sloveniji.

slikaHuawei in trivago sklenila strateško partnerstvo
26.11.2021

Vodilna globalna storitev za primerjavo nastavitev trivago in Huawei sta objavila partnerstvo pri razvoju rešitev za okolje mobilnih storitev Huawei. V trgovini AppGalley je tako že na voljo aplikacija trivago, ki omogoča takojšnjo primerjavo nastanitvenih ponudb vseh glavnih ponudnikov spletnih rezervacij.

članki

ORTO spodbuja mlade k zbiranju telefonov za Zvezo prijateljev mladine Slovenije


25.02.2014
Objavil: Dare Gliha

Mladi so generacija, ki sledi trendom in razvoju tehnologije, zato še pogosteje kot drugi uporabniki menjujejo mobilne telefone, čeprav ti še vedno delujejo in so povsem funkcionalni. Vsi mladi pa si jih ne morejo privoščiti. Zato je Si.mobilova blagovna znamka ORTO danes začela z akcijo zbiranja telefonov za Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS).

Kampanja poziva mlade, naj po nakupu novejšega modela telefona razmislijo in svojega dosedanjega aparata ne pustijo ležati v predalu, temveč ga podarijo ZPMS. Mlade, ki bodo svoj telefon prinesli na Si.mobilovo prodajno mesto in sklenili vezavo na katerikoli ORTO paket, bo ORTO nagradil s popustom pri nakupu novega telefona, in sicer v višini 40 ali 80 evrov. Višina popusta se razlikuje glede na tip telefona. Seznam telefonov in popustov je objavljen na spletni strani www.orto.si.

»ORTO z akcijo zbiranja telefonov za ZPMS prispeva k socialnemu vključevanju otrok iz družin z gmotnimi težavami in pomaga ustvarjati enake možnosti za vse mlade. Mobilni telefoni so namreč nepogrešljiv del vsakdanjika mladih, obenem pa tudi pomemben statusni simbol,« je dejala Eva Aljančič, vodja marketinga in prodaje v Si.mobilu. »Zato ne zbiramo povsem odsluženih telefonov, temveč mlade pozivamo, naj podarijo čim bolj ohranjene in nepoškodovane telefone, stare manj kot tri leta in opremljene s polnilcem. Vsak telefon, namenjen ZPMS, bo ORTO ekipa pregledala, ga po potrebi popravila, očistila, vrnila na osnove nastavitve ter nato na novo zapakirala v lično embalažo. Obenem pa poskrbela, da ga bo moč takoj začeti uporabljati, saj bo priložila predplačniško SIM kartico s prednaloženim dobroimetjem«

Predsednica ZPMS Darja Groznik je akcijo pospremila z besedami: »Ob tem, da je aktualna akcija, ki jo je pripravil ORTO v sodelovanju z ZPMS, v prvi vrsti humanitarna, nosi v sebi še dodatno dimenzijo. Otroci in mladostniki iz družin z gmotnimi težavami bodo s pomočjo akcije lahko prišli do pametnega telefona, kar jim bo hkrati odprlo možnosti, da ostajajo socialno vključeni, lahko komunicirajo enakovredno vrstnikom in so vpeti v družbena omrežja oziroma v načine komuniciranja, ki so mladim pomembni. Prav spodbujanje vključevanja vseh otrok in mladostnikov v družbo je poleg humanitarne dejavnosti zelo pomemben del poslanstva ZPMS.«

Telefoni, ki ne bodo zadoščali pogojem za primerno uporabo med mladostniki, bodo poslani v reciklažo. Za vsak recikliran telefon bo Si.mobil doniral 1 EUR v Sklad Si.voda, Si.mobilov sklad za zdrave in čiste vode.

Zbiranje telefonov za ZPMS bo trajalo do 15. aprila 2014. Mobilne telefone lahko v Si.mobilove poslovalnice prinesejo tudi tisti, ki želijo zgolj svoj telefon podariti ZPMS.

ORTO DOBRA PONUDBA
Posebna ponudba ORTO DOBER velja od 25. februarja 2014 do 15. aprila 2014, izkoristi pa jo lahko vsak Ortovec, ki prinese na Si.mobilovo prodajno mesto rabljen telefon ter si tako pridobi možnost popusta za nakup novega telefona, in sicer v višini 40 evrov ali 80 evrov. Popust lahko izkoristi za nakup telefona in ob vezavi za 24 mesecev na kateri koli paket ORTO. Popusta ni mogoče zamenjati za popust na mesečno naročnino, gotovino, dobropis ali kaj drugega. Telefon prav tako ni mogoče menjati za tablico ali drugo napravo.

Popust velja ob vezavi za 24 mesecev na stare pakete ORTO U NULO, ORTO SMART in na nove pakete ORTO STARTASTIK, ORTO FANTASTIK in ORTO BOMBASTIK. Promocijsko ponudbo lahko izkoristijo obstoječi in novi Ortovci.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki