marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaXiaomi predstavil pametna očala
20.09.2021

Xiaomi je predstavil pametna očala Xiaomi, ki združujejo slikovni sistem in senzorje v običajno obliko očal prek tehnologije MicroLED, to pa omogoča povsem novo uporabniško izkušnjo. S pametnimi očali lahko berete sporočila in opomnike, opravljate klice, krmarite, fotografirate ter prevajate besedilo tik pred vašimi očmi.

slikaSe v EU pripravlja obvezna sedemletna nadgradnja mobilnikov?
17.09.2021

Nemška vlada v EU lobira, da ta od proizvajalcev pametnih telefonov zahteva, da za vse svoje telefone zagotovijo vsaj sedem let varnostnih posodobitev, za isto obdobje pa tudi nadomestne dele. Novico o tem je prvi objaviia nemška tehnološka spletna stran Heise Online.

slikaMediatek vodilni proizvajalec čipov v drugem četrtletju 2021
15.09.2021

Counterpoint Research je objavil četrtletno analizo trga čipov za pametne telefone (SoC), Mediatek pa je v tem časovnem obdobju izšel kot velik zmagovalec. Podjetje je prodalo 43 odstotkov vseh naborov čipov na trgu, kar je več kot drugo uvrščeni Qualcomm in tretji Apple skupaj.

slikaApple je rešil produkcijske težave novih ur Watch Series 7
13.09.2021

Mark Gurman iz Bloomberga je pred kratkim zapisal, da naj bi nova generacija Applove ure Watch 7 imela zamudo, saj so nastale težave s proizvodnjo. Da pa zamuda ne bo tako velika meni analitik Ming-Chi Kuo, ki je dobil informacije, da so pri podjetju proizvodnje težave rešili.

slikaHarmonyOS 2.0 že z 90 milijoni uporabnikov
10.09.2021

Huawei si je za HarmonyOS 2.0 zastavil ambiciozen cilj - do konca leta doseči 300 milijonov naprav. Precej ambiciozna številka, ki pa očitno ne bo nedosegljiva, saj se novi operacijski sistem precej hitro širi.

članki

ORTO GIGASTAR za zelo aktivne uporabnike mobilnega interneta


07.06.2016
Objavil: Dare Gliha

ORTO predstavlja prvi paket za zelo aktivne uporabnike mobilnega interneta ORTO GIGASTAR. Promocijski paket je prilagojen vsem, ki se s prijatelji povezujejo predvsem prek družabnih omrežij in na pametnem telefonu uporabljajo številne aplikacije.

ORTO GIGASTAR mladim za samo 14,99 EUR na mesec prinaša kar 15 GB prenosa podatkov pri polni hitrosti Si.mobilovega omrežja LTE, ki danes pokriva že več kot 97 odstotkov prebivalstva. Klice ter sporočila SMS in MMS uporabniki plačujejo po porabi, in sicer le 0,01 EUR na enoto.

Paket ORTO GIGASTAR se prilagaja mladim in njihovim uporabniškim navadam: »Mladi danes pametni telefon bolj kot za klasično klicanje in pošiljanje sporočil SMS uporabljajo za komuniciranje prek družbenih omrežij in brskanje po spletu. Facebook, Snapchat, Instagram, WhatsApp, Viber in druge podobne aplikacije so danes stalnica na telefonih mladih. ORTO GIGASTAR je prvi in edini paket, ki mladim zagotavlja izjemno velike količine prenosa podatkov pri polni hitrosti omrežja LTE. Gre za paket nove generacije, s katerim bodo mladi uporabniki s prijatelji na spletu povezani hitro in brez skrbi, medtem ko bodo za klice in sporočila plačali le takrat, ko jih bodo potrebovali,« je dejal Miran Razoršek, vodja produktnega marketinga v Si.mobilu.

Naročnino na nov paket lahko sklenejo mladi do 31. leta. Novi uporabniki bodo brez skrbi tudi, če presežejo zakupljeno količino prenosa podatkov. Za vsak dodatni porabljen gigabajt prenosa podatkov bodo namreč odšteli le štiri evre.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki