marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaHuawei se vzpenja po lestvici najboljših blagovnih znamk
06.07.2020

Huawei je izboljšal položaj blagovne znamke na vodilni globalni lestvici ter hkrati tudi povečal njeno vrednost. Na lestvici BrandZ, ki jo objavlja raziskovalno podjetje WPP Kantar, je namreč zasedlo 45. mesto, dve mesti višje kot lani, z vrednostjo blagovne znamke v višini 29,4 milijarde ameriških dolarjev (devetodstotna medletna rast).

slikaHuawei Mate 40 brez podzaslonske sprednje kamere
03.07.2020

Po spletu so se širile govorice, da bo prihajajoči Huaweijev mobilnik Mate 40 prvi imel sprednjo kamero vgrajeno pod zaslon, katere razvijalec je podjetje Visionox. Te govorice je sedaj ovrgel Digital Chat Station.

slikaFacebook končno dobiva temni način
01.07.2020

V začetku prejšnjega meseca smo na spletu že zasledili informacijo o Facebookovi aplikaciji za Android v temnem načinu, sedaj pa so se pojavile še informacije nekaj uporabnikov, da so prejeli nadgrajeno različico na svoji iOS napravi, ki je omogočala temni način.

slikaPrihajajoči osnovni iPhone 12 naj bi bil cenejši
29.06.2020

Na Twitter profilu @omegaleks so pred dnevi objavili nove cene za prihajajočo jabolčno serijo 12. Trdijo, da bo osnovni iPhone 12, ki bo imel le 4G in zaslon velikosti 5,4 palca, stal "le" 549 dolarjev.

slikaHuawei se je povzpel na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu
26.06.2020

Podjetju Huawei je uspelo napredovati za kar 42 mest in se uvrstiti na 6. mesto najbolj inovativnih podjetij na svetu lestvice organizacije Boston Consulting Group (BCG).

članki

ORTO GIGASTAR za zelo aktivne uporabnike mobilnega interneta


07.06.2016
Objavil: Dare Gliha

ORTO predstavlja prvi paket za zelo aktivne uporabnike mobilnega interneta ORTO GIGASTAR. Promocijski paket je prilagojen vsem, ki se s prijatelji povezujejo predvsem prek družabnih omrežij in na pametnem telefonu uporabljajo številne aplikacije.

ORTO GIGASTAR mladim za samo 14,99 EUR na mesec prinaša kar 15 GB prenosa podatkov pri polni hitrosti Si.mobilovega omrežja LTE, ki danes pokriva že več kot 97 odstotkov prebivalstva. Klice ter sporočila SMS in MMS uporabniki plačujejo po porabi, in sicer le 0,01 EUR na enoto.

Paket ORTO GIGASTAR se prilagaja mladim in njihovim uporabniškim navadam: »Mladi danes pametni telefon bolj kot za klasično klicanje in pošiljanje sporočil SMS uporabljajo za komuniciranje prek družbenih omrežij in brskanje po spletu. Facebook, Snapchat, Instagram, WhatsApp, Viber in druge podobne aplikacije so danes stalnica na telefonih mladih. ORTO GIGASTAR je prvi in edini paket, ki mladim zagotavlja izjemno velike količine prenosa podatkov pri polni hitrosti omrežja LTE. Gre za paket nove generacije, s katerim bodo mladi uporabniki s prijatelji na spletu povezani hitro in brez skrbi, medtem ko bodo za klice in sporočila plačali le takrat, ko jih bodo potrebovali,« je dejal Miran Razoršek, vodja produktnega marketinga v Si.mobilu.

Naročnino na nov paket lahko sklenejo mladi do 31. leta. Novi uporabniki bodo brez skrbi tudi, če presežejo zakupljeno količino prenosa podatkov. Za vsak dodatni porabljen gigabajt prenosa podatkov bodo namreč odšteli le štiri evre.

fotografije
Ni dodatnih fotografij.
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki