marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaV Indiji zaustavitev proizvodnje iPhonov
27.03.2020

Vlada v Indiji je zaradi koronavirusa odredila državno karanteno, ki bo prizadela okoli 1,3 milijarde ljudi. Posledično so na udaru tudi proizvodni obrati, med njimi sta tudi Foxconn in Winstron, ki proizvajata mobilnike iPhone.

slikaHuawei ponuja razširjeno garancijo za vse svoje naprave
26.03.2020

Da bi uporabnikom zagotovili brezskrbno uporabniško izkušnjo, se je Huawei odločil brezplačno podaljšati garancijo za vse svoje naprave. To velja za pametne telefone, prenosne in tablične računalnike, nosljive naprave in omrežne usmerjevalnike, ki jim izvirna garancija preneha veljati med 15. marcem in 15. junijem 2020. Tem izdelkom bo Huawei garancijo samodejno podaljšal do 15. junija 2020.

slikaApple želel uvesti politiko dveh naprav na nakup
25.03.2020

Reuters je poročal, da so se zaradi globalne pandemije koronavirusa pri Applu odločili, da uvedejo politiko nakupa zgolj dveh naprav naenkrat. To politiko je Apple zadnjič uporabil ob lansiranju prvega iPhona leta 2007.

slikaGoogle preklical konferenco I/O 2020
23.03.2020

Pred nekaj tedni se je Google odločil preklicato vsakoletno konferenco I/O 2020, ki bi sicer potekala maja v Kaliforniji, ZDA. Ta preklic je veljal za fizično obliko konference, pri podjetju so tedaj načrtovali spletno izvedbo.

slikaHMD Global predstavil novosti
20.03.2020

HMD Global je predstavil nove pametne telefone, novega člana iz družine originalnih, ter njihovo novo storitev podatkovnega gostovanja. Nokia 8.3 5G je prvi pametni telefon 5G Nokia, pridružili pa so se mu tudi novi Nokia 5.3, Nokia 1.3 ter najnovejši član iz družine originalnih 5310. HMD Global je prav tako vstopil v novo storitveno kategorijo, in sicer s storitvijo podatkovnega gostovanja HMD Connect global.

članki

Orange UK začel s HSDPA


20.02.2007
Objavil: Sašo Mlakar

Orange UK je začel z HSDPA nadgradnjo v Veliki Britaniji, na njihovem obstoječem 3G omrežju, ki pokriva preko 90 % populacije. Orange 3G+ bo v začetku koncentriran na večje komercialne cone, kot je širši London in letališča. Storitve bodo tekom leta 2007 razširili v pet največjih mest v državi.

Stranke imajo široko izbiro 3G+ podprtih naprav in Business Everywhere kartic za mobilne pisarne, katere so pri Orange že na voljo. Te so: Sierra Wireless 850, trenutna Option 3G/EDGE kartica in Fujitsu Lifebook E: prenosni računalnik z integriranim 3G+. 3G+ podprte naprave vključujejo tudi mobilnika SPV M3100 in Motorazr maxx V6.

»Mobilni prenos je narejen tako, da poveča produktivnost naših strank, kjerkoli že delajo,« je dejal Neil Laider, podpredsednik Orangeovih poslovnih storitev. »3G+ omogoča hitrejši odzivni čas in oplemeniti aplikacije, pri katerih je potreben večji ali/in hitrejši prenos podatkov. Kot primer, 3 MB velika PowerPoint predstavitev vam bo navadno vzela zgolj 34 sekund časa, da jo prenesete preko Orange 3G+, kar je občutno manj kot 20 minut preko GPRS. Stranke, ki bodo imele 3G+ podprte kartice za mobilne pisarne bodo opazile prednosti 3G+. Orange je za prihodnost poskrbel, saj so vse njihove kartice za prenos podatkov pripravljene na 3G+.«

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki