marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

slikaOnePlus Nord ni prestal testa upogljivosti
31.07.2020

Novo predstavljeni OnePlus Nord je cenejša različica modelov OnePlus 8 in 8 Pro, zato so pri podjetju zelo verjetno varčevali pri njegovi izdelavi. Uporablja manj zmogljiv procesor Snapdragon 765G, manjši zaslon in plastičen okvir.

slikaiPhone 12 šele konec oktobra?
29.07.2020

Applova nova generacija mobilnikov iPhone 12 bo na voljo šele konec oktobra oz. na začetku novembra. Vsaj tako v novem poročilu trdijo na japonski strani macotakara.jp.

slikaGoogle Pay dodaja podporo za nove banke
27.07.2020

Google Pay dobiva podporo za vse več finančnih institucij. Iz podjetja so sporočili, da so sedaj dodali podporo za novih 25 bank, od katerih je večina iz Evrope, nekaj novosti pa je tudi v Avstraliji in na Japonskem.

slikaNemci bodo lahko osebno izkaznico prenesli na Samsungov mobilnik
24.07.2020

Iz Nemčije prihaja zanimiva novica o dogovoru s podjetjem Samsung, ki bo državljanom omogočil namestitev osebne izkaznice na Samsungovih pametnih telefonih. To omogoča namensko razvita strojna arhitehtura, ki je plod sodelovanja med nemškim zveznim uradom za varnost informacij, Bundesdruckerei (bdr), Deutsche Telekom Security in Samsungom.

članki

Orange postavil rekord pri prodaji iPhone-a


24.11.2009
Objavil: Dare Gliha

Operater Orange je sporočil, da so podrli prodajni rekord ob pričetku prodaje Applovega iPhone-a 3G in 3GS, saj so prodali 30.000 enot že v prvem dnevu.

»Danes smo prodali preko 30.000 enot Applovega iPhone-a po celotni Veliki Britaniji, kar je po našem vedenju rekord pri prodaji mobilnikov v naši državi,« so sporočili iz podjetja.

Kako je ob tem šlo ostalim operaterjem, pa se žal ne ve, saj jih velika večina te podatke javno ne objavlja. Po govoricah naj bi O2 prodal okoli 8.000 iPhone-ov (čeprav le 2G različico) v prvem dnevu prodaje. Vodafone bo iPhone-a pričel prodajati šele prihodnje leto, kako se bodo pri prodaji v prvem dnevu odrezali pa do takrat ne bo znano.

Na koncu pa je vseeno, ali so pri Orange-u podrli rekord ali ne, saj so prodajne številke dovolj dobra vzpodbuda za bodočo prodajo.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki