marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaInfinix predstavil 260W žično in 110W brezžično polnilno tehnologijo
20.03.2023

Infinix je predstavil nov korak v svojem prizadevanju za izjemno hitro polnjenje - 260W žično in 110W brezžično tehnologijo All-Round FastCharge. Nova rešitev lahko baterijo napolni od 0 do 25 % v eni minuti po žici in doseže 100 % v manj kot 8 minutah. Brezžično lahko 0 do 100 % doseže v 16 minutah.

slikaSamsung naj bi še letos predstavil nov Galaxy SmartTag
17.03.2023

Samsung je prvo naporavo Galaxy SmartTag predstavil v začetku leta 2021 skupaj s serijo Galaxy S21, vendar od takrat ni bilo nadaljnjega izdelka. Morda zaradi dejstva, da so pte naprave precej preproste naprave, ki ne potrebujejo pogostih posodobitev, saj preprosto delujejo.

slikaApple spreminja cenovni sistem trgovine App Store
15.03.2023

Apple je objavil dokumentacijo za razvijalce, ki razkriva nov sistem cen v trgovini App Store. Podjetje bo zdaj desetkrat povečalo število cenovnih točk, razvijalci pa bodo lahko izbirali med 900 možnostmi.

slikaPametne nosljive naprave Huawei na MWC prejele 16 nagrad
13.03.2023

Na Svetovnem kongresu mobilne telefonije MWC 2023 sta pozornost obiskovalcev pritegnili inovativni nosljivi napravi Huawei Watch Buds in Watch GT Cyber. Prejeli sta kar 16 medijskih nagrad, ki odražajo priznanje strokovnemu znanju in zavezanosti podjetja Huawei k izrednim inovacijam.

članki

Orange ekskluzivno ponuja Toshibo TG01


22.07.2009
Objavil: Dare Gliha

Orange je prvič v svoji zgodovini za vseevropski trg s Toshibo podpisal dogovor o prodaji njihovega pametnega mobilnika TG01. Tako je ta mobilnik ekskluzivno že na voljo v Franciji in Veliki Britaniji, kmalu pa bo na voljo še v Švici, kjer bo ekskluziva trajala kar šest mesecev. V avgustu bo TG01 na voljo še v Romuniji.

TG01 je prirejen za uporabo v omrežju Orange, ponuja pa enega najširših »wide screen-ov« v tem trenutku, hkrati pa je prvi mobilnik, ki ima kar »gigaherčni« procesor.

Olaf Swantee, predstavnik Orange-a je ob tem povedal: »Pri Orange-u si prizadevamo, da bi vsaka naša stranka dobila največ iz svojega mobilnika. Preko 3,2 milijona uporabnikov mesečno brska samo po našem portalu v Veliki Britaniji, v Franciji pa imamo preko 800.000 naročnikov na mobilno TV.«

Tshiba TG01 je zgrajen na Qualcomm Snapdragon platformi, za njegovo delovanje pa skrbi operacijski sistem Windows Mobile 6.1.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki