marketing
več | arhivpoudarjeno.
slikaNubia vstopa na šest novih trgov
22.04.2024

ZTE-jeva hčerinska družba nubia ponuja nekaj zelo zanimivih pametnih telefonov, vključno z nedavno predstavljenim nubia Flip, najcenejšim zložljivim telefonom na svetu, za katerega je znamka v začetku tega meseca začela sprejemati mednarodna prednaročila.

slikaApple se sooča z novo veliko tožbo
19.04.2024

Apple je na sodišču v Združenem kraljestvu skušal zavrniti tožbo, vredno skoraj milijardo dolarjev, ki jo je proti podjetju vložilo 1.500 razvijalcev, a mu to ni uspelo. Britansko sodišče je namreč odločilo, da je tožbo mogoče vložiti, zato se bo nadaljevalo s sojenjem - čeprav bo ta korak najverjetneje izveden šele prihodnje leto.

slikaSpotify namerava letos zvišati cene in uvesti nove pakete
17.04.2024

V novem poročilu agencije Bloomberg je navedeno, da Spotify pripravlja prenovo svojih paketov in cen. To bo vključevalo povišanje cen na nekaj večjih trgih, na voljo pa bo tudi nov paket, ki ne bo vključeval zvočnih knjig.

slikaPreizkus Galaxy AI je na voljo uporabnikom prek osvežene aplikacije Try Galaxy
15.04.2024

Samsung, spodbujen z umetno inteligenco, je naredil pomembne posodobitve aplikacije Try Galaxy, ki vključuje funkcije, kot so Sprotni prevod (Live Translate), Pomoč za pisanje (Chat Assist), Pomoč za zapiske (Note Assist), Pomoč pri fotografiranju (Photo Assist) in Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google), kar omogoča preizkus AI v več napravah.

članki

Orange ekskluzivno ponuja Toshibo TG01


22.07.2009
Objavil: Dare Gliha

Orange je prvič v svoji zgodovini za vseevropski trg s Toshibo podpisal dogovor o prodaji njihovega pametnega mobilnika TG01. Tako je ta mobilnik ekskluzivno že na voljo v Franciji in Veliki Britaniji, kmalu pa bo na voljo še v Švici, kjer bo ekskluziva trajala kar šest mesecev. V avgustu bo TG01 na voljo še v Romuniji.

TG01 je prirejen za uporabo v omrežju Orange, ponuja pa enega najširših »wide screen-ov« v tem trenutku, hkrati pa je prvi mobilnik, ki ima kar »gigaherčni« procesor.

Olaf Swantee, predstavnik Orange-a je ob tem povedal: »Pri Orange-u si prizadevamo, da bi vsaka naša stranka dobila največ iz svojega mobilnika. Preko 3,2 milijona uporabnikov mesečno brska samo po našem portalu v Veliki Britaniji, v Franciji pa imamo preko 800.000 naročnikov na mobilno TV.«

Tshiba TG01 je zgrajen na Qualcomm Snapdragon platformi, za njegovo delovanje pa skrbi operacijski sistem Windows Mobile 6.1.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki