marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaiPhone 12 šele konec novembra?
03.06.2020

Na spletu se je pojavilo več govoric, da namerava Apple zaradi letošnje pandemije novo serijo iPhone 12 predstaviti šele konec novembra, kar je posledica enomesečnega zamika tako pri pričetku proizvodnje, kot predstavitve.

slikaSamsung avgusta s 5 nm Exynos čipom
01.06.2020

Samsung je zadnjih nekaj mesecev razvijal 5nm EUV proces, sedaj pa iz Južne Koreje prihajajo novice, da je proizvajalec pripravljen na množično proizvodnjo. ZDNet je še razkril, da bo nov 5nm čip imenovan Exynos 992.

slikaA1 Slovenija z novo serijo pametnih telefonov A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+
29.05.2020

A1 Slovenija predstavlja dovršena telefona serije A1 Alpha z zmogljivo kamero, vzdržljivo baterijo in 3-letno garancijo. Modela A1 Alpha 20 in A1 Alpha 20+ z operacijskim sistemom Android 10 in vrhunskimi funkcionalnostmi zagotavljata napredno uporabniško izkušnjo, dodatno pa A1 z vsakim prodanim telefonom namenja 1 EUR boju proti pandemiji COVID- 19.

slikaPrihaja Motorola Razr 2 z bolšo strojno opremo
27.05.2020

Motorola je obudila legendarno serijo Razr z mobilnikom, ki je imel prepogljiv zaslon, a žal precej slabo strojno opremo, od povprečnega procesorja, do slabe kamere. Očitno so pri tem vse stavili na nostalgijo kupcev.

slikaHuawei gradi brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje
25.05.2020

Na dogodku 2020 Huawei Analyst Summit v kitajskem mestu Shenzhen so predstavniki podjetja Huawei Consumer BG z analitiki razpravljali o najnovejših tehnoloških trendih, inovativnih tehnologijah in razvoju ekosistema. Tema srečanja je bilo brezhibno z umetno inteligenco podprto življenje, razprava pa se je dotaknila tudi smeri razvoja poslovanja.

članki

Orange prehitel tekmece


20.02.2006
Objavil: Dare Gliha

Mobilni operater Orange je s televizijsko hišo BBC sklenil dogovor, po katerem lahko pričnejo s ponujanjem zvonjenj ter video vsebin BBC-jevih TV nanizank, kot so The Office, Little Britain in Doctor Who.

Dogovor je bil sklenjen med France Telecomom, lastnikom Orangaa in BBC Worldwideom, komercialnim sektorjem televizijskega velikana. Glede na dogovor bodo uporabniki tako lahko kupili video vsebine, zvonjenja in slike nanizank.

Cena zvonjenja bo znašala 3,5 funta, 2,5 funta bo stala slika za ozadje, za video vsebino pa bo potrebno odšteti med 0,75 do enega funta.

"BBC Wordwide išče vse več načinov izven okvirjev tradicionalnega oddajanja, na kar nakazuje tudi dogovor z Orangom," je dejal Jason Blain, predstavnik podjetja BBC Worldwide. Mobilni operaterji s takimi dogovori želijo povečati 3G promet, ponudniki vsebin pa želijo predvsem pričeti oddajati na novih platformah.

Poleg zgoraj omenjenega dogovora pa lahko Orange ponuja tudi vsebino drugih TV kanalov, med najbolj znanimi pa sta še Bravo in CNN.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki