marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaElon Musk začasno ustavil nakup Twitterja
16.05.2022

Napoved Elona Muska o nakupu Twitterja je na družabnem omrežju precej odmevala, kresala so se mnenja, ali je to dobra, ali slaba novica. S strani Musk pa sedaj prihaja zanimiv obrat, saj je sporočil, da je posel "začasno ustavljen".

slikaHuawei vstopa v poslovno okolje
14.05.2022

Izvršni direktor podjetja Huawei Richard Yu je napovedal podporo rešitvam za pisarniška okolja, ki brezhibno delujejo s širokim naborom pametnih naprav, vključno s prenosnimi, namiznimi in tabličnimi računalniki, monitorji in nosljivimi napravami. Obravnavale bodo ključna področja, kot so javna uprava, izobraževanje, proizvodnja, promet, finance in energija.

slikaWhatsApp pričel uvajati reakcije na sporočila
13.05.2022

Funkcija odzivov na sporočila, ki jo je WhatsApp napovedal prejšnji mesec, je zdaj na voljo uporabnikom. Deluje podobno kot Facebookove reakcije - dolgo pritisnete sporočilo WhatsApp in izberete emotikon, s katerim želite reagirati.

slikaSnapdragon 8 Gen 1+ je prestavljen na drugo polovico leta 2022
11.05.2022

Qualcomm naj bi ta mesec predstavil čipovje Snapdragon 8 Gen 1+, vendar iz Kitajske prihajajo novice, da bomo platformo najverjetneje videli šele v drugi polovici leta. Po navedbah Digital Chat Station, ki je pri takšnih govoricah običajno točen, je razlog trenutna epidemična situacija na Kitajskem.

slikaApple ustavil proizvodnjo zaslonov OLED družbe BOE za iPhone 13
09.05.2022

Novo poročilo trdi, da je proizvodnja zaslona OLED za iPhone 13 v podjetju BOE od februarja ustavljena. Po navedbah korejskega časopisa The Elec je bila zasnova širine vezja spremenjena brez predhodnega dovoljenja, zato je Apple svojemu partnerju naročil, naj ustavi proizvodnjo.

članki

Orange prehitel tekmece


20.02.2006
Objavil: Dare Gliha

Mobilni operater Orange je s televizijsko hišo BBC sklenil dogovor, po katerem lahko pričnejo s ponujanjem zvonjenj ter video vsebin BBC-jevih TV nanizank, kot so The Office, Little Britain in Doctor Who.

Dogovor je bil sklenjen med France Telecomom, lastnikom Orangaa in BBC Worldwideom, komercialnim sektorjem televizijskega velikana. Glede na dogovor bodo uporabniki tako lahko kupili video vsebine, zvonjenja in slike nanizank.

Cena zvonjenja bo znašala 3,5 funta, 2,5 funta bo stala slika za ozadje, za video vsebino pa bo potrebno odšteti med 0,75 do enega funta.

"BBC Wordwide išče vse več načinov izven okvirjev tradicionalnega oddajanja, na kar nakazuje tudi dogovor z Orangom," je dejal Jason Blain, predstavnik podjetja BBC Worldwide. Mobilni operaterji s takimi dogovori želijo povečati 3G promet, ponudniki vsebin pa želijo predvsem pričeti oddajati na novih platformah.

Poleg zgoraj omenjenega dogovora pa lahko Orange ponuja tudi vsebino drugih TV kanalov, med najbolj znanimi pa sta še Bravo in CNN.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki