marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaČas je za nov telefon!
23.11.2022

Na prazničnem seznamu želja marsikoga se bo letos zagotovo znašel tudi nov pametni telefon. Izberite takšnega, ki vam bo olajšal spopadanje z vsakdanjimi obveznostmi in vam prihranil več časa za vse načrtovane prostočasne aktivnosti. Samsung Galaxy Z Fold4 je zmogljiv pametni telefon, pisan na kožo predvsem poslovnim uporabnikom, kreativcem in ljubiteljem iger.

slikaVeč kot 70 % naprav Apple iPhone 14 uporablja zaslone Samsung OLED
30.11.2022

Samsung Display je prevladujoči igralec na tržišču zaslonov OLED, eden glavnih razlogov za to pa je odločitev družbe Apple, da za svoje telefone iPhone uporablja panele tega korejskega proizvajalca.

slikaKmalu boste lahko pretakali zvok iz Androida v Windows 11
28.11.2022

Aplikacija Phone Link se je začela uporabljati pred časom in je bila sprva namenjena izključno lastnikom telefonov Samsung, sčasoma pa se je z izdajo sistema Windows 11 razširila na vse telefone s sistemom Android.

slikaMediaTek predstavil najnovejši čip Dimensity 9200
25.11.2022

MediaTek je predstavil svoj najnovejši vodilni čipovski nabor Dimensity 9200, ki v industrijo pametnih telefonov prinaša več novosti. To je prvi čipset, ki je na trg prišel z glavnim jedrom Arm Cortex-X3 s taktom 3,05 Ghz in temelji na arhitekturi ARMv9.

slikaIntegracija iCloud Photos se širi v aplikacijo Windows 11 Photos
23.11.2022

Microsoft je začel uvajati integracijo iCloud Photos za aplikacijo Windows 11 Photos. Funkcija je na voljo s posodobitvijo aplikacije Photos, ki je na voljo v trgovini Microsoft Store.

članki

Oppo postal polnoleten


05.10.2022
Objavil: Dare Gliha

Kitajska blagovna znamka Oppo je dopolnila 18 let in tako postala "polnoletna". Ob tej priložnosti je podjetje ustanovilo globalno skupnost Oppo (community.oppo.com), ki bo delovala kot vključujoč in odprt ekosistem za vse uporabnike Oppo, da bi jim olajšala sodelovanje, interakcijo in izmenjavo informacij.

Skupnost bo delovala tudi kot središče za različne programe, ki jih je uvedel Oppo, vključno s programom ambasadorjev izdelkov Oppo, odprtim forumom O-Chat in programom Oppo Lifesetter. Program ambasadorjev izdelkov Oppo uporabnikom omogoča, da pred drugimi izkusijo Oppove najnovejše izdelke in inovacije, forum O-Chat pa uporabnikom z vsega sveta omogoča pogovore o Oppovih izdelkih in tehnologijah. Program Oppo Lifesetter pa vabi uporabnike, da delijo svoje življenjske zgodbe ter tako pomagajo in navdihujejo druge.

Z globalno skupnostjo Oppo namerava uporabnikom in tehnološkim navdušencem zagotoviti tudi bolj intuitiven in priročen način dostopa do informacij in posodobitev o Oppu in njegovih dejavnostih, hkrati pa jim zagotoviti kanal za komunikacijo z Oppovimi strokovnjaki, s katerimi lahko delijo svoje izkušnje in spoznanja o Oppovih izdelkih in storitvah.

Poleg tega bo globalna skupnost Oppo uporabnikom po vsem svetu zagotovila učinkovit kanal za neposredno medsebojno komunikacijo in pogovor o njihovih izkušnjah s storitvami in izdelki Oppo.

Oppo je še razkril, da ima trenutno več kot 2.500 servisnih centrov po vsem svetu, od 10. do 12. dne v mesecu pa bo v okviru dneva storitev Oppo svojim uporabnikom ponudil ekskluzivne ugodnosti v več kot 900 servisnih centrih v 24 državah.

Ob 18. obletnici je Oppo izdal tudi serijo dokumentarnih filmov, ki pripovedujejo zgodbe zaposlenih skupaj z Oppovo rastjo z njihovega zornega kota. Dokumentarne filme si lahko ogledate tukaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki