marketing
več | arhivpoudarjeno
slika5 trikov za še boljše fotografije s pametnim telefonom
21.09.2023

Fotografija je umetnost zajemanja trenutkov, ki se nikoli ne bodo več ponovili. S pojavom pametnih telefonov je postalo zajemanje teh trenutkov lažje kot kdajkoli prej.

slikaQualcomm predstavil Snapdragon 7s Gen 2 - 4nm čipovje za srednji razred
04.10.2023

Qualcomm je predstavil Snapdragon 7s Gen 2 - čipovje, izdelano na podlagi 4nm tehnologije, ki naj bi bilo rešitev za proizvajalce telefonov, ki želijo zmogljivo platformo, ki se lahko umesti v precej nižji proračun kot čipi Gen 8.

slikaEvropska komisija želi, da Apple odpre svoj ekosistem za konkurente
02.10.2023

Evropska komisija, izvršilna veja Evropske unije, je uvedla zakon o digitalnih trgih (DMA), da bi zagotovila višjo stopnjo konkurence in velikim podjetjem preprečila zlorabo njihove tržne moči. Eno od ciljnih podjetij je Apple, komisar za notranji trg Thierry Breton pa je po poročanju agencije Reuters Timu Cooku dejal, da mora odpreti ekosistem za konkurente.

slikaMicrosoft Surface Duo ne bo več prejemal posodobitev programske opreme
29.09.2023

Microsoft Surface Duo, ki je bil izdan septembra 2020, ne bo več prejemal posodobitev programske opreme. To vključuje nadgradnje različic operacijskega sistema Android in varnostne popravke.

slikaNemčija bo morda uvedla omejitev za kitajsko opremo 5G, ki jo uporabljajo operaterji
27.09.2023

Ocenjuje se, da 59 % nemških radijskih dostopovnih omrežij 5G (RAN) uporablja komponente Huawei, novo poročilo pa kaže, da želi nemško zvezno ministrstvo za notranje zadeve in skupnost uvesti omejitev za kitajsko opremo 5G, ki jo uporabljajo lokalni operaterji, kot sta Deutsche Telekom in Vodafone.

članki

Oppo postal polnoleten


05.10.2022
Objavil: Dare Gliha

Kitajska blagovna znamka Oppo je dopolnila 18 let in tako postala "polnoletna". Ob tej priložnosti je podjetje ustanovilo globalno skupnost Oppo (community.oppo.com), ki bo delovala kot vključujoč in odprt ekosistem za vse uporabnike Oppo, da bi jim olajšala sodelovanje, interakcijo in izmenjavo informacij.

Skupnost bo delovala tudi kot središče za različne programe, ki jih je uvedel Oppo, vključno s programom ambasadorjev izdelkov Oppo, odprtim forumom O-Chat in programom Oppo Lifesetter. Program ambasadorjev izdelkov Oppo uporabnikom omogoča, da pred drugimi izkusijo Oppove najnovejše izdelke in inovacije, forum O-Chat pa uporabnikom z vsega sveta omogoča pogovore o Oppovih izdelkih in tehnologijah. Program Oppo Lifesetter pa vabi uporabnike, da delijo svoje življenjske zgodbe ter tako pomagajo in navdihujejo druge.

Z globalno skupnostjo Oppo namerava uporabnikom in tehnološkim navdušencem zagotoviti tudi bolj intuitiven in priročen način dostopa do informacij in posodobitev o Oppu in njegovih dejavnostih, hkrati pa jim zagotoviti kanal za komunikacijo z Oppovimi strokovnjaki, s katerimi lahko delijo svoje izkušnje in spoznanja o Oppovih izdelkih in storitvah.

Poleg tega bo globalna skupnost Oppo uporabnikom po vsem svetu zagotovila učinkovit kanal za neposredno medsebojno komunikacijo in pogovor o njihovih izkušnjah s storitvami in izdelki Oppo.

Oppo je še razkril, da ima trenutno več kot 2.500 servisnih centrov po vsem svetu, od 10. do 12. dne v mesecu pa bo v okviru dneva storitev Oppo svojim uporabnikom ponudil ekskluzivne ugodnosti v več kot 900 servisnih centrih v 24 državah.

Ob 18. obletnici je Oppo izdal tudi serijo dokumentarnih filmov, ki pripovedujejo zgodbe zaposlenih skupaj z Oppovo rastjo z njihovega zornega kota. Dokumentarne filme si lahko ogledate tukaj.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki