marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

Opera Mobile 9.5 za HTC Touch Diamond


18.06.2008
Objavil: Igor Prešeren

Opera je najavila Opera Mobile 9.5 za novi HTC Touch Diamond. Posebej za HTC optimizirana verzija omogoča preprosto upravljanje z eno roko in enostavno navigacijo.

Ogledovanje in označevanje strani omogoča uporabniku hitro ogledovanje in preiskovanje strani, medtem ko Opera Zoom omogoča uporabniku globlji vpogled v stran in približanje vsebine, ki si jo želi pobližje ogledati. Z obračanjem naprave se avtomatično rotira tudi spletni iskalnik, iz portreta v panoramski pogled.

Opera Mobile 9.5 omogoča večjo večopravilnost saj ima izboljšano iskanje po zaznamkih.

Dodatna zelo uporabna orodja so še zmožnost shranjevanja strani za ogledovanje brez povezanosti v omrežje, shranjevanje obiskanih spletnih naslovov in upravljalnik gesel, ki poskrbi za čim prijetnejšo izkušnjo. Opera Mobile 9.5 še približa uporabnika družini ali prijateljem, saj omogoča preprosto shranjevanje slik iz spletnih foto albumov ali katerega koli drugega spletnega naslova, s prenosom preko MMS sporočil ali e-poštnega naslova.

Ostale lastnosti, ki jih bo vključevala Opera Mobile 9.5:
• Iskanje po zaznamkih
• Izboljšano pisanje
• Opcija portreta
• Kopiranje teksta
• Klicanje številke direktno iz spleta
• Zgodovina in zaznamki

»Opera Mobile 9.5 za HTC Touch Diamond bo uporabniku predstavila najbolj zmogljivi internetni brskalnik, ki je na voljo za mobilne telefone,« pravi Jon von Tetzchner, direktor podjetja Opera Software. »Opera se trudi dati mobilnemu spletnemu iskanju popolnoma nov obraz in izboljšano uporabniško izkušnjo. To je šele začetek,« še dodaja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki