marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaApple iPhone 12 z magnetnim priklopom brezžičnega polnjenja?
12.08.2020

Apple že v nekaj generacij iPhonov vgrajuje brezžično polnjenje, najnovejša generacija pa naj bi po nekaterih poročanjih dobila še dodatek, ki bo izboljšal uporabniško izkušnjo pri btovrstnem polnjenju.

slikaEkosistem HMS dosegel nov mejnik
10.08.2020

Huawei je predstavil napredek glede ekosistema mobilnih storitev HMS in trgovine z aplikacijami AppGallery. Ekosistem HMS je osegel že 700 milijonov uporabnikov Huaweievih naprav s celega sveta (32 % več kot v enakem obdobju lani), število registriranih razvijalcev pa se je povzpelo na 1,6 milijona (76 % medletna rast). Razvijalci so funkcionalnosti HMS Core integrirali že v več kot 81.000 aplikacij.

slikaHuawei je odprt za pogovore z Vlado Republike Slovenije o varnostnih vprašanjih 5G
07.08.2020

Kitajski Huawei sporoča, da je pripravljen na pogovore z Vlado Republike Slovenije in njihovimi strokovnjaki o varnostnih vprašanjih 5G tehnologije. Huawei slovenski vladi ponuja tudi podpis »no-spy agreement«.

slikaNa Sony Xperio 1 II prihaja podpora za RAW
05.08.2020

Sony je Xperio 1 II najavil kot mobilnik z vrhunsko kamero, v katerega je vgradil Photo Pro način. Le-ta omogoča prilagoditev kar nekaj fotografskih funkcij, žal pa pa ni podpiral RAW posnetkov. To pomanjkljivost pri Sonyu odpravljajo z julijsko nadgradnjo 58.0.A.3.88.

slikaVstopni iPhone 12 še vedno z LCD zaslonom
03.08.2020

Do predstavitve nove serije iPhonov je še dobra dva meseca, zato ni presenetljivo, da se govorice pojavljajo vse pogosteje. Zadnja prihaja s strani DigitalChatStationa, kjer trdijo, da bo zaslon vstopnega iPhona 12 še vedno LCD velikosti 5,4 palca in hkrati enak kot pri sedanjem iPhonu 11, velikost mobilnika pa bo bolj podobna iPhonu SE (2020).

članki

Opera Mobile 9.5 za HTC Touch Diamond


18.06.2008
Objavil: Igor Prešeren

Opera je najavila Opera Mobile 9.5 za novi HTC Touch Diamond. Posebej za HTC optimizirana verzija omogoča preprosto upravljanje z eno roko in enostavno navigacijo.

Ogledovanje in označevanje strani omogoča uporabniku hitro ogledovanje in preiskovanje strani, medtem ko Opera Zoom omogoča uporabniku globlji vpogled v stran in približanje vsebine, ki si jo želi pobližje ogledati. Z obračanjem naprave se avtomatično rotira tudi spletni iskalnik, iz portreta v panoramski pogled.

Opera Mobile 9.5 omogoča večjo večopravilnost saj ima izboljšano iskanje po zaznamkih.

Dodatna zelo uporabna orodja so še zmožnost shranjevanja strani za ogledovanje brez povezanosti v omrežje, shranjevanje obiskanih spletnih naslovov in upravljalnik gesel, ki poskrbi za čim prijetnejšo izkušnjo. Opera Mobile 9.5 še približa uporabnika družini ali prijateljem, saj omogoča preprosto shranjevanje slik iz spletnih foto albumov ali katerega koli drugega spletnega naslova, s prenosom preko MMS sporočil ali e-poštnega naslova.

Ostale lastnosti, ki jih bo vključevala Opera Mobile 9.5:
• Iskanje po zaznamkih
• Izboljšano pisanje
• Opcija portreta
• Kopiranje teksta
• Klicanje številke direktno iz spleta
• Zgodovina in zaznamki

»Opera Mobile 9.5 za HTC Touch Diamond bo uporabniku predstavila najbolj zmogljivi internetni brskalnik, ki je na voljo za mobilne telefone,« pravi Jon von Tetzchner, direktor podjetja Opera Software. »Opera se trudi dati mobilnemu spletnemu iskanju popolnoma nov obraz in izboljšano uporabniško izkušnjo. To je šele začetek,« še dodaja.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki