marketing
več | arhivpoudarjeno
slikaMediatek kupil Intlovo podjetje za upravljanje porabe energije
27.11.2020

Mediatek je sporočil, da je od Intla odkupil podjetje Enpirion, ki skrbi za rešitve upravljanja z energijo. Cena nakupa znaša 85 milijonov dolarjev. To je že drugo podjetje, ki ga je Intel prodal, lani je namreč Apple za milijardo dolarjev odkupil posel modemov za pametne telefone.

slikaApple sklenil poravnavo v aferi "batterygate"
25.11.2020

Apple je poskušal prikrito odpraviti težavo z baterijo na telefonih iPhone izdanih med letoma 2014 in 2016 tako, da jih je upočasnil. Ta poteza je bila hitro odkrita, vse skupaj pa je privedlo celo do skupinske tožbe.

slikaPričela se je Microsoftova NT konferenca, letos v virtualni obliki NT Remote
24.11.2020

Z uvodnim nagovorom Microsoftovega predsednika Brada Smitha se je danes začel osrednji del konference NT Remote, največjega virtualnega poslovno-tehnološkega dogodka v Sloveniji.

slikaSamsung Galaxy Z Fold3 s podzaslonsko kamero?
23.11.2020

Po spletu se zadnji mesec pojavljajo govorice, da naj bi Samsung pri novi generacijo prepogljivega mobilnika Galaxy Z Fold3 prvič uporabil podzaslonsko kamero. Sedaj je te govorice podkrepil ETNews, ki še navaja, da bo serija Galaxy S21 brez te novitete.

slikaHuawei v Evropi zagotavlja 220.000 delovnih mest
20.11.2020

Analitska hiša Oxford Economics je pred kratkim objavila poročilo z naslovom »Ekonomski učinki družbe Huawei« v katerem so ugotovili, da je Huawei v letu 2019 prispeval 16,4 milijarde EUR k evropskemu BDP ter podprl 224.300 delovnih mest. Huawei je v tem obdobju prispeval tudi 6,6 milijard EUR davčnih prihodkov uradnim evropskim organom.

članki

Opera Mini - 100.000 klikov na dan


14.02.2008
Objavil: Mitja Zupančič

V dveh letih, po predstavitvi ima brskljalnik Opera Mini več kot 35 milijonov kumulativnih uporabnikov. Več kot 100.000 ljudi vsak dan prenese popularni brskljalnik na svoj mobilnik.

"Zahvaljujemo se vsem, ki so pripomogli k popularizaciji našega mobilnega brskljaljnika". je povedal Jon von Tetzchner, predesdnik podjetja Opera Software. "Opera Mini dokazuje, da imajo uporabniki moč pri spreminjaju industrije. Ob prenosu brskljalnika avtomatsko glasujete za boljša spletna doživetja. Operaterji in proizvajalci mobilnikov so k temu prisluhnili in sedaj pomagajo pri oblikovanju nove ere odprtosti."

Opera Mini vsebuje funkcijo - Opera Zoom, kjer približa željeno vsebino na spletni strani. Tako ta postane lahko berljiva in hitro dostopna. Brskljalnik vsebuje tudi Opera Link, brezplačna storitev, ki sinhronizira vaše zaznamke, hitro klicanje in osebne orodne vrstice med Opero Mini in Opero na vašeme računalu.

fotografije
komentarji
Ali imate na mobilniku nastavljen slovenski jezik?

Da
Ne, imam nastavljeno angleščino
Ne, imam nastavljen drug jezik
Ne, ker moj mobilnik ne omogoča slovenščine
Ne vem

obveščanje

Prijava na elektronske novice:

e-pošta:

več članki